Emma Watson rózsaszín kutyával nyomul
2012. június 25. 19:49
Szegényke...szánalmas. Elítélem ezt, festesse be a saját haját, nem pedig a szegény kiskutyát.
2012. június 25. 19:52
Nagyon sajnálom a kiskutyát.Én nagyon Állatbarát vagyok.Nekem is van egy kutyám és mindent megteszek hogy boldog legyen.De ezt én állatkínzásnak veszem a magam részéről.
2012. június 25. 19:55
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (redcarpet @ 2012.06.25. 19:25)
ő csak megsétáltatta? híres ember, aki a tinilányok példaképe, mégis mit hirdet ezzel az ifjúság számára?
Eszem ágában sincs védeni Emmát de mi van akkor ha ez a barátnője megkérte hogy vigye el a kutyáját sétáltatni? Képes lennél nemet mondani egy kutyasétáltatásra csak mert a gazdija hülye? Vegyük már észre hogy Emmának nem lételeme a kamera, azt hitte el tud vegyülni. Eddig is megtette, de hányszor. Péntek esténként ivott és négykézláb mászott haza, nem lett belőle médiahiszti ráadásul Emmát mindig csak akkor fényképezik ha a pasijával van vagy repülőtérre megy. Szerintem Emma van olyan okos, hogy nem visz ki Amerikában a leghosszabb utcában egy ilyen kutyát, vagy nem tudta hogy követik vagy tényleg csak a barátjának tett szívességet. Szerintem a napnál is világosabb, hogy a gazdi nem hírnevet akart, csak megkérte Emmát hogy sétáltassa meg a kutyát. Ha látnám hogy a haverom kutyája el akar menni szaglászni, elmegyek vele ha a gazdi is tud róla. Ne a kutya szívjon már a gazdi helyett. Persze erről semmilyen nagyobb cikk nem szólt de kb 3 percig sétáltatta a kutyát vagy is az is lehet hogy csak levegőzni vitte ki vagy hogy elintézze kisebb nagyobb dolgát, ami nem azzal egyelő hogy végigbaktat New York leghosszabb utcáján. Ebben az esetben csak is a gazdi a hibás. De azért Mr Darcy után elnevezni egy kutyát ...
2012. június 25. 20:04
Ajj szegény kutya.. :/ Gondolom fehérebben szebb, sőt..
2012. június 25. 20:16
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
jesszus de undorító ez a kutya..
2012. június 25. 20:19
Szegény kutya, hát remélem tényleg nem tesz kár benne ez a festék... Viszont kampányolni másképpen is lehetne.. :$
2012. június 25. 20:36
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline |
szegény kutya.
az ilyen embert befesteném és akkor megtudná milyen érzés lehet a kutyának...:|
az ilyen embert befesteném és akkor megtudná milyen érzés lehet a kutyának...:|
2012. június 25. 20:37
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Rózsaszín az új divat;)
2012. június 25. 20:46
bubblegum.. mert a legtöbb kutya gazdája direkt azt veszi figyelembe hogy illjen a kutya szőréhez. Mondjuk amég fehér volt, lehet illett is hozzá.
Amúgy én is azt hallottam, hogy nem árt a kutyának, de nekem ez valahogy nem oké. Egy kutya legyen kutya színű. Ha értitek mire gondolok.
Amúgy én is azt hallottam, hogy nem árt a kutyának, de nekem ez valahogy nem oké. Egy kutya legyen kutya színű. Ha értitek mire gondolok.
2012. június 25. 20:55
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Csatlakozom: Szerencsétlen kutya... magukon próbálgassanak dolgokat, ne ezeken a szegény állatokon, akik még tiltakozni sem tudnak ez ellen.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.