A szupermodell elnyerte a PETA nemtetszését rózsaszínű és lila kutyájával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rózsaszín kutyával verte ki a biztosítékot Alessandra Ambrosio
2012. július 07. 11:02
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline |
Akármilyen festék is, de mi a retekért kell egy állatot befesteni, most miért jobb, ha rózsaszín szerencsétlen? Nem értem. Idióta divat, idióta gazdik, ennyi.
2012. július 07. 11:02
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Nekem jöhet mindenki azzal, hogy természetes a festék, meg környezetbarát, de akkor is undorító hogy ezt teszik
Ilyenkor úgy megkérdezném, hogy ez most miért olyan menő és jó dolog Ha annyira szeret játszani a festékkel akkor fesse be magát, vagy a haját, bánom is én, de ne már a szerencsétlen állatokat kínozzuk ezzel
Ilyenkor úgy megkérdezném, hogy ez most miért olyan menő és jó dolog Ha annyira szeret játszani a festékkel akkor fesse be magát, vagy a haját, bánom is én, de ne már a szerencsétlen állatokat kínozzuk ezzel
2012. július 07. 11:04
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szegény kutya... de szerintem olyan sprayvel van befújva ami lemosható de akkor is túl sok esze nem lehet annak aki ilyent csinál...!!!
2012. július 07. 11:08
Ez beteg...Szegény kutyus Ráadásul lila és rózsaszín...Még sz*r színeket is válogatott össze
2012. július 07. 11:11
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
az ilyen gazdát meg kéne verni. -.-
2012. július 07. 11:18
Már Ő is ?!! Ez lesz az új divat , vagy mi ? "Mászkálj színes kutyákkal! " ? Példát mutatnak , mit ne mondjak...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.