A valóságshow-sztár szereti mutogatni magát – folyamatosan tölti fel twitterére félmeztelen képeit, büszkén mutatkozik bikiniben a paparazzik előtt, és még a Playboynak is modellt állt. Vajon mi a titka?
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian: „Imádom a testformáló harisnyáimat”
2012. július 01. 10:48
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nagyon nem kedvelem őt, de most egyetértek vele
Szerintem nagyon hasznos ruhadarab a nőknek, pláne ha valaki olyan ruhát kíván felvenni ami nem feltétlen az ő mérete, ezzel legalább csinos, nőies alakot szerezhet magának mindenki
Szerintem nagyon hasznos ruhadarab a nőknek, pláne ha valaki olyan ruhát kíván felvenni ami nem feltétlen az ő mérete, ezzel legalább csinos, nőies alakot szerezhet magának mindenki
2012. július 01. 10:49
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
Még, hogy tökéletes testű! Hivhattnák Mobidik, a bálnának!
2012. július 01. 10:49
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Idézet
mint minden nőnek, persze nekem is van narancsbőröm
hát azért szerencsére nem mindenkinek
2012. július 01. 10:52
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Nem tartozik a csaj a kedvenceim közé, de meg kell mondjam igaza van; ha valaki nőiesen akar kinézni, a minimum ez vagyis attól függ milyen alakja van, mert valljuk be Kimnek sincs olyan eget rengetően tökéletes alakja, de ez nem is baj.. a lényeg hogy most igaza van.: )
2012. július 01. 11:03
Egy ismerősöm is vett ilyet, de neki csak pénzkidobás volt az egész. Úgy látszik, neki használt.
2012. július 01. 11:05
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline |
Nem tartozik Kim a kedvenceim közé , de kézség kívül most igaza van! Bár azzal nem értek egyet , hogy minden nőnek van narancsbőre!!! Nekem nincs! (és remélem nem is lesz!) De igen legalább ő nem plasztikáztatja szét magát mint pár celeb!!
2012. július 01. 11:08
Úgy tűnik, Kim most segíteni próbál, de valóban nem érnek sz*rt sem ezek a testformáló harisnyák. Főleg nem a molettebbeknek.
Egyébként őt is már plasztikázták, vagy rosszul tudom? :/
Aki meg nem akar narancsbőrt, nagyon vigyázzon az alakjára, ha meg mégis lett neki, használjon kozmetikumokat! Bár tény és való, h abból sem mindegyik megfelelő.
Aki meg nem akar narancsbőrt, nagyon vigyázzon az alakjára, ha meg mégis lett neki, használjon kozmetikumokat! Bár tény és való, h abból sem mindegyik megfelelő.
2012. július 01. 11:17
Mia csajevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 302 Csatolások: 0 Azonosító: 151551 offline |
Ismerek olyat aki vett ilyet,de neki nem használt,kíváncsi lennékő ol vette és mennyiért,mert,ha tényeg olyan jó akkor 100,hogy méregdrága volt Am jó,hogy ő nem plaszikázza szét magát,mint a legöbb celeb.Nekem nincs narancs bőröm ,szer nincs minden nőnek...
2012. július 01. 11:21
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Chelsy @ 2012.07.01. 11:08)
Úgy tűnik, Kim most segíteni próbál, de valóban nem érnek sz*rt sem ezek a testformáló harisnyák. Főleg nem a molettebbeknek.
Épp ellenkezőleg, a molettebbeknek használ a leginkább, kiemeli a derekat valamint a felsőtestet és a hasból is slankít
Mia csaje: Egyáltalán nem drága, bármilyen harisnyákat áruló üzletben lehet kapni megfizethető áron
2012. július 01. 12:34
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
A nadrág problémáját teljes mértékben át tudom érezni nekem is nehéz nadrágot találni.Abban egyet értek vele hogy nincs szükség plasztikára ahhoz hogy valaki jól érezze magát!
2012. július 01. 12:47
heni06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 172732 offline |
Szeretném minden negatív véleménnyel élő embertől megkérdezni ,hogy ha mint látom magasról tojtok erre a cikkre és Kimre akkor minek olvassátok? Nem tartanak a fejetekhez pisztolyt sem fizetnek nektek ezért...
Mellesleg az meg,hogy azt mondta,hogy minden nőnek van azt csak úgy jelképesen mondta.Ti nem szoktatok olyat mondani,hogy pl: ezerszer megmondtam,vagy már egy éve itt várlak stb ...
Az meg,hogy nem mindenkinek segít annak többnél-több oka lehet...
Mellesleg az meg,hogy azt mondta,hogy minden nőnek van azt csak úgy jelképesen mondta.Ti nem szoktatok olyat mondani,hogy pl: ezerszer megmondtam,vagy már egy éve itt várlak stb ...
Az meg,hogy nem mindenkinek segít annak többnél-több oka lehet...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.