Miley Cyrus exhibicionista?
2012. július 15. 19:17
Hát ez elképsztő,szerencsétlen Miley már a fenekét is fotózák :S véletlen láccik
2012. július 30. 22:06
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
öhmmm kedves paparazzik!!!
vigyázzatok,egyszer Liam nehogy megtámadjon titeket,amikor éppen a menyasszonya hátsóját fotózzátok
visszatérve a témáhóz: száljanak már le Mileyról. nincs is most így elég baja? eljegyzés meg stb... folytom magyarázkodik O.o elege lehet. de azért az már durva hogy a paparazzik már itt is fotózzák. mondjuk miután a bugyiját fotózták...hát már nem lepődök meg :/
vigyázzatok,egyszer Liam nehogy megtámadjon titeket,amikor éppen a menyasszonya hátsóját fotózzátok
visszatérve a témáhóz: száljanak már le Mileyról. nincs is most így elég baja? eljegyzés meg stb... folytom magyarázkodik O.o elege lehet. de azért az már durva hogy a paparazzik már itt is fotózzák. mondjuk miután a bugyiját fotózták...hát már nem lepődök meg :/
2012. augusztus 03. 16:21
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline |
Szerintem véletlen volt mert Miley nem olyan hülye!Mileynak nagyon sok esze van:) szóval ne támadjátok hogy direkt volt mert nem direkt csinálja!!!!!!!
2012. augusztus 18. 23:10
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
amúgy nem értem a dolgot...
én ma kimentem az utcára kutyát sétáltatni. felvettem egy fehér rövidnadrágot,és egy lila ujjatlan pólót. vittem egy táskát a telefonomnak meg a pénztárcámnak. lehajoltam a kutyámhoz a parkba h játszak vele. mondjuk Mileyból most ennyit látok mint az emberek ma belőlem. és nem direkt volt :||
én ma kimentem az utcára kutyát sétáltatni. felvettem egy fehér rövidnadrágot,és egy lila ujjatlan pólót. vittem egy táskát a telefonomnak meg a pénztárcámnak. lehajoltam a kutyámhoz a parkba h játszak vele. mondjuk Mileyból most ennyit látok mint az emberek ma belőlem. és nem direkt volt :||
2015. február 11. 22:51
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline |
Szerintem nem direkt volt
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni