Azt gondolnánk, hogy a manapság egyre sikeresebb One Direction zökkenőmentesen halad az úton, de ez nincs így. A banda vezetősége ugyanis kiszemelte Niallt, és egyre inkább arra törekednek, hogy távol tartsák az énekléstől.
A teljes cikkhez kattints ide!
A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 08:33
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Hát szurkolok nekik, hogy Niallt ne rugják ki. De rendesek a fiúk is, hogy mellette álnak, és Louise is, hogy akkor ő sem érdekel
2012. június 21. 08:33
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Az igaz, hogy Niall nagyon kevés szólót kap, de nem hiszem, hogy így kizárnák a 1D-ből. Akkor még régen az X-Factorban miért rakták volna ebbe a csapatba, ha utána meg nem énekeltetnék?
2012. június 21. 08:37
Niall is ugyanolyan banda tag,mint Harry vagy Louis miért akarják azt a menedzserek,hogy ne énekeljen csak gitározzon a Liam,Louis,Harry és Zayn bisztos nem hangják! szemétség
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2012. június 21. 08:39
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
mekkora szemétség Niall ugyanis nagyon jó énkes
2 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
Selena Gomez 20
2012. június 21. 08:43
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline |
Jesszum..miért ne énekeljen?!! Nagyon jó a hangja mint a többieknek!
És tök jó,Harry-ék is kiállnak mellette.
És tök jó,Harry-ék is kiállnak mellette.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2012. június 21. 08:46
Annyira nem ismerem nem nagyon hallgatom a számaikat de elég gonosz volt ez a mikrofonos eset..
2012. június 21. 08:49
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Ez egy nagyon rossz ölet! Niall-t kizárni? Bele se tudok gondolni! Örülök, hogy Larry Stylinson védi őket : )
2012. június 21. 08:54
aztaa milyen már niall a 1D nélkül:O ez olyan mint nekünk a föld víz nélkül de abba jó h összetartanak Harry-től kedves volt h kicserélte a mikrofont meg louie-tól is h azt mondta ˇha ő nem énekel akkor ő se":D
2012. június 21. 09:00
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
A menedzsert kéne kiiktatni, de már az kellett volna rég...Nickelodeon, kamu kapcsolat demivel....stb. Teljesen eladták a fiúkat. Már a közelében sincsenek az egykori lépcsőn ülő xfaktoros fiúknak...
2012. június 21. 09:02
Nem is tudom hogy gondolhat ilyet hogy Niall ne énekeljen , az X-factor-ban egy banda lett akkor az is marad, meg a hangja is jó szóval...Nem a kedvencem Niall de akkor se tehetnek ilyet..Harry-től meg aranyos hogy kicserélte a mikrofont
2012. június 21. 09:02
Én ezt nem értem.Azért raknák ki mert nem tud
énekelni?Ezek hülyék?Már bocsánat de egy menedszmentnek nem kéne
ilyenek lennie.Örülök hogy a banda tagok
megvédik,de a mikrofonos dolog,azért nagyon
mérges lettem.Hogy tehettek ilyet?Niall nélkül a One Direction nem jó!!!
énekelni?Ezek hülyék?Már bocsánat de egy menedszmentnek nem kéne
ilyenek lennie.Örülök hogy a banda tagok
megvédik,de a mikrofonos dolog,azért nagyon
mérges lettem.Hogy tehettek ilyet?Niall nélkül a One Direction nem jó!!!
2012. június 21. 09:03
Hát igen, ilyen egy elvakult menedzsment. Csak is a pénz hajtja és, hogy ő milyen jól tud belőle kijönni. Bár ha még ez sem lenne elég a rajongók (ha lehet őket így nevezni) sem túl kedvesek vele. Mostanában (elvileg) a képekről elküldik és csak a többiekkel kérnek képet. Én igazából nem is nagyon értem, hogy ez miért jó.. Az a szerencséjük, hogy Niall nem adja olyan könnyen magát.
2012. június 21. 09:04
Nem rajongok értük de ez szemétség, a menedzsert kéne kiiktatni h milyen alapon hoz ilyen döntéseket.
2012. június 21. 09:04
Fungirl825 - Adom... Én ezt nem is értem de lehet ,hogy csak pletyka. Mindenesetre nagyon nagy szemétség ez az egész...
2012. június 21. 09:05
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Hát ez gyönyörű....... Ez most komoly? Niall ne énekelken? az milyen már? és miért csinálják olyan jo hangja van o.O -.-... de legalább a srácok megvédik és segítenek neki Harry meg Louis de kis cuki <333 remélem ez megoldódik..mert ez totál hülyeség...:/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.