A gyönyörű szülinaposunk
Little Mix
2012. december 26. 23:04
Isten éltesse a mi lila hajú tündérkénket.
2012. december 27. 12:46
Nekem ne mondja azt senki, hogy nem aranyosak együtt, mert esküszöm kitépkedem az összes hajszálamat. Őket az Isten is egymásnak teremtette, imádnivalóak. Ez az egész pedig olyan mint egy puzzle, mármint értitek, együtt érnek egyet, teljesen kiegészítik egymást, és olyan jó nézegetni ezeket a képeket, nekem is rögtön mosolyra szalad a szám. Annyira sajnálom, hogy először én is mondtam Pezz-re ezt azt, és Zayn-t pedig lehülyéztem. De mindegy, mára már gyökeresen megváltozott a véleményem -szerencsére.
2012. december 27. 13:15
Az 1D-s fan-site-on jártam az előbb, van egy 'Perrie Edwards és Zayn Malik' topik. Klassz, gondoltam benézek, és hát kész vicc ami ott megy.
fúúúúúj ez a nő xdxd ahogy kinéz xd tuti kihasználja a helyzetet... ki nem használná ki??? :// :$
ÉN! Gusztustalannak és undorítónak tartom az ilyen hozzászólásokat, állítom, hogy a csajszi csak a helyessége miatt szereti Zayn-t, a One Direction-ről meg alig tud valamit, maximum ismeri a WMYB meg a LWWY-t. És hogy hogy néz ki Perrie? Gyönyörűen. Olvastam máshol is, hogy kinézik 30 évesnek, ez pedig egyáltalán nem igaz.
hát...igen...kicsit gyanús.vagy csk lehet h ráébredt h Zayn mennyire jól néz ki!
Nincs mit...én is ma "nyomoztam"le a csajt...xD
és télleg brutál...legalább nem kell Zayn-nek azon görcsölnie h a csaj jobban néz ki mint ő!
Ja,én is ezt szoktam mondani"Ha Zayn boldog akk én is"a f*sz vagyok boldog,főleg ha egy ilyen csajjal,mind1 igazából azzal kavar akivel akar.az ő élete.és én az ízlés-ficamától függetlenül ugyanúgy szeretem,és támogatom Őt és a bandát is;)H hogyan támogatom azt nem tom...xD
Ekkor már a fejemet fogtam és nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Hát tényleg, az emberek mindig tudnak lejjebb és lejjebb süllyedni. De mindegy is, erre már nem fejtem ki a véleményemet, többet nem is másolok be, ha valaki kíváncsi rá akkor katt ide.
fúúúúúj ez a nő xdxd ahogy kinéz xd tuti kihasználja a helyzetet... ki nem használná ki??? :// :$
ÉN! Gusztustalannak és undorítónak tartom az ilyen hozzászólásokat, állítom, hogy a csajszi csak a helyessége miatt szereti Zayn-t, a One Direction-ről meg alig tud valamit, maximum ismeri a WMYB meg a LWWY-t. És hogy hogy néz ki Perrie? Gyönyörűen. Olvastam máshol is, hogy kinézik 30 évesnek, ez pedig egyáltalán nem igaz.
hát...igen...kicsit gyanús.vagy csk lehet h ráébredt h Zayn mennyire jól néz ki!
és télleg brutál...legalább nem kell Zayn-nek azon görcsölnie h a csaj jobban néz ki mint ő!
Ja,én is ezt szoktam mondani"Ha Zayn boldog akk én is"a f*sz vagyok boldog,főleg ha egy ilyen csajjal,mind1 igazából azzal kavar akivel akar.az ő élete.és én az ízlés-ficamától függetlenül ugyanúgy szeretem,és támogatom Őt és a bandát is;)H hogyan támogatom azt nem tom...xD
Ekkor már a fejemet fogtam és nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Hát tényleg, az emberek mindig tudnak lejjebb és lejjebb süllyedni. De mindegy is, erre már nem fejtem ki a véleményemet, többet nem is másolok be, ha valaki kíváncsi rá akkor katt ide.
10 felhasználónak tetszik:
BichGirl,
szendreigabriella,
Phopi,
Lady Suzy,
iannina,
pink_bunny,
Amcs28,
Luckie,
liamvillaattila,
Elody
2012. december 27. 13:29
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (Blaze @ 2012.12.27. 13:15)
Az 1D-s fan-site-on jártam az előbb, van egy 'Perrie Edwards és Zayn Malik' topik. Klassz, gondoltam benézek, és hát kész vicc ami ott megy.
Szánalmasak, ez az egyetlen jó szó rájuk. Nem értem, hogy unatkozhat annyira valaki, hogy ilyenre pocsékolja a drága idejét. Helyette inkább tanuljon, segítsen anyucinak a házimunkában, vagy mi tudom én. Felfordul a gyomrom ezektől az undorító, értelemmel teli hozzászólásoktól. Az az egy vigasztal, hogy amíg ezek féltékenységre pazarolják az idejüket, Perrie boldog Zaynel. Úgyis ő jön ki jól a dologból, remélem le se sz*rja ezeket az undorító kis... khm
10 felhasználónak tetszik:
Blaze,
szendreigabriella,
Lady Suzy,
rencsi95,
iannina,
pink_bunny,
Amcs28,
Luckie,
liamvillaattila,
Elody
2012. december 27. 13:33
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Idézet (Blaze @ 2012.12.27. 12:46)
Nekem ne mondja azt senki, hogy nem aranyosak együtt, mert esküszöm kitépkedem az összes hajszálamat. Őket az Isten is egymásnak teremtette, imádnivalóak. Ez az egész pedig olyan mint egy puzzle, mármint értitek, együtt érnek egyet, teljesen kiegészítik egymást, és olyan jó nézegetni ezeket a képeket, nekem is rögtön mosolyra szalad a szám. Annyira sajnálom, hogy először én is mondtam Pezz-re ezt azt, és Zayn-t pedig lehülyéztem. De mindegy, mára már gyökeresen megváltozott a véleményem -szerencsére.
Nem szeretem az 1D-t, ebből kifolyólag Zaynt sem. De el kell ismernem, tényleg nagyon édesek. Remélem még rengeteg ideig együtt lesznek (vagy örökre) és nem törődnek az utálkozókkal.
2012. december 27. 14:05
Idézet (Lucky5 @ 2012.12.27. 13:29)
Szánalmasak, ez az egyetlen jó szó rájuk. Nem értem, hogy unatkozhat annyira valaki, hogy ilyenre pocsékolja a drága idejét. Helyette inkább tanuljon, segítsen anyucinak a házimunkában, vagy mi tudom én. Felfordul a gyomrom ezektől az undorító, értelemmel teli hozzászólásoktól. Az az egy vigasztal, hogy amíg ezek féltékenységre pazarolják az idejüket, Perrie boldog Zaynel. Úgyis ő jön ki jól a dologból, remélem le se sz*rja ezeket az undorító kis... khm
Igen, a legjobb ebben az, hogy ők még mindig együtt vannak, még mindig szeretik egymást és még mindig boldogok együtt. Nem törődnek mások véleményeivel, és ez csak mégjobb. Akik meg ezt még mindig nem tudják elfogadni, csak sajnálni tudom őket. Kíváncsi vagyok mikor nyugszanak le.
2012. december 27. 14:43
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
Perrie köszönetet mondott Zayn-nek az új albumukban
#édes
Ajándékok Pezz és Zayn fája alatt
Perrie és Doniya /Zayn nővére/ tegnap
Perrie és Hatchie
Perrie és Hatchie tegnap előtt
Trisha és Deborah /Zayn és Pezz anyukája/ tegnap előtt reggel Zayn lakásásban
Zayn és Perrie karácsonyi ajándékai Doniya-nak /Zayn húga/
Zayn és Perrie karácsonyfája
Perrie a karácsonyfájukkal
#édes
Ajándékok Pezz és Zayn fája alatt
Perrie és Doniya /Zayn nővére/ tegnap
Perrie és Hatchie
Perrie és Hatchie tegnap előtt
Trisha és Deborah /Zayn és Pezz anyukája/ tegnap előtt reggel Zayn lakásásban
Zayn és Perrie karácsonyi ajándékai Doniya-nak /Zayn húga/
Zayn és Perrie karácsonyfája
Perrie a karácsonyfájukkal
2012. december 29. 14:45
Mustacheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 82 Csatolások: 2 Azonosító: 186864 offline |
Ezt nem rég találtam
Nagyon örülök, hogy ilyen jól telt a karácsonyuk, és szerintem szuper, hogy a családjaik is ilyen jól kijönnek egymással.
Megnéztem azt az oldalt amin Zayn és Perrie kapcsolatát "fényesítik" és az hogy nincsenek igazából együtt?! Szerintem egy kapcsolatot nem lehet ennyire megjátszani. (együtt laknak, már egy ideje együtt vannak stb...)
a húgom is nagyon szereti őket, azt mondja, szerinte olyan mintha egy hajfestékreklámba lennének
Nagyon örülök, hogy ilyen jól telt a karácsonyuk, és szerintem szuper, hogy a családjaik is ilyen jól kijönnek egymással.
Megnéztem azt az oldalt amin Zayn és Perrie kapcsolatát "fényesítik" és az hogy nincsenek igazából együtt?! Szerintem egy kapcsolatot nem lehet ennyire megjátszani. (együtt laknak, már egy ideje együtt vannak stb...)
a húgom is nagyon szereti őket, azt mondja, szerinte olyan mintha egy hajfestékreklámba lennének
2012. december 29. 21:44
Most már csak röhögök azon, hogy idejön pár ember, egy Little Mix-es csoportba, oltogatni Perit meg Jeda-t, (igen, direkt írtam így), nemhogy élné az ezek szerint rohadtul unalmas és szánalmas életét. Tegyük fel, hogy Zayn is látja, amit irkáltok a barátnőjéről. Biztos baromi jól esne neki, ráadásul tuti, hogy még két puszit is nyomna az arcodra, nem? Azért az ilyen helyzetekben nem árt gondolkodni, nem pedig csak úgy lotyónak hívni egy ártatlan, kedves és tehetséges nőt.
2012. december 30. 00:02
Idézet (Lady Suzy @ 2012.12.24. 16:49)
Látom tényleg nehézséget okoz megjegyezni az alapból tök egyszerű nevüket. Perie, Peri, Jeda.
Hoppá, találtam egy Pierre-t is.
2012. december 30. 00:45
Idézet (Blaze @ 2012.12.30. 00:02)
Hoppá, találtam egy Pierre-t is.
még jó hogy nem azt írták hogy Poirot
2012. december 30. 10:39
Mustacheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 82 Csatolások: 2 Azonosító: 186864 offline |
A Lányok mikor kicsik voltak:
Leigh-Anne:
Jade:
(Az első Jade, a második Leigh-Anne, a harmadik Jesy)Bocsi róla csak így tudok :
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRq81eVXcmlIZkI0QTE7fncCIl1cWMtVdj-3XHpkujRK-EtEKGSyg
Jesy:
Perrie:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqjn-uLe15ZHKEmEiWm7Kq_SIT0dbujYjIJafMvPpBtX9YRpHj3Q[/img]
+ 1 rajz:
Leigh-Anne:
Jade:
(Az első Jade, a második Leigh-Anne, a harmadik Jesy)Bocsi róla csak így tudok :
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRq81eVXcmlIZkI0QTE7fncCIl1cWMtVdj-3XHpkujRK-EtEKGSyg
Jesy:
Perrie:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqjn-uLe15ZHKEmEiWm7Kq_SIT0dbujYjIJafMvPpBtX9YRpHj3Q[/img]
+ 1 rajz:
2012. december 31. 17:15
Drága Mixerek, előre is boldog és sikeres újévet kívánok! Meg persze a csajoknak is, bár nekik majd twitteren is írok.
2013. február 02. 12:57
PhopiVS angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 1281 Csatolások: 80 Azonosító: 172647 offline |
Idézet (Sellycica @ 2013.02.01. 10:34)
Imádom.
Számot már ezelőtt is imádtam, és a videóklip nagyon jó lett.
Csak nem tudom, hogy ki találta ki Leigh-Anne-nek a szólóját mert nem igazán áll jól Neki, inkább énekelt volna úgyis csoda szép hangja van.
Jade hajáért pedig egyenesen oda vagyok, a kék haj valami eszméletlen. Pezz haja jobban áll Neki, mint gondoltam.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.