Rihanna nagymamája, Dolly nemrégiben hunyt el. A tragédia nagyon megviselte a dalospacsirtát, hiszen imádta a mamáját. A történtek óta RiRi összetört, és alkoholba folytja bánatát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna alkoholba fojtja bánatát
2012. július 12. 16:24
Nagyon nagyon sajnálom szegényt, nem lehet könnyű neki, de ezzel csak magát teszi tönkre sajnos.
2012. július 12. 16:27
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Sajnálom,biztos nagyon nehéz lehet most neki.Hiszen nagyon közel állt hozzá a nagymamája,olyan volt neki mintha a második anyukája lenne.De az,hogy iszik nem old meg semmit,csak tönkreteszi magát vele.Remélem,hogy hamarosan sikerül neki talpra álnnia.
2012. július 12. 16:33
Teljesen megértem Ririt nagyon rossz lehet neki!
Részvétem.
Részvétem.
2012. július 12. 16:33
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
Megértem, és tényleg sajnálom, mert tudom hogy milyen rossz, de az egyik az, hogy ezzel csak magát teszi tökre/járatja le, a másik pedig, hogy nem kéne ilyen képeket felraknia a netre, mert gondolom van jópár fiatal rajongója, akik példaképként tekintenek rá, így példát kéne mutatni nekik,nem pedig alkoholos képeket.. De amúgy tényleg sajnálom
2012. július 12. 16:34
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
kezdek egyre jobban félni...
2012. július 12. 16:35
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
Drága Riri Én optimista vagyok, azt hiszem, hogy egy darab kép alapján nem 100%, hogy ő most folyamatosan iszik.
Nem tudom, mi történhetett a Love &Peace fesztiválon, de Rih tuti nem lehetett részeg, hiszen szerződésük van, hogy a stáb egyetlen tagja sem lehet bármilyen tudatmódosító, vagy alkohol hatása alatt. Kétlem, hogy Riri ezt megszegte volna. Óriási trauma érte akkor, csoda, hogy nem fújta le az egész koncertet, úgyhogy nem volt meglepő a viselkedése.. .
Amúgy ő is egy "átlag ember" érzéseivel bír, szóval egy ilyen esetet mindenki máshogyan próbál feldolgozni, vagy enyhíteni.. ő ezt választotta (remélem csak egy kép erejéig )
Kitartást!
Nem tudom, mi történhetett a Love &Peace fesztiválon, de Rih tuti nem lehetett részeg, hiszen szerződésük van, hogy a stáb egyetlen tagja sem lehet bármilyen tudatmódosító, vagy alkohol hatása alatt. Kétlem, hogy Riri ezt megszegte volna. Óriási trauma érte akkor, csoda, hogy nem fújta le az egész koncertet, úgyhogy nem volt meglepő a viselkedése.. .
Amúgy ő is egy "átlag ember" érzéseivel bír, szóval egy ilyen esetet mindenki máshogyan próbál feldolgozni, vagy enyhíteni.. ő ezt választotta (remélem csak egy kép erejéig )
Kitartást!
2012. július 12. 16:42
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
selena_taylor_fan teljes mértékben egyetértek veled!!
2012. július 12. 16:42
Én megértem őt de akkor az alkohol nem megáldás.Gondolom a nagymamája sem örül ennek oda fönt...
2012. július 12. 16:54
Sajnálom RiRi-t. Remélem le tudja tenni az alkoholt.
2012. július 12. 16:54
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Nagyon sajnálom hogy meghalt a mamája de ha tényleg olyan rosszul lenne lelkileg akkor nem Twitterre rakodná fel a képeit amik alá oda írja hogy milyen szomorú
2012. július 12. 16:57
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
Ezt láttam twitteren. Nagyon sajnálom és átérzem mert én nekem is meghalt a nagymamám de azért remélem ez csak egy átmeneti állapot és talpra tud majd állni.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.