Starity

Rihanna alkoholba fojtja bánatát

2012. július 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna nagymamája, Dolly nemrégiben hunyt el. A tragédia nagyon megviselte a dalospacsirtát, hiszen imádta a mamáját. A történtek óta RiRi összetört, és alkoholba folytja bánatát.

hirdetés
Rihanna alkoholba fojtja bánatát

Mindenki látja, hogy mostanában nincs minden rendben az énekesnővel. Nagymamája pár héttel ezelőtt hunyt el, ami nagyon megviselte Rihannát. Olyannyira, hogy kezdi elveszteni a kontrollt saját élete felett.

Nagymamája halálának napján RiRi Svédországban lépett fel, ahol a koncert előtt ivott, ennek következtében 45 perces késéssel kezdte meg a fellépését, és az alkhol hatására sokat káromkodott koncertje közben. Sőt, egy óriási bakit is megejtett a sztár: Norvégiának mondott köszönetet a csodás hangulatért, amiért a svéd rajongók kifütyülték. Másnap, vasárnap érkezett a megdöbbentő hír, hogy nagymamája meghalt, és a rajongók megbocsátották neki az előző este történteket.

Ám azóta sem javult a helyzet az énekesnő háza táján. A történtek óta Rihanna folyamatosan csak iszik, ráadásul ivászatait rendre megosztja a világgal Instagram fotóin keresztül. Múlt nap egy sörös üveggel pózolt, kisírt szemekkel, a képéhez pedig az alábbi mondatot mellékelte:


„Sajnálom mami, de muszáj volt.”

RiRi tehát tudja, hogy nem szabadna alkoholba folytania a bánatát, ám csak ezzel képes enyhíteni a fájdalmát. A nagymama temetése tegnap volt Barbadoson, ahol természetesen az énekesnő is megjelent. Látszott rajta, hogy nagyon szomorú, és hogy megtört Dolly halála miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek