Starity

Vick019 profilja

Vick019 blue yellow red yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. július 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Zenei stílusom
  • K-pop, de mást is szoktam hallgatni

Bamhaneureul neowa naega muldeuryeoga ♥

Vick019
Utoljára aktív: Ma, 16:03Státusz módosítva: 2017.08.12. 13:01

Bemutatkozás


 안녕하세요 !!!

20 éves lány vagyok, aki nagyon oda és vissza van Dél-Koreáért. Már régóta nagy rajongójuk vagyok. A csodás zenéjük és sorozataik magukkal ragadtak. 
Természetesen nem csak a dél-koreai dolgok tudnak lefoglalni, még sok mást is szeretek.

Aki miatt belecsöppentem a világukba, az nem más, mint BoA. Ő a legelső előadó, akitől hallottam a zenéjüket és meg is fogott. Ez körülbelül 2008-ban esett meg, de úgy igazán csak 2011-ben kapott el a koreai láz. BoA-t azóta is egy különleges és tehetséges énekesnek tartom.

Időközben rengeteg énekessel és bandával megismerkedtem. A hozzám legközelebb álló lánybanda az a T-ara. Szinte az összes dalukat imádom -főleg, amihez készült videóklip is- sosem okoztak még csalódást. Mind a 6 tagja nagyon szép és mindegyikőjüknek megvan a maga erőssége. Közülük Jiyeon és Eunjung, akiket kedvenceimnek nevezhetnék. Kedvenc dal tőlük: Sugar Free, Good Person, Number 9.
Más lánybandák, akiket szeretek: Mamamoo (Hwasa), Girl's Day (Yura), Davichi (Lee Haeri), Secret (Jeon Hyoseong), Red Velvet (Wendy), 4MINUTE (Jeon Jiyoon), BlackPink (Lisa).

Mára a fiúcsapatok közül az EXO lett az abszolút favoritom. Pedig sose hittem volna, hogy egyszer így imádni fogom őket. Általában, amelyik csapaton látom, hogy túl népszerű, az kicsit hátráltat abban, hogy beengedjem a kedvenc előadóim közé, de megtört a jég. A fülbemászó dalok, a női szíveket megdobogtató szöveggel, amikhez bonyolult koreográfia is hozzájárul elég volt, hogy meggyőzzön. Ráadásul az a 9 csodálatos tag...D.O. és Xiumin, akik a gyengéim lettek. De a többieket is igazán bírom. Kedvenc dal tőlük: Hurt, Overdose, Call Me Baby.
Más fiúbandák, akiket szeretek: Beast/Highlight (Lee Gikwang), CN Blue (Jung Yonghwa), SHINee (Onew).
Plusz akiket még bandának lehet nevezni és tetszenek az az Akdong Musician testvérpáros.

A szólóénekesek közt Ailee gyönyörű erőteljes hangja és mindig lenyűgöző fellépései szinte tökéletesek. Mellesleg imádom a szakítós dalait :D Kedvenc dal tőle: I Will Show You, U&I, Mind Your Own Business.
Kedvenc férfi szólóénekesem az K.Will. Ezek a koreaiak nagyon tudnak...K.Will is állandóan remekül énekel, teljesít. Kedvenc dal tőle: Please Don't..., Day 1.
Más szólóénekesek, akiket szeretek: IU, Hong Jin Young, BoA, Lee Hi.

Az első dél-koreai sorozat, amit láttam az a Playful Kiss...innentől kezdve nincs megállás. :D Annyira aranyos volt a sorozat, hogy a többit is látnom kellett. 
Top 9 kedvenc sorozatom: 1. I Hear You Voice 2. Bad Guy 3. 
Playful Kiss 4. Dream High 5. Empress Ki 6. She Was Pretty 7. Rooftop Prince 8. Descendants of the Sun 9. Bridal Mask 10. Boys Over Flowers

Hála ezeknek a sorozatoknak megismerhettem olyan színészeket és színésznőket, mint Lee Jong Suk, Ha Ji Won, Park Yoochun, Yoo Seung Ho, Yoo In Na, Kim So Hyun és még sok más színészt is, de számomra ők a legkedvesebbek.

További kedvencek: Lovely Complex, Eurovízió, Pretty Little Liars, Disney mesék, Comedy Central stb.

Barátok

Laury
Laury

új tag

brigicyy
brigicyy

Кp0p Pяiŋ¢єss

majnarkitti
majnarkitti

új tag