11 évesen piercingje van Willow Smithnek
2012. június 26. 22:28
Na ne!Ennyire felelőtlen szülőket!Én ha mondanák sem csináltatnék pircinget 11 évesen most.
2012. június 26. 22:35
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
11 évesen?
mondjuk,én később sem engedném a gyerekemnek,h csináltasson. a szülei szerintem így próbálják kárpótolni a gyerekeket,hogy "ugyan egy rohadt percet nem töltök el veled,mert annyi dolgom van,de azért bármi ajándékot kérhetsz(azon kívül,hogy veled vagyunk)..." a legrosszabb nevelési módszer. a szeretetet nem lehet mással pótolni.
2012. június 26. 23:23
|
|
RezsoAgikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 164769 offline
|
most komolyan mit vártatok?xd
2012. június 27. 08:42
Sajnálom szegény csajt, hogy csak ennyi ésszel áldotta meg a jóisten. Legalább röhöghetünk majd egy jó azon, hogy hogyan fog kinézni 10 év múlva.
2012. június 27. 09:57
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Ez egy nagy undoritoság fujjj .. Sajálom a lányt hogy nincs esze hogy ott hagya
2012. június 27. 10:22
Figyu, most sokan támadjátok Willow-t, hogy csak ennyi esze van stb. De azért abba gondoljatok bele: nemcsak a szülei tehetnek erről,hanem a kislány ügynöke, stylist-ja, és azok az emberek, akik neki dolgoznak. Mert lehet, hogy Willow nem lenne ilyen őrült, csak a menedzsment-jének tagjai próbálnak egy olyan imidzs-et ráerőltetni, ami baromira nem az ő stílusa.Elismerem, hogy van olyan ruhája, ami tetszik, de a piercing már csak hab a tortán. És amikor majd az ügynöke rájön, hogy ez így egy határ sz... , akkor majd mi lesz?
"Bocsi, de ez mégsem áll jól neked,inkább szedesd ki a piercing-et és a többi,és a többi, és a többi.Ennyi a véleményem.És jegyezzétek meg, itt nem bizti, hogy Willow a rossz, hanem az őt körülvevő emberek!
"Bocsi, de ez mégsem áll jól neked,inkább szedesd ki a piercing-et és a többi,és a többi, és a többi.Ennyi a véleményem.És jegyezzétek meg, itt nem bizti, hogy Willow a rossz, hanem az őt körülvevő emberek!
2012. június 27. 10:23
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Azt hittem h a bal oldali Willow xddd úgy néz ki mint egy kisfiú...azt csinál amit akar,elég hü**e,de ha neki ez tetszik...majd megbánja,és nézheti h hogy néz ki..gáz -.- főleg 11 évesen..
2012. június 27. 10:29
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
csak kicsit cseszte el magát így ennyi idősen..
2012. június 27. 10:38
Ezt mért kellett? (^^^) : Tiszta olyan mint egy fiú!
2012. június 27. 11:16
Szerintem nagyon zavarja ez az egész helyzet. nem tudom soha nem volt a kedvencem azt elismerem. Kettő év van köztünk ha jól számoltam, és nekem még az eszemben sem volt, hogy ilyet tegyek magammal. Úgy gondolom, hogy ezzel csak a figyelmet szeretné magára hívni, hogy nem legyen olyan uncsi gyereksztár már. No, habár itt tartunk a szülei is milyen szülők, hogy ha hagyják ezt a 12 éves lányuknak, hiába az egyik legismertebb színész a két szülője szerintem ezt akkor sem tehetik meg. Olvastam néhány előttem lévő hozzászólást, hogy ez nem az ő hibája és a szülei hanem a stylistjáé meg még a nem tudom kié. Lassan már azt is lehetne mondani, hogy a rajongói miatt csinálta ezt magával. Azt sem értem, hogy hogy jön ide a stylist is? - ehhez szerintem semmi köze, de én ezt más szemmel nézem. A következő mi lesz majd egy tetoválást varrat a hátára? - habár elképzelem a kis csajról.
2012. június 27. 13:16
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
ahjj..ebbe mi a nagy cucc bmeg...más sztároknak már hamarabb is volt :/
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: