Selena Gomez együtt dolgozna Taylor Swifttel
2012. június 29. 22:03
Nem úgy volt hogy nem énekel már többet?
Taylornak van tehetsége de Selenanak már nem igazán.
Taylornak van tehetsége de Selenanak már nem igazán.
2012. június 29. 22:53
Értem én hogy kell neki a pénz, de ezt az éneklés dolgot akkor sem kéne erőltetnie. Ha tényleg olyan jó ember, mint ahogy azt a rajongói mondják, kímélje meg a világot a borzalmas hangjától.
2012. június 29. 23:31
@Snowkiss: Nem becsülöm le Taylort, mert szerintem is nagyon ügyes meg tehetséges, de azért manapság már a Grammy-díjakkal is eléggé dobálóznak... :/
Selena arca pedig nagyon fura itt, mintha fel lenne dagadva... De csak van annyi esze, hogy ne plasztikáztasson, mert ha mást nem is, de azt mindenki elismerheti, hogy szép csaj (volt?).
Selena arca pedig nagyon fura itt, mintha fel lenne dagadva... De csak van annyi esze, hogy ne plasztikáztasson, mert ha mást nem is, de azt mindenki elismerheti, hogy szép csaj (volt?).
2012. június 30. 08:08
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
Selinek legalább jo a hangja
2012. június 30. 09:10
uram atyám -.- ez a tipikus példa arra ha az ember 21 évesen csak úszik az árral és elfelejt élni. szegény csaj nagyon unhatja már a banánt/azt a világot amibe "belekényszerült" különben nem nyilatkozta volna azt amit... jobban tenné ha egy kis időre pihenőt tartana és feltöltődne, a helyében jó sokat utaznék, felfrissülnék, kikapcsolódnék, stb.
2012. június 30. 09:19
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline |
ericsaade.hu ugye te sem gondoltad komolyan,amit írtál?
Selenánál milliószor tehetségesebb zenészek tűnnek a süllyesztőben nap, mint nap, csak azért,mert nem kifejezetten szépek és pozitív hatásúak a média szerint... -.-'
Selenánál milliószor tehetségesebb zenészek tűnnek a süllyesztőben nap, mint nap, csak azért,mert nem kifejezetten szépek és pozitív hatásúak a média szerint... -.-'
2012. június 30. 12:21
nagyon várom, és biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz
2012. június 30. 15:14
Nagyon várom a következő albumát, de azért örülök is, hogy most inkább a filmezésre koncentrált. Mondjuk hogyha Taylorral fog duettezni, akkor lehet, hogy a country-s hangzásvilágba megy majd el, amit én nem nagyon szeretek.
2012. június 30. 17:55
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
izgatottan várom az új albumot,biztosan nagyszerű lesz ha Taylorral együtt dolgozik,akkor csodálatos lesz** és természetesen a filmjeire is kíváncsi vagyok,főleg a Spring Breakersre Selena<3
2012. június 30. 19:22
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
hát nem tudom örültem volna ha örökre csak a színészetnél marad de új év, új stílus..Ki tudja? Lehet hogy még nagy meglepetést fog okozni...Bár azt kissé kétlem
És bár bírom őt tisztában vagyok vele h nem egy énekespalánta de mondjuk azt nem jelenteném ki kerekperec hogy semmi hangja nincs mert azért tud néha igen szépen is produkálni
És bár bírom őt tisztában vagyok vele h nem egy énekespalánta de mondjuk azt nem jelenteném ki kerekperec hogy semmi hangja nincs mert azért tud néha igen szépen is produkálni
2012. június 30. 22:09
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline |
Nekem tetszenek Selena zenei,de szivesen meghallgatom majd az uj stilusban enekelt dalait is,kivancsi vagyok ra.Lehet,hogy iy elsore furi lesz mert nem ahoz vagyok szokva,de hat biztosan az sem lesz valami rossz.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.