Tízen hívtak rendőrt Justin Bieber miatt
2012. július 08. 20:38
Zazavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 398 Csatolások: 0 Azonosító: 165345 offline |
azért durva hogy a lesifotósok üldözik justin az autópályán ezért szerintem érthető hogy probálta lerázni őket de egy birság belefér de lecsukatni semmiképp
2012. július 08. 20:41
trina teljes mértékben igazad van! de amúgy már engem idegesítenek ezek a paparazzók, pedig nem is engem követnek.xdDD -.-
olyan idegesítőek.....
olyan idegesítőek.....
2012. július 08. 20:49
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline |
Legalább tud vezetni.
A bírságot megérdemli, ebben nincs kétség. A szabálysértés az szabálysértés.
Csak azért a paparazzok is visszafoghatják magukat, ein bischen!
A bírságot megérdemli, ebben nincs kétség. A szabálysértés az szabálysértés.
Csak azért a paparazzok is visszafoghatják magukat, ein bischen!
2012. július 08. 20:49
trina igazad van.Mondjuk a fotósok már nagyon messzire mennek,de justin se 100 as azért.Egy bírság belefér.Mondjuk jó nyilván nem ennyivel kéne lerázni a paparazzikat de érthető.
2012. július 08. 20:55
A bírságot megérdemli de a lesifotósok is azért ők se mehettek valami lassan. -.-
2012. július 08. 20:59
Nem szeretem Justint , felelőtlen dolog volt tőle hogy ilyen gyorsan hajtott viszont azok a fotósok is hibásak.
2012. július 08. 20:59
Bocsi az offért: Csak engem zavarnak az "egyetértek", "teljesen igazad van" hozzászólások?
2012. július 08. 21:18
Kriszti 1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 169980 offline |
Nem tudom,hogy hogy lehet ebben egyet érteni Justinnal,hiszen akár még balesetet is okozhatott volna,ami akár halálos is lehetett.Ez nagyon felelőtlen volt mint Justin és mint a fotósok szemszögéből is.
2012. július 08. 21:22
Vivivagyokthsővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 231 Csatolások: 103 Azonosító: 170913 offline |
trina egyetértem
2012. július 08. 21:29
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Ezek a lesifotósok elég rámenősek... Nem szeretem Justinkát, de azért őt is igazán békén hagyhatnék, tekintve, hogy nem az ő "botrányairól" szeretnék olvasni nap, mint nap...
2012. július 08. 21:38
Ha már Justin elérte álhisgztijeivel meg Selenával h rá figyeljenek ez a műbalhé már felesleges volt. Az egy dolog h a paparazzok nagyon idegesítőek de ha az célja h felhívja figyelmet akkor valami mást kellett volna kitalálnia. Ez is egy újabb műbalhé h mégjobban figyeljenek rá ahelytt h írna már végre egy normális dalt. Nevetséges kis köcsög felelőtlen majom. Szálljon már le a földre egy pillanatra és vegye már észre magát!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.