Harry Styles Zayn Malikkal randizna legszívesebben
2012. június 29. 18:14
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Annyira unom már ezeket a cikkeket. Amúgy meg úgy állítják be,mintha azt kérdezték volna, hogy az egész világon kivel randizna legszívesebben lányokat is beleértve. Az, hogy elmondta a bandából ki jön be neki legjobban ,az még nem negy szám.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 29. 18:28
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
csak közlöm...rohadtul unalmas már hogy állandóan erre a 'meleg-nem meleg' kérdésre lyukadunk ki minden cikk végén..
feltettek neki egy kérdést,válaszolt...ezen már komolyan nem értem hogy jön ki hogy meleg...
feltettek neki egy kérdést,válaszolt...ezen már komolyan nem értem hogy jön ki hogy meleg...
2 felhasználónak tetszik:
katherine132,
ophely88
2012. június 29. 18:36
ZLS1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 150661 offline |
Ja, meg egyébként ezt is utálom, hogy folyton Harry-ről hozzák fel ezeket meg a nőügyeit. Oké, én sem örülök neki, hogy Caroline Flack 15 évvel idősebb nála és járt vele, de az, hogy mindig ilyen dolgokat hoznak fel róla, megutálta a directionerekkel (tisztelet az igazi fanoknak, akik kivételek), pedig Harry sem változott semmit, amióta híresek lettek, csakúgy, mint a többiek.
Hát főleg EzÉRT szeretem a 1D-t. Meg persze ott van még a hangjuk is, ami igazán irigylésre méltó. Aki szerint nincs hangjuk, az süket! Lehet őket utálni, szeretni, de azt mondani, hogy nem tehetségesek, aligha
Hát főleg EzÉRT szeretem a 1D-t. Meg persze ott van még a hangjuk is, ami igazán irigylésre méltó. Aki szerint nincs hangjuk, az süket! Lehet őket utálni, szeretni, de azt mondani, hogy nem tehetségesek, aligha
2012. június 29. 18:50
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Én még annyit mondanék hogy aki igazi fan az nem hiszi el ezeket a pletykákat. Úgyhogy ennyit, aki meg elhiszi és fan-nak vallja magát hát süllyedjen el!
2012. június 29. 18:56
de uncsi már ez a téma hogy mindig ezen csámcsognak de egyszer csak rájönnek hogy már nagyon a végén nyamnyognak és semmi alapja ennek az egésznek tök érdekes más énekeseket/énekesnőket miért nem kezdenek el kifigurázni.
2012. június 29. 19:01
Ezen az iPhone-os sztorin jót nevettem :'D
Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is nagyon unalmas már, hogy mindenki csak arról tud beszélni, hogy az 1D-sek melegek vagy sem...
Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is nagyon unalmas már, hogy mindenki csak arról tud beszélni, hogy az 1D-sek melegek vagy sem...
2012. június 29. 19:02
Dailyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 285 Csatolások: 0 Azonosító: 168547 offline |
Ez már szerintem is nagyon unalmas, h mindenki mindig melegnek hiszi őket. Nem a banda, vagy Harry találta ki ezt a kérdést, ő csak válaszolt rá. De am meg ébn is Zayn-t mondtam volna!
2012. június 29. 19:04
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Harold, kitűnő ízlésed van. Egyébként ezt már régebben is nyilatkozta, és nem értem minek kell mindent komolyan venni. Harry csak h.lyéskedett, egyébként Imádom őket, de picit már sok a mindennapi hír róluk. Aki szereti őket, azok úgyis utánanéznek a friss híreknek.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.