Katy Perry megbukott a mozikban
2012. július 09. 18:28
|
|
miranda.cosgroveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 178585 offline
|
hát így járt!
2012. július 09. 18:30
Én nem is hallottam a filmről, de nem meglepő hogy nem hozott nagy nézettséget.
2012. július 09. 18:43
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
Szerintem Katy megérdemli,hogy film készüljön róla csak szereintem semmi értelme!!!!Katy-t a dalai miatt szeretik!!!Csak mostanában annyi mindent csinál hogy az ember csak kapkodja a fejét!!!...ez a stílusváltós dolog is:/Na mind1 az a lényeg hogy attól még hogy a film megbukott Katy mint énekesnő nem bukott meg:)De ez csak az én véleményem
2012. július 09. 19:31
Hát tehetséges nőszemély azt el kell mondani és a film is biztos még nem jutott el mindenki fülébe! Én szívesebben megnézném mint a Csodálatos pókembert !!
2012. július 09. 19:50
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
ophely88
Én nem azt mondom ,hogy nem érdemlik meg , mert mégiscsak tettek valamit azért ,hogy milliók kedvencei legyenek , csak éppen ha énekesnőként váltak világsztárrá ,és szeretik a dalaikat , nem olyan biztos ,hogy a zenén kívüli tevékenységükre is akkora a kereslet ... De pl a parfümük meg a reklámok mennek ... De azért itt a 7,1 millió dollár nemkis pénz , mert ha kivan számolva ,h kb25-30 dolcsi 1 mozijegy azért nem 2-3 ember ment el a filmre ...
Én nem azt mondom ,hogy nem érdemlik meg , mert mégiscsak tettek valamit azért ,hogy milliók kedvencei legyenek , csak éppen ha énekesnőként váltak világsztárrá ,és szeretik a dalaikat , nem olyan biztos ,hogy a zenén kívüli tevékenységükre is akkora a kereslet ... De pl a parfümük meg a reklámok mennek ... De azért itt a 7,1 millió dollár nemkis pénz , mert ha kivan számolva ,h kb25-30 dolcsi 1 mozijegy azért nem 2-3 ember ment el a filmre ...
2012. július 09. 20:00
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Edeee... @ 2012.07.09. 19:50)
ophely88
Itt a 7 millió az semmi, nem érte meg elkészíteni, nem profitál a film sem a stúdió, így járt. Az hogy hányan mennek el az nem oszt nem szoroz Amerikában ott az a lényeg hogy mennyi jön be a dohányból.
Szerintem pedig nem arról van szó hogy a zenén kívül nincs rá kereslet, hanem hogy az embereket nem érdekli. El kell menni a youtube-ra és olvasgatni a hozzászólásokat amiből kitűnik hogy sokan nem mentek el mert úgy voltak vele hogy többet kellett volna letennie az asztalra. Ez világos mint a vakablak.
2012. július 09. 20:10
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Így járt.Pedig szerintem nem lehetett rosszabb JB koncertfilmjénél.
2012. július 09. 21:05
Engem kissé irritál ez a nő. Kövezzetek meg, de így van. Istenem, mikor jön már rá, hogy nem tízéves, hogy a "kék haj, barbie frizura, tüllszoknya és rózsaszín rúzs" nem érdekes vagy egzotikus, hanem szánalmas? És ráadásul most, hogy kiadta a "Wide Awake" c. számát, na most meg aztán erőltetetten igyekszik változtatni a stílusán. "Az új zeném olyan sötét lesz, hogy az arcom sem látjátok majd, eltakarja a hajam." Persze... A hölgy fülébe nem jutott még el az, hogy az ember nem úgy vált stílust, hogy "nah, ma punk vagyok, holnap rapper, aztán cukormáz". A stílus váltása egy időigényes folyamat, és éppen ezért vagyok benne biztos, hogy amit Katy beígért, az nem fog neki hipp-hopp sikerülni. Nem igazán a hangjával van gondom, inkább a stílusával...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. július 09. 21:06
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
ophely88
Én ugyvagyok vele , hogy ha Justib Bieber filmjére annyian elmentek ,akk Katy duplán megérdemelte volna ,mert Justinnál mindenképpen többet tett le
Amúgy profitálta film igyis mert Világszerte 12,55 milliot hozott az első héten , és mindössze 2 millió dollárból forgatták ... A reklámra költött pénz nemtudom mennyi de azis nyom sztem pár millkát azért
Én ugyvagyok vele , hogy ha Justib Bieber filmjére annyian elmentek ,akk Katy duplán megérdemelte volna ,mert Justinnál mindenképpen többet tett le
2012. július 09. 21:17
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Olyan jót röhögtem pár napja, amikor megláttam IMDB-n, hogy 3.3-mat kapott (most már 3.7) a filmje. Na mondom, még azok is csalódtak, akik bemerészkedtek a moziba, hogy megnézzék ezt a giccsparádét.
2012. július 09. 21:24
|
|
|
esszti
Justin a tinilányok , vagy az annál fiatalabb lányok közt oylan népszerü ... enneke gyépként aza hátulütője ,hogy nekik nincs saját jövedelmük , így tudható be , hogy Katy dalait sokkal többen vásásrolták meg ,mint Justinét , akinek nem mellesleg az új albuma is messze elmarad a várt eladásoktól
Justin a tinilányok , vagy az annál fiatalabb lányok közt oylan népszerü ... enneke gyépként aza hátulütője ,hogy nekik nincs saját jövedelmük , így tudható be , hogy Katy dalait sokkal többen vásásrolták meg ,mint Justinét , akinek nem mellesleg az új albuma is messze elmarad a várt eladásoktól
2012. július 09. 21:33
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Idézet
Süty
hát igen.. nem lehet mindenben tehetséges az ember
hát igen.. nem lehet mindenben tehetséges az ember
Hát igen...Egyetértek veled.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.