Imádom a szuperhősös filmeket és a épregények terén is jártad vagyok valamennyire.Én élvezem mint a filmeket mint a képregényeket,és nem nyafogok,hogy jajj így meg úgy.
Különben is az egyik hozzázóló mondta,hogy jajj mert a látványvilágra megy,semmi másra.
Szuperhősös flm mire menjen?Könyörgöm:/
Jó pasikra/csajokra.Jobbik esetben a jóképűség mellé társul ész,esetleg valamilyen pozítiv tulajdonság.Arra épülnek fel,hogy szórakoztassanak minket,nem pedig,hogy pszichológiai monológot adjanak elő (az nem baj ha van,de nem az a lényeg).
Én az összes felsorolt filmet várom.Bár a Pókembert kicsit félve fogom megnézni,Andrew-ra nagyon kíváncsi vagyok,hogy hogyan alakít.Amerika Kapitány,Vasember kihagyhatatlan.A Bosszúállókról nem is beszélve
Jön a szuperhős-invázió?
2012. június 30. 07:14
LadyAlexa#protectTonyStark |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2008 Csatolások: 435 Azonosító: 166600 offline |
Én leginkább a A sötét lovag: Felemelkedés-t és a Vasember 3-at várom. Ezek a kedvenceim. Véleményem szerint a Pókember nem az igazi Tobey nélkül, de talán bele fogok nézni.
Lány létemre jobban szeretem ezeket, mint a szerelmes, nyáladzó drámákat és a vígjátékokat. Nagyon meglepő, ha még sose láttam a Titanic-ot? Talán azért, mert nem is érdekel. Engem a szuperhősök, a Marvel és a DC Comics világa ragadott el igazán, amikben tényleg van akció és elegendő izgalom.
Lány létemre jobban szeretem ezeket, mint a szerelmes, nyáladzó drámákat és a vígjátékokat. Nagyon meglepő, ha még sose láttam a Titanic-ot? Talán azért, mert nem is érdekel. Engem a szuperhősök, a Marvel és a DC Comics világa ragadott el igazán, amikben tényleg van akció és elegendő izgalom.
2012. június 30. 08:10
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
én eddig is olvastam ez után is fogom
2012. június 30. 11:57
Idézet (dreamscometrue @ 2012.06.29. 11:59)
Tudom, nem konkrétan a Marvel szuperhősök a cikk témája, de mégis félreérthetően van megfogalmazva. Superman és Batman a DC Comics-hoz tartozik, nem a Marvel-hez. Egyébként fura, nagyon nem várom a Csodálatos Pókembert, sőt, még az új Batman filmet se. A többire viszont nagyon kíváncsi vagyok, nehéz lesz kivárni még azt az 1-2 évet ami a megjelenésükig hátravan.
Igen, bocsánat a rossz fogalmazásért, belátom hogy a Batman tényleg DC képregény, de ez sajnos csak későn jutott eszembe, és nem akartam kijavítani. Ennek az a magyarázata, hogy a cikket beküldése után elég sok ideig nem rakták ki, ezért nem hittem volna hogy egyszer kint lesz.
Még egyszer elnézést a súlyos hibáért.
2012. június 30. 12:16
Köszi a cikket! Én már nagyon várom ezeket a filmeket!
2012. június 30. 14:10
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (N.k @ 2012.06.29. 22:47)
Különben is az egyik hozzázóló mondta,hogy jajj mert a látványvilágra megy,semmi másra.
Szuperhősös flm mire menjen?Könyörgöm:/
Jó pasikra/csajokra.Jobbik esetben a jóképűség mellé társul ész,esetleg valamilyen pozítiv tulajdonság.Arra épülnek fel,hogy szórakoztassanak minket,nem pedig,hogy pszichológiai monológot adjanak elő (az nem baj ha van,de nem az a lényeg).
Éppenséggel, lehetne olyan szuperhősös film ami nem csak a látványra ad. Látványos filmet bárki tud készíteni aki ért a grafikához és van sok pénze. Az hogy a színészeket beállítod greenbox elé hogy nézzenek ijedten, öltözzenek be ennek meg annak az önmagában kevés. Az pedig röhej hogy a film végén a főhős és a rossz útra tévedt újságíró vagy természettudós csaj közt csók csattan el. Történet minden sztorinak van de én nem tudok rá rendes filmként tekinteni. Ezalól a Batman és a Pókember kivételnek számít, ott azért vannak érzelmek, főleg a Batman filmben. Azok igazi érzelmek, az, hogy kalapács hajigáló Thor mit művel a filmben, kész nevetség. Félreértés ne essék, nem az alaptörténettel van bajom, hanem a filmes megvalósítással arról pedig ne is beszéljünk hogy jó csajokra és pasikra alapoznak. Egy hős legyen jóképű én is azt mondom, de ilyen undorító módon hajazzon a nézettségre, mert szerintem csak a vak nem veszi észre hogy miért tudnak megszerezni minden jó pasit, jó csajt a kinézett szerepre, akár tud színészkedni akár nem. Az pedig, hogy ezek a filmek szórakoztatásra épülnek, igen. Én soha nem szerettem a képregényeket, csak a Garfieldot, de nekem is leesett és szerintem másnak is hogy a történetnek nem csak szórakoztatnia kellene, mögöttes tartalmak húzódnak a szálak mögött. Igen, olvastam képregényeket régebben, mindenfélét csak nem szerettem de a lényeg nekem is lejött. Az hogy a főhősre szempillákat merget a másik főszereplő, szép és jó de a mostani szuperhősös filmeknél úgy érzem, hogy kiveszett a filmből a lényeg, bár a történet többé kevésbé megmarad. A pszichológiai monológ valóban nem kell minden filmben de lehet más sem bánná ha az ezredik szuperhősös filmben nem csak arról szólna minden hogy a jóképű főhős mikor milyen ruhában feszít vagy látszódik a felsőteste. Egy igazi képregényfeldolgozás nem erről szól, lásd Batman. Balenél helyesebb pasik is léteznek, nála izmosabbak és nagyobb nevűek is, még is őt válogatták be. Persze nem a színészeket okolom mindezért mert nem ők tehetnek arról hogy beválogatják őket, szerintem a jó rendező a lényeg. Kenneth jó rendező de a Thorral rendezés szempontjából megbukott, Nolan viszont Istenien rendez de meg is mondta hogy nem rendez több Batman és semmilyen más szuperhősös filmet, mert az értelmet sugárzó szuperhősös filmek ideje lejárt és elveszett a comic feeling a filmekből amióta az emberek a nézettség növelése érdekében mindent a látványba és nem az érzelmekbe fektetnek bele. Magam is megnézem ezeket a filmeket mert sajnos csak olyan emberrel vagyok körülvéve akiket nem érdekelnek azok a filmek, amik engem plusz néha hajt a kíváncsiság, tehát nem a levegőbe beszélek. A szuperhősös filmekből bőven több van és még több lesz, olvastam hogy a stúdiók már alig bírnak boldogulni mert a nagyobb neveket már mind elhalászták erre vagy arra a szerepre. Hollywood elég nagy hely de lassan nem marad nekik megfelelő ember mert minden jóképű langalétából és dögös csajból hőst faragnak. Havonta jelennek meg a hírek újdonsült filmekről de a beválogatás már nehezen megy, már pedig egyszer a helyesnek titulált pasik is elfogynak, akkor kit tesznek be főhősnek? Akkor mire építenek majd?
2012. június 30. 20:15
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
hát nem tudom elképzelni h például A. kapitányból h lesz folytatás de ok ők tudják XD
2012. június 30. 23:09
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
ophely88 :
Tudtam,hogy te írni fogsz a kommentemre.Szinte már vártam.
Látom nállad a Batman film tarolt mindent.Mert példának okáért ,szinte mindig ezt a filmet 'pécézted ki',ami nem feltétlen baj.
A mai filmipar (nem csak a szuperhősös filmekre gondolok ezalatt)szinte 90%-a bugyuta valamilyen formában,vagy a sztori,vagy a színészek játéka,kameramozgás stb stb.Eddig inkább horror film mániás voltam,de mivel nem sok jó filmet találok ebben a kategóriában továbbléptem.Sajnos vagy nem sajnos.Kénytelen vagy rászorulni a picit (vagy talán nagyon?) rosszabb filmekre.(mert hát minden jó színésznek van rossz filmje,kivétel nélkül).A másik pedig,hogy a mai filmek 2/3-a általában akciófilm,ebből pedig lel ehet vonni a következtetést,hogy mire gyurnak rá.
Várom a kommented
Látom nállad a Batman film tarolt mindent.Mert példának okáért ,szinte mindig ezt a filmet 'pécézted ki',ami nem feltétlen baj.
A mai filmipar (nem csak a szuperhősös filmekre gondolok ezalatt)szinte 90%-a bugyuta valamilyen formában,vagy a sztori,vagy a színészek játéka,kameramozgás stb stb.Eddig inkább horror film mániás voltam,de mivel nem sok jó filmet találok ebben a kategóriában továbbléptem.Sajnos vagy nem sajnos.Kénytelen vagy rászorulni a picit (vagy talán nagyon?) rosszabb filmekre.(mert hát minden jó színésznek van rossz filmje,kivétel nélkül).A másik pedig,hogy a mai filmek 2/3-a általában akciófilm,ebből pedig lel ehet vonni a következtetést,hogy mire gyurnak rá.
Várom a kommented
2012. július 01. 11:29
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (N.k @ 2012.06.30. 23:09)
ophely88 :
Várom a kommented
Várom a kommented
Nincs más mondanivalóm számodra.
2012. július 04. 07:25
cobainHUNúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 178454 offline |
Idézet (roswene @ 2012.06.29. 08:43)
A pókember sose nyűgözött le, a többit nagyon várom, főleg a Vasember 3at :D
A pókember nekem nem annyira tetszik az új előzetese sem annyira a vasemberes filmeket én is várom. Talán més Sherlock Holmes3 is lessz pár év mulva!
2012. július 04. 18:41
Fleur Rouge Ceriseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 170144 offline |
Ha minden igaz akkor ezek után még egy filmet kapunk Jeremy Rennerrel és Scharlett Johanssonnal a főszerepben, hogy minden bosszúállónak legyen saját filme
2012. július 11. 15:41
Nemrég láttam a The Amzing Spider-man-t és nekem tetszett bár volt egy két jelenet ahol ha más kameraállásból vették volna fel a dolgokat akkor sokkal jobb lett volna, pl. a bunyó a metrókocsiban. Amúgy azt hallottam h 70%-ban biztos, hogy lesz Avengers 2 és elvileg Pókember is csatlakozik a Bosszúállókhoz. Csak az a kérdés ki fogja majd alakítani... Tobey-t hozzák majd vissza vagy Andrew marad... ?
2012. július 19. 12:57
ophely88time lady |
Idézet (Hugikah @ 2012.07.19. 12:55)
imádom a Pókembert de miért nem Tobey játsza?ha valaki tudja,az leírná nekem?
Mert a drágalátos stúdió eldöntötte, hogy gimnazista korú szereplő kell a filmbe, aztán felkérték, mondván ne érje szó a ház elejét de ugye jó indulattal sem néz ki 17-nek, sem 21-nek, szóval másra esett a választás.
2012. július 19. 13:07
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 956 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.07.19. 12:57)
Mert a drágalátos stúdió eldöntötte, hogy gimnazista korú szereplő kell a filmbe, aztán felkérték, mondván ne érje szó a ház elejét de ugye jó indulattal sem néz ki 17-nek, sem 21-nek, szóval másra esett a választás.
ez nagyon kár régen nagyon cuki volt
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni