És arra nem gondoltak a kedves rajongók, hogy Jussy arra gondolt, hogy MAJD valamikor a jövőben?
Unalmas, h folyton azt kell firtatn, mikor lesz esküvőjük, és minden elejtett szavukról cikket kell írni.
Kiyla! Ez egy reklámkapcsolat... így nem csoda, hogy egy olyan "okos nő", mint Selena, Jussyval jár.
Justin Bieber elveszi Selena Gomezt?
2012. június 22. 12:59
2012. június 22. 13:18
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nem hinném,hogy feleségül veszi Selenát de mondjuk ki tudja lehetséges... össze illenek szóval... csak nehogy el hamarkodják...!!!
2012. június 22. 13:32
Hát, tényleg nagyon nagyon szeretik egymást, de ki tudja mi lesz 1-2 év múlva..az ilyen fiatalon kötött házasságok nem túl hosszú életűek. De hát ők tudják...ha ők boldogok, akkor én is Jelena
2012. június 22. 13:34
Kíváncsi vagyok mi jön ki ebből, de az tény, hogy ők tényleg fiatalok a házzassághoz. Meg tényleg nem akarok bunkó lenni, de szerintem ők nem egymáshoz valók, ezért az a házasság sem tartana sokáig
2012. június 22. 13:36
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Selena jöjjön már meg az eszed...>.<
2012. június 22. 13:39
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Ahaa. Szóval Justinkát zavarta, hogy most Miley meg Liam van a középpontban, ezért azt mondta elveszi Selenát, hogy most róluk cikkezzenek. Értem én!
2012. június 22. 13:39
Most nem értem miért mondjátok azt hogy "Justin csak hírverésből mondta" hogy mégtöbbet beszéljenek róla. Justin így is a világ legnépszerűbb tinije, még talán túl sokat is foglalkoznak vele. Semmi szüksége rá hogy mégtöbbet beszéljenek róla...mindíg minden hírnél csak a okokat kerestek arra hogy tovább fikázzátok, és ez tényleg szánalmas (tisztelet a kivételnek) és miaz hogy Selena jobbat érdemel?? Ismeritek ti egyáltalán Justin-t? Beszéltetek már vele valaha is? Láttátok már egy videóban is hogy hogyan beszél Selenáról? Ha ilyen kommenteket írtok, feltételezem még soha. Tényleg látszik Justin-on hogy teljes mértékben oda meg vissza van Selenáért, Selly alig találna (szerintem nem találna..) olyat aki jobban szeretné őt. Olyanról, amiről fogalmatok sincs, olyanba inkább bele se szóljatok. Utálkozó kommenteket nem kérek, de gondolkodjatok el egy kicsit.
2012. június 22. 13:40
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
szegény Selly " kissé meleg lehetett ott a levegő bíbör miatt kom most mindenki házasodik??? Mileyék jó kis dolgot indítottak el a bíbör meg egy ötlettelen senki >.<
2012. június 22. 14:03
Klaudy Kadyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 175049 offline |
Szerintem nem kéne.. De ha ő boldog akkor én is (h)
2012. június 22. 14:06
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Árverésnek még jó...
Ha összeházasodnának (árverésből mert ez kamukapcsolat) én 2 hónapra tippelek! "Párkapcsolat"!! xD Csak egymást híresítik! Am már 4 napja nem volt róluk cikk! Ki kellett valamit találniuk!
Ha összeházasodnának (árverésből mert ez kamukapcsolat) én 2 hónapra tippelek! "Párkapcsolat"!! xD Csak egymást híresítik! Am már 4 napja nem volt róluk cikk! Ki kellett valamit találniuk!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.