Miley Cyrus exhibicionista?
2012. június 24. 15:12
most már komolyam elegem van(!) hagyják már békén szegény Miley-t, elösször ez: Miley megint vagdossa magát?, utána ez: Miley anorexiás?, most meg ez: Miley Cyrus exhibicionista?
már sajnálom őt :|
már sajnálom őt :|
2012. június 24. 15:17
ha már a ,,csodálatos,, hangjával nem tud a magazinok címlapjára kerülni...akkor használja a testét ,nem is buta. végülis..nagyon sokan élnek a testükből
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. június 24. 15:24
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Szerintem igenis direkt csinálja, és most nem csak a rövidnadrágról van szó, ami szerintem se nagy durranás. én írtam a cikket, és a külföldi oldal ahonnan van a forrás erről a "villantásról" szól, szóval.. na mindegy.
De pl. mikor a miniruha alá nem húzott bugyit, mikor körül volt véve paparazzikkal, és még úgy is biciklizett, úgy szállt be a kocsiba.. azért annyira ne nézzük hülyének, hogy ilyeneket elfelejt.
Kivágott lenge fölsők alá meg nem húz melltartót, példa: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4fJs64kSAC5ArhxA6B7qnZRhWFicVvKTJcd3EPcOcuuVWRsFeQCdRutOXtA
biztos nem véletlenül...
ami oké, lehet ő ezt szereti hogy mindene kint van, de most fog házasodni, ráadásul azért ő mégis Miley Cyrus akit a legtöbben Hannah Montanaként ismernek, szóval azért kicsit túlzásba viszi a villantásokat. és egyiket sem véletlenül, azért, hogy mindenki rá figyeljen. ez az én véleményem.
De pl. mikor a miniruha alá nem húzott bugyit, mikor körül volt véve paparazzikkal, és még úgy is biciklizett, úgy szállt be a kocsiba.. azért annyira ne nézzük hülyének, hogy ilyeneket elfelejt.
Kivágott lenge fölsők alá meg nem húz melltartót, példa: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR4fJs64kSAC5ArhxA6B7qnZRhWFicVvKTJcd3EPcOcuuVWRsFeQCdRutOXtA
biztos nem véletlenül...
ami oké, lehet ő ezt szereti hogy mindene kint van, de most fog házasodni, ráadásul azért ő mégis Miley Cyrus akit a legtöbben Hannah Montanaként ismernek, szóval azért kicsit túlzásba viszi a villantásokat. és egyiket sem véletlenül, azért, hogy mindenki rá figyeljen. ez az én véleményem.
chelseagirl18
2012. június 24. 15:25
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
ezen a képen nem is látszik annyira a feneke.nem hiszem,hogy Miley exhibicionista lenne
2012. június 24. 15:27
Fanni97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 148312 offline |
Magamutogató liba meg hasonló kommentek ezektől leszek rosszul.És ha szándékos akkor mivan?Nem hiszem hogy ezzel szeretne a középpontba kerülni,Miley rettentően tehetséges és előbb venné itt néhány ember észre hogy mit ad a zenéjével ahelyett hogy sorra fikázzák őt.Egyébként a strandon kb ugyanennyit látnak szóval nem értem mi ez a cirkusz.Röviden ennyi a véleményem.
2012. június 24. 15:37
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
hát szerintem ez nem olyan durva... mert pl ha elmegy a stradnra és bikiniben van akkor mindjárt villant?? ez hülyeség...
2012. június 24. 15:48
kathrin22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175541 offline |
Ugyan már!!!Más sztár még ennél durvábbat is művelt már és azon nem háborodtak fel ennyire mint most Mileyn.Nem vagyok odáig a kiscsajért,de ez akkor is túlzás.Amúgy lehet dirrekt csinálja,hogy a paparazzik ne legyenek munkanélküliek.Ő meg nagyon jót nevet magának.Én azt mondom jól teszi!!!!
2012. június 24. 15:57
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Hát, Miley most már akármit csinál, mindig megvádolják valamivel. Sajnálom őt, hogy nem tud úgy élni, hogy egyszerűen azt veszi fel és azt teszi, ami neki tetszik, mert ezt a nagyokosok rögtön valami "jelzésnek" veszik.
2012. június 24. 16:11
iamniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 172703 offline |
Szerintem ezek csak balesetek, de talán még annak sem nevezném. Nem csak Ő hord ilyen nadrágot, és nagyon sok sztár járkál melltartó nélkül az utcán, ami akárhogy nézzük, sokkal egészségesebb is.
2012. június 24. 16:28
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Szerintem ez csak baleset volt, én szinte mindennap látok ilyet, átlagos embereknél. A sztárokról jó, hogy készül kép, mert nekik mindig van a nyakukba egy fotós legalább.
2012. június 24. 16:36
Na ne ez most komoly??? Ez a világ legnagyobb problémája h ki mutogatja a hátsó felét a világnak??? Ez most komolyan annyira érdekes??? fogadjunk h ott lesz a legolvasottabb hírek között
2012. június 24. 16:42
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Kövezzetek meg, de szerintem is igenis direkt csinálja!
Jó,ez a rövidgatyó nem gáz,na de a többi amit eddig művelt! Ne, azt akarjátok beadni, hogy melltartót meg hasonlókat elfelejt felvenni.
Kérem...nagyon is figyelemre vágyik, szerintem a magamutogatásával szeretne kitűnni,hogy lássuk Ő már felnőtt és Hannah Montana nincs többé!
Jó,ez a rövidgatyó nem gáz,na de a többi amit eddig művelt! Ne, azt akarjátok beadni, hogy melltartót meg hasonlókat elfelejt felvenni.
Kérem...nagyon is figyelemre vágyik, szerintem a magamutogatásával szeretne kitűnni,hogy lássuk Ő már felnőtt és Hannah Montana nincs többé!
chelseagirl18
2012. június 24. 16:43
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Igen,ez is csak egy lufi,amit szépen fel kell fújni....
Én valamiért többször láttam ilyen kis balesetet átlag embereknél,sőt,velem is történt ilyen...
Jajj és persze én is exhibicionista vagyok,mert megtörtént pár baleset.
Amúgy meg az,hogy melltartó nélkül flangált,én azt nem nagyon nevezném balesetnek.
De mindegy,ha férjhez megy,majd megjön az esze,hogy ezt azért nem kell csinálni.De még fiatal nagyon,és most,hogy ilyen csinos,mutogassa is magát!Egyébként meg sok pasinak lesz egy jó napja,nem?
Én valamiért többször láttam ilyen kis balesetet átlag embereknél,sőt,velem is történt ilyen...
Jajj és persze én is exhibicionista vagyok,mert megtörtént pár baleset.
Amúgy meg az,hogy melltartó nélkül flangált,én azt nem nagyon nevezném balesetnek.
De mindegy,ha férjhez megy,majd megjön az esze,hogy ezt azért nem kell csinálni.De még fiatal nagyon,és most,hogy ilyen csinos,mutogassa is magát!Egyébként meg sok pasinak lesz egy jó napja,nem?
2012. június 24. 16:45
Ugyanez történhet mondjuk selena gomezzel is.. Csak hát pont Miley-tól várják már el hogy többet mutat magából a kelleténél és épp ezért a fotósok kivárják a megfelelő pillanatot és aztán...ez a vége (ami a képen van.)
Ami szerintem nem is nagy durranás, hisz valakit még teljesen meztelenül is lefotóztak már. Szerintem Miley tuti hogy nem direkt csinálta...!!
Ami szerintem nem is nagy durranás, hisz valakit még teljesen meztelenül is lefotóztak már. Szerintem Miley tuti hogy nem direkt csinálta...!!
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni