El rostro de la venganza / Utolsó vérig (2012)
2012. július 28. 14:53
Idézet (Zsuzsy93 @ 2012.07.28. 01:05)
Úristen! de jó képek
köszi
látom te is szereted a Telemundo novelláit
látom te is szereted a Telemundo novelláit
Igen, nagyon
1 felhasználónak tetszik:
Zsuzsy93
2012. július 29. 23:36
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
azokat én is néztem amiket felsoroltál nálam az ördögi kör,a bosszú álarca,dél királynője és most a zárt ajtók mögött ami miatt ennyire megszerettem főleg az utóbbi időben a színészeket én is kedvelem a zárt ajtók mögöttel nagyon megfogott a telemundo eddig nem tudtam dönteni h televisa vagy telemundo de most már inkább telemundo kedvenc színészeim vegyesen vannak mert vannak átigazolások a 2 csatorna között sőt még az aztecától is jönnek mennek
most én is a zárt ajtók mögöttet nézem rendszeresen a többit meg ha rám jön 1-2 hetente egyszer
sok sorozat érdekel pl.:alguien te mira,la tormenta,ojo por ojo,mi corazón insiste,el rostro de la venganza,pecados ajenos ,az elisa nyomábant is nézni akarom majd
most én is a zárt ajtók mögöttet nézem rendszeresen a többit meg ha rám jön 1-2 hetente egyszer
sok sorozat érdekel pl.:alguien te mira,la tormenta,ojo por ojo,mi corazón insiste,el rostro de la venganza,pecados ajenos ,az elisa nyomábant is nézni akarom majd
2012. augusztus 03. 17:27
Annak ellenére, hogy ez volt talán a legjobban várt és reklámozott premier az elmúlt időszakban, sajnos a nézettség nem túl rózsás. Már a nyitó epizód is olyan adatokat hozott, amit a most futó novellák a rosszabb napjaikon produkálnak, és a nézettség csak csökken és csökken. De ezúttal a Telemundo szúrta el, nem kell volna a nézők idegein táncolni a folyamatos műsorváltozással, ráadásul már elég későn van a sorozat. Talán ennek is betudható, hogy az első két epizód után már csak felezve vetítik - ugyan ki marad fent olyan sokáig?!
Nézettség ide vagy oda, nekem tetszik, bár a mellékszereplők eddig nem tűnnek túl izgalmasnak, de reményeim szerint idővel, mikor már tényleg beindul a sorozat kiforrnak a személyiségek.
Nézettség ide vagy oda, nekem tetszik, bár a mellékszereplők eddig nem tűnnek túl izgalmasnak, de reményeim szerint idővel, mikor már tényleg beindul a sorozat kiforrnak a személyiségek.
2013. március 30. 16:12
|
|
mrs.Chocarroúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 198986 offline
|
Belenézegettem a sorozat első részeibe mikor adni kezdték és egyszerűen IMÁDOM!Már nagyon várom,hogy M.O-n is leadják!
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.