Az 50-dik évfordulójára készülődő Rolling Stones gitárosa megpedzegette, hogy a zenekar esetleg újra felvehetne dalokat, melyeket Jack White felügyelne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Összeállhat a Rolling Stones és Jack White
2012. június 27. 09:48
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Imádom a rolling stont de másikat nemis ismerem.
2012. június 27. 09:51
Idézet (MadHatter @ 2012.06.27. 09:28)
Nagyon jó lenne... :)szerintem.
Meg szerintem is!!
Jack ugyan még tényleg nincsen a Rolling Stones szintjén, de nagyon jó úton halad egy hatalmas karrier felé, bár már így is a legendák és ikonok közé sorolják. Richards egy meghatározó gitáros, ahogyan Jack is, szerintem nagyon karakán egyéniség mind a kettő, nem tudom, hogy mi sülhetett ki kettejük jammeléséből. Mindenesetre a White-féle daloknak és az új Rolling Stones daloknak is elképesztően örülnék!!
És hatalmas gratuláció Jaggeréknek: 50 év még egy ember életében is sok, nemhogy egy zenekaréban!! Elismerésem!!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. június 27. 15:48
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Tuti jó lenne. (:
2012. június 27. 15:51
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4445 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Érdekelni érdekel az tuti.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.