Megint 30 feletti nővel kavart Harry Styles?
2012. június 25. 17:05
Elég ronda ez a nő...
Az előbb még egy másik lánnyal járt nem ???
De tőlem aztán azzal jár akivel akar ha boldog...
Az előbb még egy másik lánnyal járt nem ???
De tőlem aztán azzal jár akivel akar ha boldog...
2012. június 25. 17:06
Ennek a nőnek sem esze, sem ízlése sincs! Jobban elnézem neki, hogy egy olyan emberrel kezd ki, akinek az anyja is lehetne, de hogy pont Mrs. Harriett-el?
2012. június 25. 17:10
Nem kell mindent elhinni. Ezek a drága jó barátok mindig szarságokat hordanak össze .
2012. június 25. 17:12
Reb_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 667 Csatolások: 373 Azonosító: 176380 offline |
Aha persze "kiscsaj" persze. álmodban SE jönnél össze Harryvel. harry izlése kezd egyre szarabb lenni.először caroline majd ő ha tényleg volt köztük annyira intim kapcsolat. szerintem kizárt hogy Harry szeretkezett ezzel a szottyos banyával. undortitó. mi lenne az oka ? én szánalmasnaK TARTOM
2012. június 25. 17:17
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
a kép alatti vallomás..khmn,kicsit durva. Ha ez tényleg igaz,Harrynak anya-komplexusa van. nem értem,miért a 30-as nőkre bukik,mikor az ő korosztályában is van sok szép és kedves lány,aki nagyon-nagyon szívesen lenne vele.
2012. június 25. 17:17
az utolsó bekezdés tuti kamu sőt, meglehet hogy az egész sztori.
2012. június 25. 17:21
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
1. Az utolsó bekezdéstől egyenesen rosszul lettem...
2.Kezdem unni, hogy Harry magánéletébe állandóan bekavarnak. Tegnap még a kis Simpson lánnyal akarták összehozni, most meg már megint valaki mással. Mi lenne, ha békén hagynák már őt? Ő dolga, hogy kivel járt és kivel nem, ha neki egy 15 évvel idősebb nő kell/kellett, egészségére.
3.Mellesleg ez a hír is szerintem rosszindulatú pletyka, már százhúszféle változatban olvastam neten. Volt, ahol azt írták, hogy Harry nem tudott a férjről, de azt is láttam már, hogy csak egy éjszakás kaland voltak egymásnak
2.Kezdem unni, hogy Harry magánéletébe állandóan bekavarnak. Tegnap még a kis Simpson lánnyal akarták összehozni, most meg már megint valaki mással. Mi lenne, ha békén hagynák már őt? Ő dolga, hogy kivel járt és kivel nem, ha neki egy 15 évvel idősebb nő kell/kellett, egészségére.
3.Mellesleg ez a hír is szerintem rosszindulatú pletyka, már százhúszféle változatban olvastam neten. Volt, ahol azt írták, hogy Harry nem tudott a férjről, de azt is láttam már, hogy csak egy éjszakás kaland voltak egymásnak
2012. június 25. 17:27
szandi0017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 159949 offline |
Elhányom magam/az utolsó bekezdéstől
2012. június 25. 17:30
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
szandi0017 egyet értek veled blaa
2012. június 25. 17:33
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline |
azt meghiszem, hogy Harry teljesítményével nem volt probléma. egyébként engem nem nagyon zavarnak az ilyen hírek, akár igazak, akár nem. inkább csak nevetek rajtuk. ahogy a kommenteken is, amiket itt olvasgatok. hilarious.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.