Megverték Varga Viktort!
2012. július 05. 21:53
Na, megint egy hülye, aki szerepelt a tévében, és emiatt felsőbbrendűnek hiszi magát.
2012. július 05. 21:55
Ego meg van de nem érdemelte meg.Ezcsak az ő állitása lehet hogy a pasas máshogy mesélné el a sztorit.Kinézem vikrotobol h bajkeverő de amugy nagyon birom a zenéjét!
2012. július 05. 22:10
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
Istenem. Az emberi hülyeség...páratlan! Félmeztelenül bulizunk, persze, mivel sztárok vagyunk, visszapofázunk a tulajnak, mivel sztárok vagyunk, és elcsodálkozunk ha a biztonságiak leütnek. Mivel sztárok vagyunk. Zseniális.
Nem azt mondom, hogy ez a helyes módszer volt, de valahol jogos.
"mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott." nahát ezen meg a fb-s poszton naaagyon jót nevettem. Gratulálok!
Nem azt mondom, hogy ez a helyes módszer volt, de valahol jogos.
"mert túl jól néz ki és csinos, fiatal lányokkal bulizott." nahát ezen meg a fb-s poszton naaagyon jót nevettem. Gratulálok!
2012. július 05. 22:12
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Az széép..
Budapest..
2012. július 05. 22:12
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Biztos így történt? Meg ő néz ki jól a lófejével? Azért mert a pénze, hírneve miatt le állnak vele a csinos lányok, még nem jó pasi. Mindig is irritált. Egora már nem kell gyurnia.
2012. július 05. 22:13
Legközelebb ne iszogasson annyit, vagy igyon otthon.
2012. július 05. 22:33
:/ hát végülis izlésnek is van határa. mármint a pólós...
2012. július 05. 22:37
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ne Pestet szidja, hanem a barom embereket... De ha ő is leállt kötekedni akkor inkább meg se szólaljon. Ez nem értem, hogyha a hely főnöke megy hozzá személyesen, hogy öltözzön fel akkor nem kellene vele szembeszállni. Ahogy az egyik ismerősöm szokta mondani: hát ilyen a popszakma.
2012. július 05. 22:40
|
|
BlazeBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 177789 offline
|
Ezen mennyit röhögtem: " A barátaimnak kellett lefogniuk nehogy nekimenjek!"
szánalmas Amugy meg engem is idegesitene és zavarna hogy ha egy félmeztelen buzi táncolna a báromban!!
Kapcsolódó sztárok
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.

0 felhasználónak tetszik: