ophely88 hát ez óriási!!!
Szegények, nehéz lehet nekik, dehát cserébe sok olyan dolog adatik meg nekik, ami más embereknek nem. Én is odamentem volna, dehát azért ez túlzás!!!
Megtámadták a rajongók a One Direction tagjait
2012. június 28. 12:46
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
Ez azért már egy picit túlzás..Niallnak nem csak a kezén látszik hogy ideges hanem a feje is elég érdekes xd de azért a háttérben Rihanna befigyel
2012. június 28. 12:49
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Bubi XD @ 2012.06.28. 12:42)
ophely88 hát ez óriási!!!
Szegények, nehéz lehet nekik, dehát cserébe sok olyan dolog adatik meg nekik, ami más embereknek nem. Én is odamentem volna, dehát azért ez túlzás!!!
Ugye? Én egy vagyok azok közül, akiket nem érdekel a banda zenéje de szerintem most már átléptünk egy bizonyos határt. A tagoknak sem jó hogy állandóan a média kereszttüzében vannak, persze ez nem az én problémám. Gondolom titeket is idegesít már, én egyfolytában azon röhögök hogy a Daily hónapokkal vagy hetekkel ezelőtt megjelent cikkei és képei mekkora fáziskéséssel jelennek meg itt. A Daily Failt minden nap olvasom de még Angliában sincs róluk ennyi hír. Bámulatos a magyar média, igazi csudabogár.
2012. június 28. 12:58
inspireArtúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 165431 offline |
Tipikus visszataszító tinilányok. El sem tudom mondani mennyire utálom az ilyen csitriket, akik képesek neveket ordítozni és eltaposni egymást, csakhogy lássanak valamit. Borzasztó. Nem szeretem a One Direction-t, de a sok tinip*csát nálunk is jobban utálom.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 28. 13:03
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5218 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline |
Annyira beteges ez a fajta 'rajongás'...
2012. június 28. 13:07
ezek nem is Directionerek:@@-.- aki az az nem bántja őket soha semmiképp és nem videledik debil módjára:@!
2012. június 28. 13:16
hát.. kezdjük ott, hogy ez már kicsit régen történt pár hónapja, de ez most mellékes. a hangsúly itt azon van, hogy ez a túlzott "rajongás" sem a bandának, sem a rajongóknak nem tesz jót. ez a "kis" incidens, hogy megkarmolja valaki a kedvencét, azt bizonyítja, hogy ezek a rajongók arra hajtanak, hogy hozzáérjenek a srácokhoz, és ezt örömmel mesélhessék el másoknak, hogy "én bizony hozzá értem! ott voltam" meg hogy "te nem is értél hozzá".. ez már szánalom, amit ezek művelnek. na jó, nem mondom azt, hogy én tök nyugodt lennék, ha látnám őket élőben, de akkor sem karmolnál meg és nem tépném meg a ruháját. ezt a bandatagok úgy is levehetnék, hogy minden directioner ilyen, és mindjárt máshogy néznének ránk, nyugodtabb lelkű rajongókra. erről ennyi a véleményem..
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 28. 13:30
Ezek nem Directionerek... Egyébként viszonylag régi ez a hír...
2012. június 28. 13:32
Sosem értettem az elvakult rajongást.annyira megdöbbentő és egyben szánalmas.
2012. június 28. 13:35
Tóth Barbi11 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178667 offline |
Az ilyenek nem is rajongók, hanem őrültek.
2012. június 28. 13:42
Én nem is értem. Ha tényleg szeretünk és rajongunk valakiért nem tépjük szét. Persze nem azt mondom hogy ne is köszönjünk nekik vagy hogy ne is kérjünk tőlük autogramot. Inkább az hogy ne okozzunk nekik lelki és fizikai fájdalmat. De sajnos elég ha egy ember bevadul a tömegben, utána jön a többi is...
2012. június 28. 13:54
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
ezek nem rajongók. agybetegek.
már meg annyiszor észre lehetett venni, hogy ha normális vagy, még akár szóba is állnak veled, de így csak azt érték el, hogy még kevesebbszer láthatják őket.
már meg annyiszor észre lehetett venni, hogy ha normális vagy, még akár szóba is állnak veled, de így csak azt érték el, hogy még kevesebbszer láthatják őket.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.