A One Direction-fiúk meztelenül alszanak
2012. július 14. 14:00
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline |
Fuh..-.- Nem normálisak de én igy SZERETEM ŐKET!!
2012. július 14. 15:21
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Remélem jól seggbe is basszák egymást a kis pöcsükkel. Homokos idióta bagázs. Faszé nem tud másról szólni már ez a tetves oldal csak a tini picsákról. -.-"
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. július 14. 16:58
-.- egészségükre de am kit érdelek elegem van hogy minden róluk szól
miért nem tudnak egy rendes cikket írni mondjuk nem is tudom Alele-ről??
DarkEagle igazad van!
miért nem tudnak egy rendes cikket írni mondjuk nem is tudom Alele-ről??
DarkEagle igazad van!
2012. július 14. 20:50
Emii614új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 178985 offline |
Most mivaan??? Ha nekik úgy jó!!! Kapd be DargEagle!!! Neked még nem ilyenekkel kellene foglalkoznod, pókemberes profillal.
Bellawood: tök jófej vagy,meg minden csak én 14 az öcsém meg 4 és ő MiniMaxot néz , de azon nem megy pókember xDDD az az RTL-en megy 9:45-kor (mert ezt is nézii ♥)
Bellawood: tök jófej vagy,meg minden csak én 14 az öcsém meg 4 és ő MiniMaxot néz , de azon nem megy pókember xDDD az az RTL-en megy 9:45-kor (mert ezt is nézii ♥)
2012. július 14. 21:42
VioletDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 180069 offline |
DarkEagle igen pókember yess! (Y) HHát remélem téged meg elragad egy pedomaco a pókember és azt kapod amit másoknak kívánsz. Egyébként lehet hogy többen fanolják őket mint téged . Tudod őket nem csak az szüleik nyalják. D Wow várj neked már biztos fellőtték a pizsit. Bocsi hogy ilyenkor irok, had olvassák neked az esti mesét.. Good Night
2012. július 14. 22:38
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Ha tudtok olvasni akkor látjátok a profilomon hogy jóval korosabb vagyok mint ti. Mellesleg nem vagyok féltékeny. Mire lennék nagyokosok? Ezek a kis suhanc 15 éves kornyikáló kis ribik 3 éven belül kifutnak a divatból. Mellesleg attól, hogy Pókemberes a képem nem nézek Minimaxot. Sőt TV-t se csak megsúgom mert csak a szenny megy benne. Ja és a képem nem meséből van ti agyasok. -.-" De hát mit vár az ember pár alsóstól. Mellesleg inkább nézek meséket mint ezeket a tini picsa ál sztárokat. Amúgy meg nem is akarom olvasni a posztokat de ha megnézitek a Starity főoldalát láthatjátok hogy a nemtom hány hírből 90%-a csak ezekről szól. Szóval nem sok választásom van mert kiszúrja a szemem -.-"
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. július 14. 23:26
Esther_Benedictúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 178427 offline |
nem tok mindegy ki hogy alszik? én fehérneműbe alszok. ennyi. szerintem rohadtul mindegy :"D és már alapból tudtam ezt xD
2012. július 15. 08:51
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline |
azért durva DarkEagle hogy ilyet feltételezel!Amúgy most minden tinédzsert konkrétan lehülyéztél mint ha te valami zseni lennél...-.-"Lehet hogy amit te szeretsz azt valaki undorral nézi!amúgy nem 15 éves kornyikáló kis ribik!ja és tudtommal ribit lányokra szokták mondani!Vissza térve a cikkhez szerintem annyira mind1 hogy miben alszanak!
2012. július 15. 11:06
Bellawoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 173910 offline |
ebben az a legjobb hogy egy csomoan irigyek ra1;))
de haten meg is ertem gazdagok hiresek es szepek te egy honapban fogsz annyit keresni mind o egy ora alatt es abban az 1 oraban o jol szorakozik azt csinalja amit akar
es ezert mindenki buzizza oket es ok ezt tudjak es pont ezert hujeskednek mind pl ha megredezik hogy vane baratnoje aakor azt valaszolja hogy meg nincs de amig keresem itt van nekem Louis
ok ezt nem gondoljak komolyan csak hujeskednek
ja es meyah_ tudod Louis jut noi szervhez mert van baratnoje:))
de haten meg is ertem gazdagok hiresek es szepek te egy honapban fogsz annyit keresni mind o egy ora alatt es abban az 1 oraban o jol szorakozik azt csinalja amit akar
es ezert mindenki buzizza oket es ok ezt tudjak es pont ezert hujeskednek mind pl ha megredezik hogy vane baratnoje aakor azt valaszolja hogy meg nincs de amig keresem itt van nekem Louis
ok ezt nem gondoljak komolyan csak hujeskednek
ja es meyah_ tudod Louis jut noi szervhez mert van baratnoje:))
2012. július 15. 12:35
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
tök jó, hogy ezt az infót megosztották velünk :DDDDDDD
2012. július 15. 13:05
selena9898új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 158745 offline |
hat van ilyenis
:)))
:)))
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.