Mire képesek a One Direction rajongók?
2012. augusztus 23. 18:46
biuska1970új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 184014 offline |
szegények ez azért már tulzás
2012. augusztus 26. 14:36
LOVE-Harryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184569 offline |
Én is imádom őket de nem tennék ilyeneket!!
2012. szeptember 23. 11:55
adri04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184964 offline |
sosem tennék velük ilyet! SOHA!!
És azért megnézhetitek Harry-t..♥ nem segített volna rajta senki, hogyha nem vette volna észre!! nagyon szép tett volt! és vegyék már figyelembe a kisebbeket, mert nem csak a tinik léteznek!!
és, remélem ha idejönnek Magyarországra a rajongók nem fogják széttépni őket, meg összetaposni egymást, mert tényleg szerintem senki sem szeretné, hogy rossz véleményt mondjanak a magyarokról..! Selena is azt mondta, hogy aranyosak vagyunk (bár én nem voltam a koncertjén) és remélem a fiúk is ezt mondják majd rólunk.. :$
én nagyon szeretnék velük találkozni, és bárcsak jönnének már ide. tiszta szívemből imádom őket, nagyon nagyon nem szeretném ha valami rosszat mondanának rólunk! :/ az rosszul esne nektek is nem??
Hát mindegy bízzunk abban hogy hamarosan bejelentik, hogy a One Dierction Magyarországra jön! ♥
És azért megnézhetitek Harry-t..♥ nem segített volna rajta senki, hogyha nem vette volna észre!! nagyon szép tett volt! és vegyék már figyelembe a kisebbeket, mert nem csak a tinik léteznek!!
és, remélem ha idejönnek Magyarországra a rajongók nem fogják széttépni őket, meg összetaposni egymást, mert tényleg szerintem senki sem szeretné, hogy rossz véleményt mondjanak a magyarokról..! Selena is azt mondta, hogy aranyosak vagyunk (bár én nem voltam a koncertjén) és remélem a fiúk is ezt mondják majd rólunk.. :$
én nagyon szeretnék velük találkozni, és bárcsak jönnének már ide. tiszta szívemből imádom őket, nagyon nagyon nem szeretném ha valami rosszat mondanának rólunk! :/ az rosszul esne nektek is nem??
Hát mindegy bízzunk abban hogy hamarosan bejelentik, hogy a One Dierction Magyarországra jön! ♥
2012. szeptember 29. 09:08
Majdnem elsírták magukat? Vissza az oviba!!! XDXDXD
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2012. szeptember 29. 13:14
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline |
Egyet értek adri04 el... Nem szeretném ha rosszat mondanának a amygar lányokról! és ha bejelentok hogy jönnek márpedog jövőre világturnéé akkor remélem én is ottleszek és azutána következő interjun szeretném ha csak jókat mondanának rolunk! xDDDD na jó nem birom majd ki hogy ne szorongassam meg valameiket de csak szolidan!
2012. szeptember 29. 20:36
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline |
Úristen... Az utolsó elég drasztikus. Ha valakit szeretsz, nem úgy jelzed, hogy kitéped a haját - azt hiszem, ez eléggé alapvető... hát b*szdmeg, komolyan, még illemszabálynak sem mondhatnám. Ember emberrel ilyet semmiképpen sem tesz, pláne nem, ha rajong az illetőért, sőt elméletileg "imádja".
Én egy elég kicsi alkatú lány vagyok, ezért még ha jönnének is Magyarországra, és el is tudnék jutni egy koncertre, nagyon félnék elmenni, mert attól rettegnék, hogy összetaposnak a "nagyok". (13 vagyok). Nem biztos ám, hogy olyan szerencsém lenne, mint a fent említett kislánynak, lehet, hogy egyikük sem venne észre.
Hát jó, a kocsi után én is szaladnék, de nem állnám el az útjukat...
És az utolsó videóhoz még valami: ha tehetném, megvigasztaltam volna őket... Franciák, szégyelljétek magatokat. Nagyon-nagyon!!
Én egy elég kicsi alkatú lány vagyok, ezért még ha jönnének is Magyarországra, és el is tudnék jutni egy koncertre, nagyon félnék elmenni, mert attól rettegnék, hogy összetaposnak a "nagyok". (13 vagyok). Nem biztos ám, hogy olyan szerencsém lenne, mint a fent említett kislánynak, lehet, hogy egyikük sem venne észre.
Hát jó, a kocsi után én is szaladnék, de nem állnám el az útjukat...
És az utolsó videóhoz még valami: ha tehetném, megvigasztaltam volna őket... Franciák, szégyelljétek magatokat. Nagyon-nagyon!!
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2012. október 04. 19:14
fanniiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 181582 offline |
nem hiszem el,hogy ezek a lányok ott lehettek a fiúk közelébe ,és kitépték a hajukat,és elvették a cipőjüket(?).én imádom az 1d-t ,és ha én ott lettem volna biztos nem ezt csináltam volna!ezek a lányok megőrültek....
2012. november 03. 11:49
Nikki 1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 186824 offline |
louisal az utolso videoban semmi nem történt szerencse mert külömben mar a töbiek meghalak volna f***ok a franciák
2012. november 03. 12:08
Directioner-1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 142 Csatolások: 138 Azonosító: 188173 offline |
Mért ilyen hülyék? Nem egyszerű autógrammot kapok haza megyek és ha annyira őrült vagyok kiugrándozom magam és sikítok meg kirakom a szobám falára? Nagyon szánalamsaak ezek a rajongók! Ha louisnak valami baja lett volna kinyírtam volna a francia lányokat!
2012. november 22. 17:41
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline |
Hú... Szegény fiúk. Főleg Harry.
2013. február 09. 23:27
Igazad van ebihal. Én is imádom őket dehát nem fogom kitépni Harry haját xdd
2013. február 23. 19:07
Idézet (fannuska12 @ 2012.07.03. 18:01)
Ha ide eljönnének csak szeretetet kapnának a Magyaroktól. (: Nem hiszem hogy valamelyikőnk is kitépné az egyik tag haját, megmarná, letépné a ruháját stb.. (: Ide szívesen visszajönnének. Ki ért velem egyet? (:
énn
2013. február 23. 19:13
tényeg a francia a legdurvább azt hittem roszab nem jöhet ki tépni harry haját ez komoly szegény harry gyertek ide itt nem bántunk ha kell normális emberként bánunk veletek
2014. március 06. 20:02
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
Harry-től nagyn aranyos, hogy észrevette, és segített neki (ha én elmegyek egy koncertre, és rajtam is taposni fognak a 10-15 centivel magasabb lányok, akkor engem észrevesz? XD (11 vok))
XD
A többi rajongót pciátriára kell vinni... *.*
XD
A többi rajongót pciátriára kell vinni... *.*
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.