Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?
2012. július 02. 17:49
istenem...én ott leragadtam,hogy ebben a kibszott bandában [1d] hol láttok ti fiúkat emberek..csak rendes zenét kéne hallgatni és mindjárt nem lennének olyan zenészek akik inkább hasonlítanak a 10 éves húgukra, csak mert úgy jobban el lehet adni egy albumot kár is a szájtépés,cikk írás...csak rájuk kell nézni
2012. július 02. 18:19
One direction fan xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 173049 offline |
Frizzie:adom
2012. július 02. 18:50
szandra50új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 161137 offline |
Ez hülyeség!!Attól h pár fiúbanda meleg attólmég a One Direction nem az csak azért mert hasonlítanak abban h sikeresek és híresek meg h több millió tinilány oda van értük
2012. július 02. 20:48
LoveDorothyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 179252 offline |
Utálom amikor lebuzizzák a 1D! Nem buzik és kész !hagyják már őket békén ezzel az állandó buzizással! Mert szerintem nektek se esne jól ha lebuziznának!
2012. július 02. 21:10
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline |
nincs szükség találgatásra...mindegyik az!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. július 02. 21:13
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline |
De hogy lennének már melegek? Na most ugye Liamnak és Louisnak van barátnője, Ők nem lehetnek. Harry 32 éves nőkkel kavart, tehát Ő sem lehet. Zaynek voltak barátnői (nem lehet) és Niall, Deivel ismerkedett, aztán csókolózott egy másik lánnyal, Ő sem az. Egyik sem az!!! Nem értem mit nem lehet ezen felfogni.
2012. július 02. 23:22
Szerintem, ha a zenéjük miatt szeretjük őket akkor mindegy, de ettől függetlenül, nem hinném, hogy melegek lennének. Mondjuk Harry egyik volt barátnője azt hiszem leszbikus volt, úgyhogy bármi lehet... (:
2012. július 02. 23:23
Ja, és szerintem már igazán le lehetne szállni a témáról. (:
2012. július 03. 07:54
Oké. Mi lenne ha kicsit hanyagolva lenne ez a téma? Egy: Louis és Liam sem meleg Bizonyított tény. Most nem azért de bármennyire nem bírom Eleanor Caldert azért hiszek abban, hogy a csaj nem járna egy homokossal. Ahogy Dany se... Komolyan gondolkozni kéne kicsit ezen a két tagon..A többiek pedig Harry? most má azér ez durva több barátnője volt eddig mint akik lebuzizzák... Niall Zayn. Nem találtak még megfelelő lányt. Ennyi. Nem azért vannak egyedül mert melegek. Jesszus, kíváncsi vagyok mikor állnak már le ezzel a témával...
2012. július 03. 08:30
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline |
Najó.. Mostmár nagyon elegem van ebből az egészből... Nem lehetne róluk leszálni??
Louis és Liam nem lehet meleg.. Nekem nincs semmi bajom Eleanor Calderrel és tudom,hogy a csaj nem járna egy homokossal. Ahogy Dany se... Harry 30+ éves nőkkel kavart, tehát Ő sem lehet. Zaynnek volt rengeteg barátnője,nem lehet.. Niall pedig Demivel kavart,meg csókolózott azzal a csajjal. Nem lehet felfogni?? -.-
Louis és Liam nem lehet meleg.. Nekem nincs semmi bajom Eleanor Calderrel és tudom,hogy a csaj nem járna egy homokossal. Ahogy Dany se... Harry 30+ éves nőkkel kavart, tehát Ő sem lehet. Zaynnek volt rengeteg barátnője,nem lehet.. Niall pedig Demivel kavart,meg csókolózott azzal a csajjal. Nem lehet felfogni?? -.-
2012. július 03. 08:42
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline |
annyira látszik, hogy le akarják őket "lökni" a karrier csúcsáról! én szeretem a őket úgyhogy nem érdekel hogy kihez vonzódnak! A zenéjük nagyon jó úgyhogy fejezzék már be!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.