Ciki! Lezavarták a színpadról DJ Seherezádét!
2012. június 21. 16:28
Ha a bulizók annyira marha rendesek voltak, akkor a szervezők vajon miért küldték el? Nekik nem pont az a lényeg, hogy az emberek, akik hozzájuk járnak szórakozni, jól érezzék magukat?
Ha önbizalomról van szó, nem is sekélyes a csaj.
Ha önbizalomról van szó, nem is sekélyes a csaj.
2012. június 21. 16:30
Hát akkor eléggé sz*r lehetett, már elnézést. Ezen akkorát nevettem, majdnem kiestem a székemből. Sajnálom a bulizókat, hogy ki kellett bírniuk és még szerencséjük az a bizonyos "10 perccel előbb fejeztem be".
2012. június 21. 16:37
Én nem vok irigy mert miért is lennék? De most komolyan ha DJ akar lenni akkor legyen az most nem lehet mit csinálni , amugy meg miért ne legyen DJ?? Most komolyan kik vagytok hogy azt mondjátok hogy a DJ név nek is röhej mert neked annyira jó lenne, egyes emberek csak magukra tudnak gondolni és nem arra hogy másnak is van élete amit arra használ amire akar ...
2012. június 21. 16:39
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
pff hát biztos nem volt jó..:'D
2012. június 21. 16:40
Lora28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 126445 offline |
Csak a kifogásokat keresi arra,hogy ő biztos tuti jó volt,holott ha annyira jó lett volna akkor nem küldik le vagy nem fejezi be "10 perccel" hamarabb.Nem tudom,hogy mostanában mit hisznek magukról egyes sztárok,mert most hopp gondol egyet és akkor most Dj-nek áll hát mennyen már.Majd a következő tuti az lesz,hogy ő most énekesnek fog állni VV Zsófi és VV Christofel példáját követve.Mondhatom mester 3-as.
2012. június 21. 16:42
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Se DJ, se here, se zádé, akkor most mi?
Emlékszem mikor soundcloudra felrakta egy mixét, azt is leoltották rendesen, aztán törölte is.
Komolyan, már mindenki DJ lesz?
Annyi van belőlük mint a szemét, sőt több. A nagy részük még két ütemet se tud összeilleszteni csak "LOLXD VIRTUALDJ AUTO-SYNC NÉZD PETI DJ VAGYOK" kategória, vagy CD esetén meg előre bekevert anyagot játszik le, aztán csak tekergeti a potikat összevissza.
Emlékszem mikor soundcloudra felrakta egy mixét, azt is leoltották rendesen, aztán törölte is.
Komolyan, már mindenki DJ lesz?
Annyi van belőlük mint a szemét, sőt több. A nagy részük még két ütemet se tud összeilleszteni csak "LOLXD VIRTUALDJ AUTO-SYNC NÉZD PETI DJ VAGYOK" kategória, vagy CD esetén meg előre bekevert anyagot játszik le, aztán csak tekergeti a potikat összevissza.
2012. június 21. 16:45
orsi041000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 10 Azonosító: 176901 offline |
Hát én szeretem Serit de ha letessékelták akkor biztos nem volt jó...
2012. június 21. 16:50
Szerintem meg már eleve sz*r volt a zenéje és csak kifogásokat keres hogy irigyek rá az emberek és mijére lennének irigyek azért mert ő Seherezádé!!!
2012. június 21. 16:51
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 808 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline |
egyetértek Lora28!!!!!
2012. június 21. 16:56
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline |
"Bogárinvázió volt ... pont aznapra esett... hangtechnikával is baj volt... Azokkal van a gond, akik nagyobb befolyással rendelkeznek vagy szakmabeliek..."
Hogy minden pont arra a napra essen, hát ilyen nincs... szegényke, de sajnálom! Pont azon a napon volt bogárrajzás, pont azon a napon voltak szakmabeliek és volt technikai probléma... jajjj.... biztos jó zenét játszhatott xD xD xD xD xD Egyébként meg szép hogy előkészített szettel megy! Szerintetek Voksán Virágnak meg a playmates csajnak van valami fogalma a zenéről??
A magyarázkodás és a kifogás keresés az megy! Le merem fogadni, ha Topless DJ lenne mint anno volt Niki Belucci, mondjuk ő jó zenét játszott, akkor több "követője" lenne.
Hogy minden pont arra a napra essen, hát ilyen nincs... szegényke, de sajnálom! Pont azon a napon volt bogárrajzás, pont azon a napon voltak szakmabeliek és volt technikai probléma... jajjj.... biztos jó zenét játszhatott xD xD xD xD xD Egyébként meg szép hogy előkészített szettel megy! Szerintetek Voksán Virágnak meg a playmates csajnak van valami fogalma a zenéről??
A magyarázkodás és a kifogás keresés az megy! Le merem fogadni, ha Topless DJ lenne mint anno volt Niki Belucci, mondjuk ő jó zenét játszott, akkor több "követője" lenne.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni