El rostro de la venganza / Utolsó vérig (2012)
2012. július 28. 14:53
Idézet (Zsuzsy93 @ 2012.07.28. 01:05)
Úristen! de jó képek köszi
látom te is szereted a Telemundo novelláit
látom te is szereted a Telemundo novelláit
Igen, nagyon A Második eséllyel kezdődött minden, aztán jött A bosszú álarca, az Ördögi kör és közben még szemezgettem a többi novellájuk közt (Zorro, Második élet, Elisa nyomában). A Dél királynője tette fel az i-re a pontot. Most is az egyetlen novella amit követek, a Zárt ajtók mögött. Nincs szezon, mikor ne várnám legalább egy novellájukat epedezve. És persze itt vannak a kedvenc telenovella-színészeim is.
1 felhasználónak tetszik:
Zsuzsy93
2012. július 29. 23:36
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
azokat én is néztem amiket felsoroltál nálam az ördögi kör,a bosszú álarca,dél királynője és most a zárt ajtók mögött ami miatt ennyire megszerettem főleg az utóbbi időben a színészeket én is kedvelem a zárt ajtók mögöttel nagyon megfogott a telemundo eddig nem tudtam dönteni h televisa vagy telemundo de most már inkább telemundo kedvenc színészeim vegyesen vannak mert vannak átigazolások a 2 csatorna között sőt még az aztecától is jönnek mennek
most én is a zárt ajtók mögöttet nézem rendszeresen a többit meg ha rám jön 1-2 hetente egyszer
sok sorozat érdekel pl.:alguien te mira,la tormenta,ojo por ojo,mi corazón insiste,el rostro de la venganza,pecados ajenos ,az elisa nyomábant is nézni akarom majd
most én is a zárt ajtók mögöttet nézem rendszeresen a többit meg ha rám jön 1-2 hetente egyszer
sok sorozat érdekel pl.:alguien te mira,la tormenta,ojo por ojo,mi corazón insiste,el rostro de la venganza,pecados ajenos ,az elisa nyomábant is nézni akarom majd
2012. augusztus 03. 17:27
Annak ellenére, hogy ez volt talán a legjobban várt és reklámozott premier az elmúlt időszakban, sajnos a nézettség nem túl rózsás. Már a nyitó epizód is olyan adatokat hozott, amit a most futó novellák a rosszabb napjaikon produkálnak, és a nézettség csak csökken és csökken. De ezúttal a Telemundo szúrta el, nem kell volna a nézők idegein táncolni a folyamatos műsorváltozással, ráadásul már elég későn van a sorozat. Talán ennek is betudható, hogy az első két epizód után már csak felezve vetítik - ugyan ki marad fent olyan sokáig?!
Nézettség ide vagy oda, nekem tetszik, bár a mellékszereplők eddig nem tűnnek túl izgalmasnak, de reményeim szerint idővel, mikor már tényleg beindul a sorozat kiforrnak a személyiségek.
Nézettség ide vagy oda, nekem tetszik, bár a mellékszereplők eddig nem tűnnek túl izgalmasnak, de reményeim szerint idővel, mikor már tényleg beindul a sorozat kiforrnak a személyiségek.
2013. március 30. 16:12
mrs.Chocarroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 198986 offline |
Belenézegettem a sorozat első részeibe mikor adni kezdték és egyszerűen IMÁDOM!Már nagyon várom,hogy M.O-n is leadják!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.