A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 18:39
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
1. Mi az, hogy ennyire Niall ellen vannak?
2. MI AZ, HOGY HARRY A FRONTEMBER?!
ez egy banda, itt nincs vezető, mindegyikük egyenlő.
épp ezért Niallnek inkább több szólót kéne adni, nem még, h lehalkítani a mikrofonját, meg, hogy gitárral kísérje a fiúkat. Niall ugyanolyan tehetséges mint ők.
De bízok benne, h a többi bandatag és mi, Directionerek ezt nem hagyjuk. :'DD
Ha kell én rúgom seggbe a vezetőséget :'DD
2. MI AZ, HOGY HARRY A FRONTEMBER?!
ez egy banda, itt nincs vezető, mindegyikük egyenlő.
épp ezért Niallnek inkább több szólót kéne adni, nem még, h lehalkítani a mikrofonját, meg, hogy gitárral kísérje a fiúkat. Niall ugyanolyan tehetséges mint ők.
De bízok benne, h a többi bandatag és mi, Directionerek ezt nem hagyjuk. :'DD
Ha kell én rúgom seggbe a vezetőséget :'DD
2012. június 21. 18:43
j_mimi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 168688 offline |
Akkor kezdjünk neki!
1.AMÍG A FIÚK VAGY A MANAGEMENT SZÁJÁBÓL NEM HALLOM, ADDIG NEM HISZEM EL!!! Ha pedig kimondja, akkor olyan akcióba kezdek, hogy olyat még senki nem látott tőlem.
2.Harold mióta frontember? 5-en vannak a bandában, és 5-en is frontemberek!
3.Az úgy volt, hogy amelyikben ne énekeljen, az a Torn, Louis pedig akkor jelentette ki, hogy nem énekel, mikor a One Thing-nél meg akarták változtatni Niall hangját!
that's all!
love you!
Xx
1.AMÍG A FIÚK VAGY A MANAGEMENT SZÁJÁBÓL NEM HALLOM, ADDIG NEM HISZEM EL!!! Ha pedig kimondja, akkor olyan akcióba kezdek, hogy olyat még senki nem látott tőlem.
3.Az úgy volt, hogy amelyikben ne énekeljen, az a Torn, Louis pedig akkor jelentette ki, hogy nem énekel, mikor a One Thing-nél meg akarták változtatni Niall hangját!
that's all!
love you!
Xx
1 felhasználónak tetszik:
Kikiih
2012. június 21. 18:48
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
Idézet (j_mimi13 @ 2012.06.21. 18:43)
Akkor kezdjünk neki!
that's all!
love you!
Xx
that's all!
love you!
Xx
ITT A LÉNYEG!
2012. június 21. 18:50
Elmebeteg állat az egész vezetőség. Niall nélkül nem lenne One Direction a One Direction. Olyan lenne az egész, mint a lufi levegő nélkül. Ők így egy csapat, és így együtt a legjobbak. Személy szerint inkább több szólót adnék Niall-nak, mert igenis tehetséges fiú, van hangja, és nem érdemli meg, hogy így el van nyomva. A srácokra megint csak igazán büszke vagyok, hogy kiállnak Niall-ért. És amúgy én is elkezdtem 'csipogni', mert nagyon nem szeretném, ha Niall csak a háttérben pengetne, és császépazélet. Nagyon ajánlom, hogy a vezetőség is úgy döntsön, hogy Niall marad. #letniallsing!
1 felhasználónak tetszik:
Kikiih
2012. június 21. 18:55
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline |
Na jó,nem vagyok annyira otthon a 1D témában és nem ismerem cikknek további változatait.Szóval TEGYÜK FEL,hogy ez igaz.Mi a lószar?! Ezt nem hiszem el..És ez a mikrofon halkitgatás egyszerűen szánalmas.De jó,hogy a többiek mellette vannak és mikit cseréltek.Meg ez egyszerűen iszonyat,hogy kiakarják tessékelni a bandából.Ha igaz akkor viszont a srácok szerintem úgyis menedzsmentet fognak váltani.Mellesleg nem Simon a menedzsmentjük??Na de most van egy kis tweetelni valóm..
2012. június 21. 19:07
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
mi??? normálisak? ember ! :S asszem mennem kell twitterre...
2012. június 21. 19:09
leona7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 164045 offline |
ha ez igaz, süllyedjen el a drága menedzsmentjük! mégis ezt hogy gondolta? Niall ugyanannyira a One Direction énekese, mint a többiek. nem tilthatja meg neki, hogy énekeljen. az pedig csak rátesz egy lapáttal, hogy Niall-nek egyáltalán nincsen rossz hangja...
2012. június 21. 19:15
NA AZT....!!!!! ha Niall nem énekelhet, az nem is 1D...és MIAZ H HARRRY A FRONTEMBER?????? mennyen a tudjahova az a rohadék menedzsment.!
2012. június 21. 19:31
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline |
Hát ezek bolondok ha kiiktatják Niall-t... -.-""
2012. június 21. 19:39
Hogy toszódjanak meg!
Szerintem Niall-nek gyönyörű hangja van, hülyeség lenne gitár mögé állítani. Meg amúgy is, a One Direction nem is lenne az igazi nélküle.
Ezek nem normálisak..
Szerintem Niall-nek gyönyörű hangja van, hülyeség lenne gitár mögé állítani. Meg amúgy is, a One Direction nem is lenne az igazi nélküle.
Ezek nem normálisak..
2012. június 21. 19:47
j_mimi13 egyet ertek!! -.- amugy szerintem ez csak egy rosszindulato pletyka vagyis nagyon remelem
2012. június 21. 19:57
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline |
nem értem ezt az egészet. Mi a francért kéne már bárkit is kirakni a csapatból? Niall-nek meg nagyon jó hangja van...a fiúk úgy is kiállnak majd mellette mert ők egy csapat
ui: nagyon remélem hogy ez a hír nem igaz!
ui: nagyon remélem hogy ez a hír nem igaz!
2012. június 21. 20:05
A fiúk nagyon jól teszik, hogy kiállnak Niall mellett. ♥
Egyáltalán hogy ötölhetett a fejükbe, hogy, nem hogy Niallt, de egyáltalán bárkit kitegyenek a bandából?! Niall is ugyanolyan tehetséges, mind a többiek. Nélküle, vagy bármelyikük nélkül az 1D nem lenne 1D. Ez jó nagy szemétség, már bocs.
Rögtön rohantam fel twitterre: #letniallsingv !
És a másik dolog... mi az, hogy Harry a frontember? Nem azért, őt is szeretem, de egyetértek a többiekkel, öten vannak a bandában, nincs köztük frontember, maximum mind az öten! Erről ennyit.
#letniallsing ♥
Egyáltalán hogy ötölhetett a fejükbe, hogy, nem hogy Niallt, de egyáltalán bárkit kitegyenek a bandából?! Niall is ugyanolyan tehetséges, mind a többiek. Nélküle, vagy bármelyikük nélkül az 1D nem lenne 1D. Ez jó nagy szemétség, már bocs.
Rögtön rohantam fel twitterre: #letniallsingv !
És a másik dolog... mi az, hogy Harry a frontember? Nem azért, őt is szeretem, de egyetértek a többiekkel, öten vannak a bandában, nincs köztük frontember, maximum mind az öten! Erről ennyit.
#letniallsing ♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.