Starity

Norbi tőzsdére megy

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 26. 08:51 #21
bubo85
bubo85
<3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2413
Csatolások: 0
Azonosító: 60728
Úgyis elveszíti mindenét
2012. június 26. 13:34 #22
- törölt felhasználó -    
freeze a probléma az áraikban van és mielőtt azt írnád hogy ez azért van mert az övükében sokkal kevesebb "x" viszont sokkal több "y" meg kell hogy vétózzalak. a minőség semmivel sem jobb mint más hasonló termékeké, viszont az update márkát meg kell fizetni.
update liszt: 1980 ft/kg ezzel szemben 1 kiló teljes kiörlésű liszt csak 400ft
update kenyér (25 dekás 750 ft) 3000 ft/kg - teljes kiörlésű kenyér 800 ft/kiló
norbi update cukor fél kilós 9990 ft -> 19.980 kilója
2012. június 26. 13:37 #23
- törölt felhasználó -    
norbi update rudi (akkora mint a kisujjad) 30g-os 150ft
norbi update csoki torta 1 szelet 1100ft (11.000 kg egységár)
update kókuszos csoki praliné 25g/db 300ft (12.000ft/kg)
update sóspálcika 50g/zacskó 900 ft (18.000ft/kg)
update üdítők:
fél literes kiszerelés 1% gyümölcstartalom, édesítőszeres 750ft (1500ft/l) minőségileg a scontoval egyenértékű de annál 2 liter csak 150ft (75ft/l)
2012. június 26. 13:48 #24
- törölt felhasználó -    
hohes-c 100% gyümt. 1 liter 500ft ez árban csak a harmada az ápdét löttyöknek amik csak 1%-osak és teli vannak édesítővel
2012. június 26. 15:52 #25
- törölt felhasználó -    
Őszintén szólva nem tudom sajnálni, az összes gazdak embernek meg kéne tudnia, milyen az átlag fizetés mellett megélni, vagy annak akinek még keresete sincs. örüljön neki, hogy annyi pénze van, de nem ezeknek semmi sem elég. Szánalmas az összes....
2012. június 26. 16:19 #26
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6471
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (OceanSoul @ 2012.06.26. 13:34)
freeze a probléma az áraikban van és mielőtt azt írnád hogy ez azért van mert az övükében sokkal kevesebb "x" viszont sokkal több "y" meg kell hogy vétózzalak. a minőség semmivel sem jobb mint más hasonló termékeké, viszont az update márkát meg kell fizetni.
update liszt: 1980 ft/kg ezzel szemben 1 kiló teljes kiörlésű liszt csak 400ft
update kenyér (25 dekás 750 ft) 3000 ft/kg - teljes kiörlésű kenyér 800 ft/kiló
norbi update cukor fél kilós 9990 ft -> 19.980 kilója

Az update kenyér és a teljes kiőrlésű kenyér nem egy és ugyanaz, ahogy a liszt sem, tehát nem összehasonlítható.

Például a Norbi Zéró Cukor 100% eritritolt tartalmaz, az ennek megfelelő más gyártó Xilovit Zérója fele annyiba kerül. Ez alapján már valóban kijelenthető, hogy a Norbi termékek ára nyomott, de mivel nincs mindegyikk terméknek alternatívája, ezért elkérhet értük bármennyit.

A cuccoknak meg a lényege, hogy kevesebb is elég belőle és sanyargatás, nélkülözés nélkül tudjanak fogyni az elhízott emberek. Valamint akik figyelnek az étkezésükre, mondjuk minden nap ehetnek egy kakaóscsigát anélkül, hogy ez meglátszana az egészségükön. Miért sajnáljátok ezt a lehetőséget azoktól akik, ezt ki tudják fizetni? És sokan ki is tudják fizetni, tehát minek csökkentené az árakat? Hülye lenne, hiszen így is hetente nyílnak az üzletek.

A luxusautók gyártóit miért nem szidja senki? Azokat sem tudják megvenni az átlagemberek.
2012. június 26. 16:32 #27
- törölt felhasználó -    
Freeze az átlagembereknek ezek igenis horribilis összegek! Személy szerint én sem óhajtom magamba tömni azt a sok cukrot, szénhidrátot és kalóriával teli nyavaját ami ellen Sóherék kampányolnak, de nem is fogom az ő méregdrága termékeiket venni amikor olcsóbbért találok jobbat is.
2012. június 26. 16:39 #28
- törölt felhasználó -    
"Miért sajnáljátok ezt a lehetőséget azoktól akik, ezt ki tudják fizetni? És sokan ki is tudják fizetni, tehát minek csökkentené az árakat?"
1. Nem sajnálom, én végig a magam nevében beszéltem (viszont ha már itt tartunk akkor magamtól sajnálnám, mivel nem vagyok saját magam ellensége wink.gif)
2. Kíváncsi lennék én arra mennyi a nettó fizetése ezeknek az embereknek, mert gondolom nem csak Hajdú Péterékről, Győzikéékről, Nacsa Olivérről és Bódi Sylviről van szó.
2012. június 26. 17:27 #29
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6471
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (OceanSoul @ 2012.06.26. 16:32)
Freeze az átlagembereknek ezek igenis horribilis összegek! Személy szerint én sem óhajtom magamba tömni azt a sok cukrot, szénhidrátot és kalóriával teli nyavaját ami ellen Sóherék kampányolnak, de nem is fogom az ő méregdrága termékeiket venni amikor olcsóbbért találok jobbat is.

Én sem veszem a termékeit, mert nincs is rájuk szükségem. Cukor helyett használok itthon nyírfacukrot és steviát, de azt meg mint mondtam fele annyiért is meg lehet venni. Egyébként még fele annyiért is tízszer drágábbak ezek a cukoralkoholok (nyírfacukor, eritritol) a normál cukornál, de ha az egészségre gyakorolt hatásukat nézed, akkor idővel visszajön az ára, amikor nem gyógyszerre kell költeni a pénzt a helytelen táplálkozásból kialakuló krónikus megbetegedések miatt.

A cukor enyhe túlzással méregnek nevezhető, mégis mindenbe ezt tömik. Hogy csak egy példát mondjak, a Tescoban és a CBA-ban (ezekben jártam legutóbb) nincs egy darab olyan reggeliző pehely, vagy cornflakes, ami ne lenne cukrozva és közben egészségesként van hirdetve, mert van benne 7 féle hozzáadott minimális mennyiségű vitamin. Ugyanez szinte minden termékre jellemző, minden második összetevő a cukor. Ezektől pedig még több cukros terméket fogsz kívánni. Na ez az élelmiszeripar legnagyobb átverése, nem az update.

OceanSoul, a fizetéseket ne keverd ide, mi közünk mások pénztárcájához? Ha valaki nem tudja megvenni a drága termékeket, akkor a jómódúak szidása helyett inkább azon kezdjen el gondolkozni, hogy hogyan tudna saját maga több pénzt keresni. Alapból senkinek (kivétel a már gazdagok gyerekei) nem hullik az ölébe a pénz, Norbi is csóró rendőrként kezdte..
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok