Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 27. 17:02
Idézet (Misao @ 2012.06.27. 16:54)
És erre egyesek csak most ébrednek rá? XD Napnál is világosabb,hogy melegek,én már akkor tudtam amikor megláttam az egyiket abban a szűk,piros gatyában XD Nem vennék mérget arra,hogy itt smároltak (azt majd kamerák mögött xD) de most melyik fiú súg a fülébe valamit a másiknak?
Igaz,én is már ezelőtt gondoltam hogy melegek,és a gyanúm bebizonyosodott!
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2012. június 27. 17:02
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Hát pont akkor vette el a kamerát, nem sokat láttam, szerintem nem igaz
Sugarbabes
2012. június 27. 17:03
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Lady Suzy teljes mértékben egyetértek!!!
2012. június 27. 17:11
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline |
Szerintem tényleg csókolóztak, és akkor meg mivan!? Nem volt nyelves! Akárhol csókolóznak, az nem nyelves! De attól még nem melegek, csak így tudatják az embikkel, hogy tényleg jóban vannak!!!!
2012. június 27. 17:14
szőke bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.31. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 176912 offline |
ÉN mindig is tudtam h melegek!!!!!!!!!!!!!!
2012. június 27. 17:15
Bettóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 234 Csatolások: 39 Azonosító: 121761 offline |
hát igen most ők vannak felkapva, kell valami zaftos pletyka is róluk,
amúgy meg látni, hogy aztán Niall elfordul és Harry a fülébe súgott valamit
amúgy meg látni, hogy aztán Niall elfordul és Harry a fülébe súgott valamit
Alishon.
2012. június 27. 17:18
de egyeseknek olyan nehéz felfogni hogy EZ NEM CSÓK VOLT HANEM VALAMIT MONDOTT NEKI álljatok már le ezzel , hogy melegek. Teljesen normális emberek . Direkt olyan helyzetbe kell megállítani a videót amikor adahajol , DIREKT.!Nézzd már meg jobban a vidót szivem és akkor jellemezzed ! -.-
2012. június 27. 17:19
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
annyira nem értem hogy miért kell minden fiú tinisztárt megvádolni azzal, hogy a saját nemükhöz vonzódik... miért lennének azok? mert van stílusuk és nem annyira férfiasok? azért nem, mert mondjuk még maguk sem férfiak, még nem érettek meg teljesen. te nem szoktál a barátodnak/haverodnak valamit a fülébe súgni? ha mindenki híres lenne akkor mindenkiről lennének ilyen félreérthető képek, miközben nem történt semmi. nem szeretem Justin Biebert, de több mint 3 év után az utálók még mindig "lelányozzák". igen, eleinte vicces volt, de most már én is unom. grow up please.
twilightgirl0910
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Na jó. Én nem vagyok sem hater sem lover és kevésbé idegesít amennyit a magyar média foglalkozik vele mert az semmi az angol médiához képest, de engem őszintén szólva nem érdekel. Melegek? Nem melegek? Smárolnak vagy csak sugdolóznak? Poénból csinálják vagy direkt? Engem nem érdekel és szerintem a fanoknak is rossz hogy mindenből hírt írnak a nagy magazinok, a hater személyeknek is rossz hogy mindenhol az ő fejük köszön vissza. Szerintem nem melegek és ez csak sugdosás volt, csak szivatják egymást vagy élvezik az életet így vagy úgy de ez csak az én egyéni véleményem. Ha melegek is lennének, akkor mi van? Két év múlva úgy sem lesznek sehol sem. Nem unalmas már a meleg vagy nem meleg téma? Majd megütik egyszer a bokájukat vagy tanulnak az esetből na.
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
ITT MINDENKI VAK.Csak súgott valamit Harry Niallnek..
2012. június 27. 17:20
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline |
Nem azok Csak sugott neki valamit és hát rossz pillanat az egész. De mondjuk kár magyarázkodni, mert sokan nem hiszik el... Én tudom, hogy nem azok és ennyi
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.