Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?
2012. november 03. 11:55
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
az igaz hogy valaki meleg lesz mert elmegy a kedvük az örült lányoktol de nem hülyék az 1D hogy melegek legyenek
2013. február 09. 23:36
Úristen! Nwm fogjátok fel hogy nem melegek? Ott egy csomó cikk h ki kivel járt....stb. Ők álandóan lányokról szóló dalokat írnak nem pedig fiúknak. Szánalmasak vagytok hogy egyből le kell melegezni a másikat... Gondoljátok nekik milyen rossz érzés ez! (Tisztelet a kivételnek ők nem szánalmasak)
Jah és bocsánat az egy két sértő szóért de már nem tudtam megállni hogy ne irjam ezt le -.-
Jah és bocsánat az egy két sértő szóért de már nem tudtam megállni hogy ne irjam ezt le -.-
2013. február 24. 15:06
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline |
Hát a 1D-ből egyik tag sem meleg!
2013. március 11. 19:42
már megint meleg sztori? hah.. még hogy az 1Dek melegek! ugyan már!...
2013. március 19. 12:35
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Jelentem, minden idők legsikeresebb fiúcsapatában a Backstreet Boys-ban sincs meleg.
2013. augusztus 10. 21:27
BSBForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 208695 offline |
Minden idök legjobb bandàjàban sincs meleg a Backstreet Boysban !!!!A One Directiont lassan,de nagyon lassan lehet nevezni mini backstreet boysnak!!!De semelyik bandàt sem kell ócsàrolni !!!Nem melegek!!!!!!Senki 1D se se a BsB. Ezeket csak az unatkozo bulvàrsajto talàljaki!!!!!!!!! Hajrà 1D imàdom öket mint a BsB! Ki ért velem eggyet ebben a melegségben???
2013. október 09. 18:31
Ha melegek, akkor mi van? Lehet, Harry meleg, de a hangja kurva jó...
2014. január 09. 19:47
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Jó oké sok olyan van akik bevalották hogy buzik. De a 1D akkor sem buzi. Nem tudom hogy honnan vették ezt a sok ostobaságot.
2014. január 09. 19:56
Fall Out Boy, Green Day, Linkin Park, Nickelback... soroljam még? Nem csak a One Direcion létezik fiúbandaként.
Egyáltalán nem hallgatom őket, de ha énekesek, akkor a hangjuk alapján kellene megítélni őket, nem? És Elton John? Vele mi van? Meleg, mégis nagyon tehetséges, és van egy csomó rajongója. Abszolút nem a nemi identitása számít, legalább is nem emiatt kellene megítélni őket. Egyáltalán nem a szívem csücskei, de akkor sem hordom le őket mindenféle "b*zinak" (ki volt az a hülye, aki ezt a szót kitalálta?) mert ha már a zeneiparban vannak, és ennyi visítozó tinilány van, akik undorító módon imádják őket, akkor a hangjukat kellene fikázni (van aki jogosan, van, aki "csak úgy" mert az a menő) nem pedig a magánéletük miatt cseszegetni őket.
Egyáltalán nem hallgatom őket, de ha énekesek, akkor a hangjuk alapján kellene megítélni őket, nem? És Elton John? Vele mi van? Meleg, mégis nagyon tehetséges, és van egy csomó rajongója. Abszolút nem a nemi identitása számít, legalább is nem emiatt kellene megítélni őket. Egyáltalán nem a szívem csücskei, de akkor sem hordom le őket mindenféle "b*zinak" (ki volt az a hülye, aki ezt a szót kitalálta?) mert ha már a zeneiparban vannak, és ennyi visítozó tinilány van, akik undorító módon imádják őket, akkor a hangjukat kellene fikázni (van aki jogosan, van, aki "csak úgy" mert az a menő) nem pedig a magánéletük miatt cseszegetni őket.
2015. augusztus 24. 13:47
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Ez csak az 1D utálok dumái
2015. december 25. 11:50
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Tudom, hogy ez egy régi cikk, tudom, hogy senki sem fogja látni a hozzászólásom, de úgy érzem, hogy Muszály leírni. A kedves cikkírónak az oldalára tévedtem a minap és elolvastam a bemutkozását. Amiből egyáltalán nem derült ki, hogy szereti e a One Directiont. Viszont, ha nem szereti... miert is ír róluk cikket???
Ja, azért, mert tudja, hogy ezzel tuti engedélyezni fogják a cikkjének a megjelenését, hisz egy(majdnem) mindenkit érdekelő témáról ír...
Vagy azért, hogy ahogy a sorokar olvassa valaki, érezhesse azt a mérhetetlen gúnyt a sorok mögött??
Nos, bármi volt a cél...csak sajnálni tudom a cikkírót. Ő a tipikus példa arra, hogy olyan baromira egyedi akar lenni, hogy már nem veazi észre, de pont emiatt lesz olyan mint a legtöbben. Az ilyentől pedig hányok!!
Visszatérve a cikkre;
Miert erdekli mindenkit az, hogy a 1D meleg-e?
És miert van az, hogy a rajongók fele csak a Larryt tudja hajtogatni?
Javítom magam, ezek nem rajongók!! Nem igazi rajongók!!
Van egy banda, akik k**va jól énekelnek, rohadt jól néznek ki, hatalmas szívük van, a rajongókhoz teljes szeretettükkel fordulnak... és mit kapnak vissza: azt, hogy biztos b*zik.
Hát nem, ezt nem érdemlik meg!!
De nem csak ők, hanem egyetlen ember sem a világon.
Most azoknak intézem ezt az üzenetet,kik nagybetűkkel kiáltják, hogy LARRY IS REAL : hogy nekik, hogy esne az, ha találnának egy igaz barátot akivel nagyon jól kijönnek és sok időt töltenek együtt... és aztán az összes ismerősük azt terjesztené, hogy tuti , hogy szerelmesek egymásba...
Jól esne?
Mert ,ha igen, akkor csak gratulálni tudok.
Kérlek, nem terjesszetek és ne higgyetek egy olyan dologban, amit senki nem tud biztosan.
Ha kiderülne, hogy az egyik tag meleg,hát akkor azt mondanám, Ő élete azt tesz amit akar. De csak akkor hinném el, ha hallanám az Ő szájából!!
Kérlek larry shipperek... haggyátok ezt abba!! Tönkretettétek Louis és Harry barátságát, mit akartok még???
Ja, azért, mert tudja, hogy ezzel tuti engedélyezni fogják a cikkjének a megjelenését, hisz egy(majdnem) mindenkit érdekelő témáról ír...
Vagy azért, hogy ahogy a sorokar olvassa valaki, érezhesse azt a mérhetetlen gúnyt a sorok mögött??
Nos, bármi volt a cél...csak sajnálni tudom a cikkírót. Ő a tipikus példa arra, hogy olyan baromira egyedi akar lenni, hogy már nem veazi észre, de pont emiatt lesz olyan mint a legtöbben. Az ilyentől pedig hányok!!
Visszatérve a cikkre;
Miert erdekli mindenkit az, hogy a 1D meleg-e?
És miert van az, hogy a rajongók fele csak a Larryt tudja hajtogatni?
Javítom magam, ezek nem rajongók!! Nem igazi rajongók!!
Van egy banda, akik k**va jól énekelnek, rohadt jól néznek ki, hatalmas szívük van, a rajongókhoz teljes szeretettükkel fordulnak... és mit kapnak vissza: azt, hogy biztos b*zik.
Hát nem, ezt nem érdemlik meg!!
De nem csak ők, hanem egyetlen ember sem a világon.
Most azoknak intézem ezt az üzenetet,kik nagybetűkkel kiáltják, hogy LARRY IS REAL : hogy nekik, hogy esne az, ha találnának egy igaz barátot akivel nagyon jól kijönnek és sok időt töltenek együtt... és aztán az összes ismerősük azt terjesztené, hogy tuti , hogy szerelmesek egymásba...
Jól esne?
Mert ,ha igen, akkor csak gratulálni tudok.
Kérlek, nem terjesszetek és ne higgyetek egy olyan dologban, amit senki nem tud biztosan.
Ha kiderülne, hogy az egyik tag meleg,hát akkor azt mondanám, Ő élete azt tesz amit akar. De csak akkor hinném el, ha hallanám az Ő szájából!!
Kérlek larry shipperek... haggyátok ezt abba!! Tönkretettétek Louis és Harry barátságát, mit akartok még???
2022. december 25. 18:55
Nekem az N Syncbe Chris a kredencem, de az egyik meleg fiú hasonlít Chris Colferre a Gleeből.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.