Augusztusban megjelenik A J-Pop császárnőjének, Ayumi Hamasakinak egy újabb válogatás albuma, az A Best Summer. Az albumért borsos árat kell fizeti a rajongóknak, pedig csak egy új szerzemény található rajta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ayumi Hamasaki kiadója újabb bőrt húzna le a rajongókról
2012. július 01. 11:04
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Egyik barátom nagy Ayu rajongó, és mondta, hogy észveszejtő árak vannak nem csak a best of lemezeinél, de a sima albumoknál is, arról nem is beszélve hogy hányféle verzióban jelenik meg egy albuma...
2012. július 01. 11:06
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
Ennyi pénz egy új dalért? Na ne adja már az Isten! Ráadásul nem is olyan jól énekel, szerintem nagyon béna. -.- Töltsük le illegálisan, aztán majd meglátjuk mi lesz azzal a szégyenre méltó kiadóval! Egyébként hány rajongója van ennek...? -.-"
2012. július 01. 11:10
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
én sem venném meg ennyi pénzért egy számát pedig szeretem Hamasakit
2012. július 01. 12:11
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Én nagy Ayumi fan vagyok, folyamatosan veszem is az albumait, és meg kell mondanom a japán CD árak mind ilyenek. Egy normális albumnál is 5-6 ezer a minimum. Nekünk ez tényleg soknak tűnik, de a japánoknál ez alap dolog, ott máshogy keresnek is az ember (nincsenek egy Mo. szinten nah : D).
A CD áránál csak maga a cd a pofátlanabb... tényleg nem értem miért kell ennyi Best of Ayunak, oké, hogy ő az egyik legsikeresebb japán énekesnő, és az egyetlen ázsiai énekesnő (Utada Hikaru mellett), aki rajta van a legtöbb CD-t eladó előadók listáján, de jelenleg a karrierje nem ível felfelé. Egy sima best of pedig nem fogja megfordítani a helyzetet, ahhoz új kislemezek és promózások kellenek. Amúgy megnéztem a CD tracklistáját és igaz, hogy a You & Me az egyetlen új dal rajta, de a Happening Here csak digitálisan jelent meg, és a theme of a-nation '03 sem jelent meg még tudtommal rendesen eddig. Ettől függetlenül pofátlan húzás az avextől amit csinál, hiába Japán legnagyobb lemezkiadó cége.
Bocsi a hosszú kommentért XD
A CD áránál csak maga a cd a pofátlanabb... tényleg nem értem miért kell ennyi Best of Ayunak, oké, hogy ő az egyik legsikeresebb japán énekesnő, és az egyetlen ázsiai énekesnő (Utada Hikaru mellett), aki rajta van a legtöbb CD-t eladó előadók listáján, de jelenleg a karrierje nem ível felfelé. Egy sima best of pedig nem fogja megfordítani a helyzetet, ahhoz új kislemezek és promózások kellenek. Amúgy megnéztem a CD tracklistáját és igaz, hogy a You & Me az egyetlen új dal rajta, de a Happening Here csak digitálisan jelent meg, és a theme of a-nation '03 sem jelent meg még tudtommal rendesen eddig. Ettől függetlenül pofátlan húzás az avextől amit csinál, hiába Japán legnagyobb lemezkiadó cége.
Bocsi a hosszú kommentért XD
2012. július 01. 12:20
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline |
Annyiért én se venném meg, főleg, hogy csak egy új dal van rajta. Bár igaz, hogy Japánban mások az anyagi helyzetek, de szerintem ott sem nagyon éri meg... sőt! Szóval az Avex Trax most szépen benézte a dolgokat. :/
2012. július 01. 12:45
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Na jólvanmár..-.-
2012. július 01. 12:52
Mire való az internet? Ha valakinek nincs erre pénze, de szereti a zenéjét, az töltse le. Most erre nem tudok mást mondani.
2012. július 01. 13:39
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
énse fizetnék érte ennyit .. xd illegális letöltés forevöööör:D
2012. július 01. 14:51
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline |
Igazad van Ncskcsk, valóban ilyen áron vannak az albumok japánban, ezzel nem is lenne gond ha egy vadonatúj album lenne tele friss zenékkel. Úgy már megérné de igy hogy csak egyetlen egy számért kiadni ennyit? Hát ez már túlzás. de hát igen, akki akkora fanatik annak nem számit, úgy is rákap a csalira:-)
2012. július 01. 15:52
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
omg ennyi pénzért tudják hogy mikor venném meg!! xDDD -.-
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.