Ciki! Lezavarták a színpadról DJ Seherezádét!
2012. június 21. 21:46
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline |
pont rá féltékenyek??? egy nulla tudású DJ-re? szerintem beütötte a fejét, mikor ilyenekre gondol. xd és csak én csodálkozok, hogy egyáltalán meghívják fellépni? -.-"
2012. június 21. 21:47
örüljön,hogy elhívták egyáltalán bárhová is. inkább menjen a mekibe krumplit sütögetni az iq-ja fordítottan arányos a sminkje tömegével
2012. június 21. 22:04
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
most akkor kinek kell hinni? az állítólagos szemtanúknak vagy Seherezádénak?
amúgy én láttam már videót, annyira nem is rossz a zene amit játszik, mondjuk én az ilyenekhez nem értek, de a discoban nem az a fontos, hogy tuctuc zene legyen? azt nem nagyon lehet elrontani sztem..
amúgy én láttam már videót, annyira nem is rossz a zene amit játszik, mondjuk én az ilyenekhez nem értek, de a discoban nem az a fontos, hogy tuctuc zene legyen? azt nem nagyon lehet elrontani sztem..
2012. június 21. 22:28
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
DJ-nek is túl hülye..
2012. június 21. 22:43
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Hát hopika! Na most mi lesz? Ránk szakad az ég? Ez van, még celebnek is rossz nem hogy DJ-nek. Attól hogy hírhedt lett az nem azt jelenti hogy most már bármire képes....
2012. június 21. 22:53
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Ez kész röhej. Tényleg azt képzelte, hogy komolyan fogják venni? Igen, tényleg alapból negatívak az emberek, de nyilván nem ok nélkül. Csak azért kezdett bele ebbe az egészbe, hogy a köztudatban maradhasson, mert másképp senki sem kíváncsi rá és ezt ő is tudja. Persze most valamivel védenie kell magát egy ilyen leszerepelés után.
2012. június 22. 00:36
legalább pózolni tud a kamerák előtt...meg mindent művé alakítani magán...minek erőlteti?! ._. nemhogy keresne valami normális munkát...az ő "hírneve" is le fog csengeni,ha jön a vv 6 -.-"
ugyanúgy,ahogy az előző szériában..kik emlékeznek már rájuk?! nem sokan..
ugyanúgy,ahogy az előző szériában..kik emlékeznek már rájuk?! nem sokan..
2012. június 22. 07:41
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Eléggé gázos egy ügy.
Ha már kitessékelték, akkor nem lehetett olyan jó a buli. :/
Sosem csíptem ezt a csajt, szerintem maradjon meg címlaplánynak.
Ha már kitessékelték, akkor nem lehetett olyan jó a buli. :/
Sosem csíptem ezt a csajt, szerintem maradjon meg címlaplánynak.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni