A Jóban Rosszban színésznője Alsóörsön nyaralt, ahol kicsit túlzásba vitte a napozást, így akár több tízezres pénzlevonást kaphat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szabó Zsófi több ezret fizethet barna színéért
2012. július 09. 12:27
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Azon a képen annyira nem látszik, hogy barna csak a fürdőruha nyoma feltűnő.Eléggé rossz lehet, hogy a munkája miatt nem napozhat sokat.De azért odafigyelhetett volna.
2012. július 09. 12:29
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Szerintem hülyeség csak azért megbüntetni,mert lebarnult.Nyár van.Mit csináljon,egész nyáron üljön bent a lakásban és ne menjen strandra meg nyaralni?
"a színész először fehér bőrrel jelenik meg a képernyőn, majd hirtelen barna lesz, végül pedig ismét fehér." A retusálásról nem hallottak még?Ma már vannak olyan képszerkesztők,amivel meg lehet oldani,hogy ne tűnjön barnábbnak.
"a színész először fehér bőrrel jelenik meg a képernyőn, majd hirtelen barna lesz, végül pedig ismét fehér." A retusálásról nem hallottak még?Ma már vannak olyan képszerkesztők,amivel meg lehet oldani,hogy ne tűnjön barnábbnak.
2012. július 09. 12:31
Ő élete ezt csinál amit akar de azért ha már munkájával együtt elfogatta a szabályokat akkor azért ezt nem kellett volna túlzásba vinnie!
2012. július 09. 12:40
leogának igaza van
meg sztem az is furcsa hogy Istvánon másfél hónapja ugyanaz az ing van.
meg sztem az is furcsa hogy Istvánon másfél hónapja ugyanaz az ing van.
2012. július 09. 12:41
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Pfff mik vannak már! Amúgy meg ezen a képen nem is barna! Különben Zsófi szőke hajú és fehér bőrű, ő nem is tudna lebarnulni annyira. De mind1!
2012. július 09. 12:42
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
ha nyár van akkor természetes hogy barnábbak leszünk-.- omg..
2012. július 09. 12:42
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Nem szeretnék senkit sem megsérteni ezzel, de ha valaki nézi ezt a semmilyen sorozatot, miért pont az érdekelné, hogy mikor milyen a bőrszíne az egyik szereplőnek? Nem az lesz az egyetlen dolog a sorozatban, amin röhögni lehet...
2012. július 09. 12:49
Én nézem a JR-t és Zsófi a kedvencem. Nem tudom, hogy miért csinálnak belőle ekkora problémát?
2012. július 09. 12:50
Szerintem ezért még nem kellene megbüntetni. Nyáron természetes ha valaki napozik és barnább a bőre. Az biztos nem lenne valami jó Zsófinak, hogyha a sorozat miatt nem napozhatna.
2012. július 09. 12:51
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Azta mindenit...! Ez az eléggé durva,hogy ezért megbüntetik...!!! De akkor miért nem úgy haladnak amilyen időszak van...!!! amúgy meg meglehetne oldani ezt az egészet....!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.