Lássuk be: mindannyian szeretnénk egy saját hőst, aki megment minket a bajban. Hollywood előszeretettel viszi filmre az ilyen csodaembereket. Van is rá kereslet bőven. A Marvel ma már valóságos birodalmat épített, amit leginkább a képregényeknek köszönhet. Nézzük, milyen filmekre számíthatunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a szuperhős-invázió?
2012. június 29. 08:37
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ezek közül csak a Batmant várom, a többit nem. Nagyon nagy a kínálat szuperhősös filmek terén. Látszik hogy már nem tudnak mit kitalálni és valóban, szuperhősös filmre van igény pedig szerintem elég unalmasak. A hősök unalmasak. Kíváncsi vagyok hogy a képregények írói mit szólnának ahhoz hogy 'iparosítják' a műveiket, remakelik, rebootolják és minden egyéb baromság.
2012. június 29. 08:39
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én a Batman és a Pókember kivételével nagyon várom a többit
Mondjuk leginkább a Bosszúállók 2-re vagyok kíváncsi, az első része hatalmas kedvencem lett De a Vasember és a Thor is rendesen várat magára
Mondjuk leginkább a Bosszúállók 2-re vagyok kíváncsi, az első része hatalmas kedvencem lett De a Vasember és a Thor is rendesen várat magára
2012. június 29. 08:49
Nolan Batmen-e
Talán az év legjobban várt blockbustere. Nagyon nagy rá az esély, hogy le fogja nyomni a The Avengers-t is. Heath Ledger-t azonban hiányolni fogom még így is. A Spiderman ReBootját még túl korainak tartom. Még valami..mit nem adnék azért, hogy a Justice League-t is valaki,aki profi, vászonra vinné. A Marvel felköthetné a gatyáját.
Talán az év legjobban várt blockbustere. Nagyon nagy rá az esély, hogy le fogja nyomni a The Avengers-t is. Heath Ledger-t azonban hiányolni fogom még így is. A Spiderman ReBootját még túl korainak tartom. Még valami..mit nem adnék azért, hogy a Justice League-t is valaki,aki profi, vászonra vinné. A Marvel felköthetné a gatyáját.
2012. június 29. 08:53
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Norah @ 2012.06.29. 08:49)
mit nem adnék azért, hogy a Justice League-t is valaki,aki profi, vászonra vinné. A Marvel felköthetné a gatyáját.
A Variety szerint a Gangster Squad írója, Will Beall írja már a forgatókönyvet a Warner Bros számára, akik most keresik a rendezőt.
2012. június 29. 09:11
Idézet (ophely88 @ 2012.06.29. 08:53)
A Variety szerint a Gangster Squad írója, Will Beall írja már a forgatókönyvet a Warner Bros számára, akik most keresik a rendezőt.
Ne csigázz! Ez komoly?! Te mindenből olyan naprakész vagy.
Bár, ha Christian nem vállal több Batman szerepet, akkor nem lesz érdekes a film számomra, míg Batman nélkül teljesen értelmetlen lenne az Igazság ligája. Nolan lecsaphatna a rendezési jogokra! De szerintem ez hatalmas elvárás lenne tőle, hiszen ő csakis "realizált" filmeket visz vászonra, így hát Superman-t, Flash-t és a többi DC hőst nehéz lenne valósághűvé formálni.
2012. június 29. 09:59
ophely88time lady |
Idézet (Norah @ 2012.06.29. 09:11)
Ne csigázz! Ez komoly?! Te mindenből olyan naprakész vagy.
Bár, ha Christian nem vállal több Batman szerepet, akkor nem lesz érdekes a film számomra, míg Batman nélkül teljesen értelmetlen lenne az Igazság ligája. Nolan lecsaphatna a rendezési jogokra! De szerintem ez hatalmas elvárás lenne tőle, hiszen ő csakis "realizált" filmeket visz vászonra, így hát Superman-t, Flash-t és a többi DC hőst nehéz lenne valósághűvé formálni.
Tumblr oldalra járok. Valamelyik nap felment az agyvizem mikor láttam Andrew Garfield kezében egy rakat Avengers képregényt és utánajártam a dolgoknak. Nolan pedig nem kér sem Batmanből sem semmilyen más szuperhősös filmből egy időre.
2012. június 29. 10:15
hát nem nagyon szeretem ezeket a műfajú filmeket, de a bosszúállók az jó volt
2012. június 29. 10:29
vinvirivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.14. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 60844 offline |
Én imádom mindet, bár legjobban a Marveles filmeket várom. De a Batman 3. részére is kíváncsi vagyok már. Bár Pókember nem izgat anniyra, de azt is biztos megnézem, mint hű képregény és szuperhős rajongó!
2012. június 29. 10:53
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Az összeset nagyon várom !! Igaz ahogy oldalakon olvastam nem nagyon bíznak az Amerika kapitány 2ben. Az írták hogy "Bosszúállók" folytatás lesz. De én nem hiszek az ilyen históriáknak, csak hajrá. Biztos nem fogok csalódni bennük No meg jön az X-Men: Elsők második része meg ígérgetnek Farkasból is visszavágót Jövőre és utána is lehet mit nézni
2012. június 29. 10:57
Hanna23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 154578 offline |
annyira szeretem az ilyen típusú filmeket leginkább az amerika kapitány 2-t és a vasember hármat várom.és nagyon remélem bosszúállóknak is lesz folytatása mert nagyon tetszett az első része.
2012. június 29. 11:28
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Én imádom az ilyen tipusú filmeket.
2012. június 29. 11:46
Imádom a Marvel képregényeket és belőlük készülő filmeket is.Mind nagyon jó lesz,már az eddigiekből ítélve.De nálam Vasember és Amerika Kapitány viszi a pálmát♥
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.