Katy Perry megbukott a mozikban
2012. július 09. 11:59
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Számítani lehetett rá, hogy nem lesz olyan nagy siker. Katy nincs olyan régóta a pályán, és nincsenek olyan elvetemült rajongói, mint Justin Biebernek, vagy Lady Gagának, akik mindenáron elmennének a filmre. Katy története szerintem azért érdekes, de nem ilyen hamar kellett volna elkészíteni egy ilyen filmet róla. Az meg nem csoda, hogy a rendes filmeknél sokkal rosszabbul teljesít, nem hiszem, hogy bárki ezt nézné, mondjuk A csodálatos Pókember helyett. Én szeretem Katy-t és szerintem tehetséges, de én sem mentem volna el egy ilyen filmre, ami alapból egy musical dokumentumfilm, meg az egészet elég cikisre készítették el, túl rózsaszín, cuki, meg színes az egész. Amúgy nem hiszem, hogy emiatt visszavenne, vagy valami, mert a dalai még mindig hatalmas sikerek.
2012. július 09. 12:12
Hát, engem azért érdekelne. Várom, hogy Magyarországra is megérkezzen, meg fogom nézni.
2012. július 09. 12:31
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Igazából nem tudom még most sem mivel érdemelte ki a dokumentum filmet Katy. De Én már meg sem lepődöm ezen, ha Demi Lovatonak is van egy dokumentum filmje. Ilyenkor megállok, és elgondolkozom, hogy ki volt az a barom, aki erre képes volt pénzt kidobni?? Ha csak belegondolok, hogy a legenda Freddie Mercurynak nincs még csak tervben sem dokumentum filmje, akkor elszomorodom.. És még millió IGAZI LEGENDÁT (akár élőt is!) feltudnék hozni, akik jobban MEGÉRDEMELNÉK hogy készüljön Róluk egy ilyen, nem pedig KétiPerri szintű "énekesnő". David Bowie, Tina Turner, James Hetfield, Bonn Scott (Ő már sajnos nem él). Ők egytől egyik LEGENDÁK, jobban megérdemelnének egy ilyet, ÉS MOST SZÉGYENLEM IS MAGAM, HOGY EGY LAPON MERTEM ŐKET EMLÍTENI KATY-VEL.
6 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Gajcsi,
Chocolate Sunset,
Black Hearth2,
Porcicca,
rockgirlfriend
2012. július 09. 12:43
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Cannibal3 teljesen egyetértek
2012. július 09. 12:55
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Szeretem Katy Perryt, de akkor is A csodálatos Pókember ellen ?? xD jó ez gonosz volt. De szerintem nagyon jó hangja van maradjon az éneklésnél.
2012. július 09. 12:56
Megértem..Katy nem az a nagy szám mint ahogy túl van futtatva. Zeneileg semmi nem is tudom mit várt hogy majd ez is sikeres lesz.
2012. július 09. 13:03
Valahogy nem tudom elképzelni színészként, bár egy részben szerepelt Az Így Jártam Anyátokkal sorozatban. Nem nagyon alakított jól nem tudom itt ki látta..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.