Úgy gondolom, hogy vannak dolgok, amiket nem muszáj azért elárulni a médiának, hogy valamiért beszéljenek a fiúkról. Ha én sztár lennék, és meztelenül aludnék este, akkor sem mondanám ezt el, ha pénzt kapnék érte. Szerintem fölösleges tintát igényel ez a cikk az újságban vagy akárhol. Mindig is mondtam, hogy én a zenéjük miatt szeretem őket, így nem érint engem ez a cikk oly módon, hogy most hű de örülnék neki, hogy ők meztelenül alszanak. Csak azért írtam ezt, mert vannak dolgok, amiket TÉNYLEG nem kell elárulni a médiának, mert a média vérszívó találmány, és nehogy az legyen a vége, hogy egy újabb " A One Direction-fiúk meztelenül alszanak. Lehet, hogy melegek?" cikket olvassunk emiatt a fölösleges cirkusz miatt.
Köszi.
A One Direction-fiúk meztelenül alszanak
2012. augusztus 24. 12:52
xd igaza van life.and.happy-nek kell egy kis szellöztetés.-.- LOUIS♥
2012. augusztus 24. 13:49
nem is lepődtem meg Louison.De a tobieken mar meglepődtem
2012. augusztus 26. 14:13
LOVE-Harryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184569 offline |
Hát Harryn nagyon meglepődtem...
2012. augusztus 26. 14:18
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline |
Most miért kell mindent kilocsogni szegényekről!! Lehet,hogy ők így érzik jól magukat. Mindig is voltak, s leszenk ilyen emberek aki egyedien viselkednek vagy sajátos a stílusuk..
2012. augusztus 28. 19:47
kiscsillag00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 184781 offline |
énis szeretem őket, de akkoris.. már a csapból is ők folynak.
2012. augusztus 30. 18:04
lou megint hozza a formáját : DDDDDDDDDDDDDDDDD
wííííííííííí kedvenc cikk. :333333
wííííííííííí kedvenc cikk. :333333
2012. szeptember 02. 08:21
Azért nem kicsit tartom durvának, amiket itt olvasok "Bárcsak látnám így őket este" - és a hasonló hozzászólások. Ez egy 16-18 éves lánytól még kitelne, de mivel a 1D rajongók nagy száma 10-14 év közé tehető, szerintem ez nem normális dolog. Most komolyan ez érdekel titeket? Büszkék lehettek magatokra, hogy ahelyett, hogy valami értelmes dolgot csinálnátok 14 évesen, azon töritek a fejeteket, hogy vajon milyen lehet Harry Styles meztelenül
Egyébként egyetértek azokkal, akik szerint bunkóság volt ezt elmondaniuk, hiszen ezt nem is kérdezték tőlük, csak úgy kibökték. Ez nem cuki, meg aranyos, hanem a neveletlenségüket bizonyítja.
Egyébként egyetértek azokkal, akik szerint bunkóság volt ezt elmondaniuk, hiszen ezt nem is kérdezték tőlük, csak úgy kibökték. Ez nem cuki, meg aranyos, hanem a neveletlenségüket bizonyítja.
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2012. szeptember 15. 15:11
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.17. 17:24)
"A One Direction-fiúk meztelenül alszanak"
Én meg csukott szemmel
Én meg csukott szemmel
2012. október 10. 14:23
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
Egyébként egyetértek azokkal, akik szerint bunkóság volt ezt elmondaniuk, hiszen ezt nem is kérdezték tőlük, csak úgy kibökték. Ez nem cuki, meg aranyos, hanem a neveletlenségüket bizonyítja. [/quote]
Na, ez a cikk tényleg nem a legérdekesebb, de ha valaki cikket ír akkor figyeljen egy kicsit jobban, ki mit beszél, és hogy, ha pedig valahol máshol olvassa járjon utána, én is ezt tettem, miután elolvastam a cikket!! Az egyáltalán nem igaz, hogy kérdezés nélkül mondták, ugyanis a riporter kérdezte, rajongók kérdéseit olvasta fel, ami szerintem elég egyértelmű, (na meg rá lehet jönni, hogy ez az egész hülyéskedés volt, úristen, még ha igaz is, biztos, hogy nem mondanák csak úgy el, direkt úgy mondták, hogy poénnak lehessen venni ) ...
Pontosan én sem értettem a kérdést, de az érthető volt, hogy alszotok, tehát valami olyasmi, lehetett, hogy "Meztelenül alszotok?", mert Louis úgy kezdte a válaszát, hogy "Yeah, I always...". Harry válasza, jó! De Niall semmi olyat nem mond, hogy "én is azt tettem múlt éjjel..." Azt mondja, "So much easier, just..." Tehát, "sokkal könnyebb, csak"...! És Louis, mikor elmondta, hogy egésznap a boxerben, stb., a riporter is mondta, hogy "Ó persze értem a helyzetet", na és Louis arckifejezése is erre mindent elmond erről, hogy hülyeség az egész!! Erről szólt az interjú, csak hogy tiszta legyen!
Jó most nem mondom, hogy szó szerint írd le, de ez az egész, csak egy poén volt, miért kell ezt ennyire felfújni, hogy cikket belőle, nem mellesleg olvasgattam kommenteket, amiről szó volt az interjún mindenhez fűztek hozzá valamit, de erről egy szó sem esett, minden vicces arckifejezés meg volt említve, csak a meztelenül alvás nem... A következő cikk az lesz, hogy Harry hogy nézett a riporterre?? Erről ennyit...!
Itt a link, bárki megnézheti: http://www.youtube.com/watch?v=yMDNY-gqDc4
Na, ez a cikk tényleg nem a legérdekesebb, de ha valaki cikket ír akkor figyeljen egy kicsit jobban, ki mit beszél, és hogy, ha pedig valahol máshol olvassa járjon utána, én is ezt tettem, miután elolvastam a cikket!! Az egyáltalán nem igaz, hogy kérdezés nélkül mondták, ugyanis a riporter kérdezte, rajongók kérdéseit olvasta fel, ami szerintem elég egyértelmű, (na meg rá lehet jönni, hogy ez az egész hülyéskedés volt, úristen, még ha igaz is, biztos, hogy nem mondanák csak úgy el, direkt úgy mondták, hogy poénnak lehessen venni ) ...
Pontosan én sem értettem a kérdést, de az érthető volt, hogy alszotok, tehát valami olyasmi, lehetett, hogy "Meztelenül alszotok?", mert Louis úgy kezdte a válaszát, hogy "Yeah, I always...". Harry válasza, jó! De Niall semmi olyat nem mond, hogy "én is azt tettem múlt éjjel..." Azt mondja, "So much easier, just..." Tehát, "sokkal könnyebb, csak"...! És Louis, mikor elmondta, hogy egésznap a boxerben, stb., a riporter is mondta, hogy "Ó persze értem a helyzetet", na és Louis arckifejezése is erre mindent elmond erről, hogy hülyeség az egész!! Erről szólt az interjú, csak hogy tiszta legyen!
Jó most nem mondom, hogy szó szerint írd le, de ez az egész, csak egy poén volt, miért kell ezt ennyire felfújni, hogy cikket belőle, nem mellesleg olvasgattam kommenteket, amiről szó volt az interjún mindenhez fűztek hozzá valamit, de erről egy szó sem esett, minden vicces arckifejezés meg volt említve, csak a meztelenül alvás nem... A következő cikk az lesz, hogy Harry hogy nézett a riporterre?? Erről ennyit...!
Itt a link, bárki megnézheti: http://www.youtube.com/watch?v=yMDNY-gqDc4
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.