Az Australians in Film Awardson Liam Hemsworth váratlan kijelentésével sokkolta a rajongókat. Azt állította, hogy a nemrégiben eljegyzett kedvesével, Miley Cyrusszal már házasok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus máris férjhez ment?
2012. június 29. 08:22
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2012. június 29. 08:25
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Szerintem nem házasok, Liam egyszerűen csak izgatott a közelgő esküvő valamint az eljegyzés miatt Sok kedvenc sztárommal történt már, hogy nyilatkoztak aztán gyorsan javítottak is, mert véletlen rosszat mondtak
Ez mindenkivel előfordul, tényleg ekkora kis semmiségből ezt levonni, szép teljesítmény
Ez mindenkivel előfordul, tényleg ekkora kis semmiségből ezt levonni, szép teljesítmény
2012. június 29. 08:26
rekush98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 408 Csatolások: 7 Azonosító: 150983 offline |
Miley kiáltotta be a 'Még nem vagyunk házasok, de leszünk.” Utána mondta Liam is hogy majd leszünk... A cikkhez hozzászólva,sztem még nem házasok,csak már Liam bele gondolt milyen is lehet a házasság,és kicsit 'félre' mondta a dolgokat.
2012. június 29. 08:26
Aranyos páros, ha tetszik ha nem számomra nagyon is összeillenek és kipipálhatják a házasságot És remélem boldogok lesznek együtt mindig!
2012. június 29. 08:40
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline |
Nagyon édes volt! Erre nem lehet mást mondani. Mileyért nem vagyok odáig, sőőt, de örülök neki, hogy Liam boldog mellette, mert nagyon jól mutatnak.
2012. június 29. 09:05
Annyira aranyosak szerintem Liamnek csak nyelvbotlása volt
2012. június 29. 09:25
Akár elszólás, akár nem, édes mindegy, hisz hamarosan tényleg házasok lesznek. És ha titokban már összeházasodtak, azt csak megérteni lehet, főleg azok után, hogy Miley-t még ezek után sem hagyják békén...
2012. június 29. 09:27
Biztos csak véletlen volt. Amúgy nagyon helyesek együtt.
2012. június 29. 09:28
Nem szeretem Miley-t, és ezt az egész esküvői hercehurcát velük kapcsolatban, de szerintem Liam részéről ez csupán nyelvbotlás volt. Ideges, és kissé feszült lehetett, de kijavította......
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.