Megjelent a legenda utolsó klipje, amely a Jordin Sparksszal készült duetthez készült. A Sparkle-film színészei és munkatársai ezzel is emlékeznek Whitney Houstonra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Napvilágot látott Whitney Houston utolsó videoklipje
2012. június 28. 14:14
2012. június 28. 14:17
Nagyon szerettem Whitney zenéit és Jordin zenéit mosst is4 Nagyon jók együtt!
2012. június 28. 14:31
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
nagyon szép lett!
2012. június 28. 14:46
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline |
Nagyon jó lett!!
2012. június 28. 15:16
Először is; Nyugodjon békében!
Másodszor: Mindannyian tudjuk, hogy ez nem Whitney szinvonala, ő ennál sokkal de sokkal többre is képes volt. Maga a szám nem tetszik biztos vagyok benne, hogy nem lenne körülötte felhajtás ha nem ez lenne az ún. utolsó :/ (mint ahogy abban is hogy a lentebb kommentelők 90% akkor nem azt írná hogy nagyon jó lett). Amúgy Jording Sparksról még nem hallottam, ebből a számból pedig nem tudom megítélni hogy mennyire tehetséges.
Másodszor: Mindannyian tudjuk, hogy ez nem Whitney szinvonala, ő ennál sokkal de sokkal többre is képes volt. Maga a szám nem tetszik biztos vagyok benne, hogy nem lenne körülötte felhajtás ha nem ez lenne az ún. utolsó :/ (mint ahogy abban is hogy a lentebb kommentelők 90% akkor nem azt írná hogy nagyon jó lett). Amúgy Jording Sparksról még nem hallottam, ebből a számból pedig nem tudom megítélni hogy mennyire tehetséges.
2012. június 28. 15:43
szomorú, hogy Whitney meghalt..nyugodjon békében! ..és a klip nagyon jó lett, a dal is
2012. június 28. 16:19
Basszus,sírtam.Annyira szomorú látni valakit egy felvételen,mikor tudod,hogy meghalt.Vele egy igazi,valamirevaló tehetséget veszítettünk/veszítettek el! :'(
2012. június 28. 17:12
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Nem tetszik, főleg nem a klip. A Whitney poló nagyon tré Sparkson. A filmet Whitney-vel fogják eladni, ahogy ez jó pár sztárral megtörtént már a haláluk után. Kettős érzéseim vannak, mert több emberhez eljut így, de valami mégsem klappol.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.