Mire képesek a One Direction rajongók?
2012. július 03. 17:15
|
|
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline
|
ez már túl durva. főleg az utolsó... -.-
én is szeretem őket, de ilyenre nem lennék képes. akárkiről legyen szó....
én is szeretem őket, de ilyenre nem lennék képes. akárkiről legyen szó....
2012. július 03. 17:17
|
|
Bettóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 234 Csatolások: 39 Azonosító: 121761 offline
|
hűű ez az utolsó videó nagyon durva, nem tudom, hogy ez miért jó nekik, így csak ezt érik el, hogy legközelebb nem mennek abba a városba fellépni, mert ez a rossz élmény fog az eszükbe jutni
2012. július 03. 17:24
|
|
Nóraaa97xcúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 179333 offline
|
Én is nagyon imádom őket,de ilyet csinálni.. 
Szerintem itt már saját magukat járatják le a csajok
Szerintem itt már saját magukat járatják le a csajok
2012. július 03. 17:48
Régen is voltak őrült rajongók, de amit a mai fiatalok csinálnak, egyszerűen vérlázító!
Ha valóban szeretnék a kedvenceiket - és nem csak a One Direction rajongókról van szó -, akkor megtisztelnék őket, és nem kényük-kedvük szerint ordibálnának éjjel a hoteljuk előtt.
Az oldalon is fellelni pár igen őrült rajongót, akik nem tudják, hol a határ. Bár nekik könnyebb a dolguk, hiszen az internet anonimitást nyújt számukra.
Amúgy minek kellett erről cikket írni? Minden sztárnak vannak őrült rajongói, szóval... így is tele van velük az oldal.
Ha valóban szeretnék a kedvenceiket - és nem csak a One Direction rajongókról van szó -, akkor megtisztelnék őket, és nem kényük-kedvük szerint ordibálnának éjjel a hoteljuk előtt.
Az oldalon is fellelni pár igen őrült rajongót, akik nem tudják, hol a határ. Bár nekik könnyebb a dolguk, hiszen az internet anonimitást nyújt számukra.
Amúgy minek kellett erről cikket írni? Minden sztárnak vannak őrült rajongói, szóval... így is tele van velük az oldal.
2012. július 03. 17:57
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
hát ez már nagyon durva..szegény srácok..őrültek.-.-
2012. július 03. 17:57
Szegények.
ilyenkor sajnálom őket.
Én azért soha nem csinálnék ilyet...Mert ez nekik tényleg rossz..
( ♥
2012. július 03. 18:00
|
|
Niikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 171510 offline
|
Öcsém ez nem semmi az a tervem hogy elmegyek Amerikába befutni énekes ként és a BARÁTNŐM LESZ A MENEDZSEREM REMÉLEM Ő SEGÍT EGY CSOMÓ BIZTONSÁGI ŐRT SZEREZNI HA ILYEN HÍRES LESZEK MINT ŐK!!!és én soha sem csinálnék ilyet Jézusom ez beteges!!!!!!!!!!!!
2012. július 03. 18:00
|
|
GinaStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 178237 offline
|
Ez azért elég gáz... -.- én soha nem tennék ilyet,bárhogy is szeretem õket..így csak jobban megutálnak.. :/
2012. július 03. 18:01
|
|
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline
|
Ha ide eljönnének csak szeretetet kapnának a Magyaroktól. (: Nem hiszem hogy valamelyikőnk is kitépné az egyik tag haját, megmarná, letépné a ruháját stb.... (: Ide szívesen visszajönnének.
Ki ért velem egyet? (:
2012. július 03. 18:02
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Ezek őrültek.És aztán még elvárják(Franciaországban),hogy a fiúk szívesen mennyenek vissza. -.-"
2012. július 03. 18:09
|
|
Tinababaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.12. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 163736 offline
|
milyen cuki a Harry a (3.videóban) ahogy próbál segíteni! *-* <3
na de azutolsó szájba verném az összes ilyen hülye libát! szánalmasak! nem látjak avgy tudják hogy ők nem szeretik ezt?! és nem jó hát tisztára agyontaposták már őket kb. a One Diection angyon küzvetlen beszélgetnek a rajongókkal közös képet csinálnak autogramm ölelés puszi minden...ha nem őrülnének meg!!!
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: