Irány London! – Drága, de megéri
2012. július 13. 08:20
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.07.12. 23:36)
A város maga szép meg a látnivalók is, de ami benne van a városban meg az országban, nos, azt megfogalmazták már elöttem több, mint 300 éve - és napról-napra igazabb ...
"We have been Europe's sink, the jakes where she Avoids all her offal outcast progeny."
Daniel Dafoe
"We have been Europe's sink, the jakes where she Avoids all her offal outcast progeny."
Daniel Dafoe
A cikk elsősorban a turistáknak szól, nem kiköltözésre buzdít... Nem mellesleg lehet találni kint is nagyon jó és megbecsült munkákat, feltéve, ha az ember tényleg úgy megy ki, hogy normálisan beszéli is a nyelvet és nem csak azért megy, mert azt hallja, hogy ott milyen jól lehet keresni, s kimegy kb. 0 angollal. A britek többsége inkább humán és művészeti beállítódottságú, ahogy hallom, a sulikban is ezeket nyomatják elsősorban. A "hulladék munkát" meg tévesen gondoljuk, hogy a bevándorlókkal végeztetik: mivel sokan nem veszik ott komolyan a tanulást, nem tudnak értékes pozíciókat betölteni, s igen, ezért fújhatnak a külföldiekre, hogy elveszik előlük az ilyen lehetőségeket. Olyan területeken kellene próbálkoznia a bevándorlóknak, amikben a britek nem erősek. Persze például egy magyar vagy egy spanyol sosem lesz brit, de be tud illeszkedni, ha normálisan tud viselkedni és tényleg a szakmájában is tud teljesíteni.
Idézet (Empress @ 2012.07.12. 23:49)
Valakinek kenyérre nincs pénze nemhogy Londonra.
Igen, valakinek meg jut pénzre cigarettára és piára, de kenyérre nem. Figyelj, sok esetben mindenkinek arra jut, amire szán... Mai lehetőségek mellett 1-2 év spórolással simán össze lehet hozni egy egy hetes londoni kiruccanást. Akinek pedig nagyon nincsen pénze, az pedig nem ezen fog keseregni. Engem sokkal jobban bosszant, hogy valaki elszív mondjuk napi egy doboz cigarettát és sír, hogy nincsen pénze, meg nem jut pénz, amiből ruhát vehetne magának. Majd ha nem itt tartunk, akkor egyet fogok érteni veled.
Nagyon szegény emberek mindig is voltak és sajnos lesznek is, de attól ne sajnáljunk már egy londoni utat, aki egész évben mondjuk erre spórol és lemond sok más dologról, csak hogy eljuthasson, mert szereti, mert érdekli. Ja, és emellett még adakozik is alkalmanként, mert arra azért még szán...
2012. július 13. 08:33
Úgy vártam már a folytatást.
Ez a cikk is nagyon tetszett, bár az itt felsoroltak közül engem leginkább csak a Tower érdekel, a többi nem igazán fogott meg. Azt viszont látom, hogy ezek már tényleg nem olcsóak, már maga az út sem lenne két fillér, hát akkor ha még valaki valamelyikbe be is szeretne nézni. Kell egy "kicsit" spórolni az ilyen látnivalókra, az már egyszer biztos.
Ez a cikk is nagyon tetszett, bár az itt felsoroltak közül engem leginkább csak a Tower érdekel, a többi nem igazán fogott meg. Azt viszont látom, hogy ezek már tényleg nem olcsóak, már maga az út sem lenne két fillér, hát akkor ha még valaki valamelyikbe be is szeretne nézni. Kell egy "kicsit" spórolni az ilyen látnivalókra, az már egyszer biztos.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. július 13. 08:37
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Mizi @ 2012.07.13. 08:33)
Úgy vártam már a folytatást.
Nos, én aHampton Courtot és a Cutty Sarkot leszámítva mindegyikben jártam már (ezekbe idén ősszel nézek be ), s jó szívvel tudom ajánlani őket. Valóban nem olcsóak. Magam is a "két jegyet egy áráért" akcióban tudtam csak 4 év alatt felfedezni őket, úgy viszont már nem annyira vészes. Érdemes kiutazás előtt egy látnivalólistát és költségvetést készíteni. Én így szoktam csinálni és még sosem jöttem haza úgy, hogy ne lett volna elég a pénz.
2012. július 13. 08:41
Én imádom Londont, remélem, sikerül egyszer kijutnom. Mint a cikkből is kikerül, rengeteg látnivaló van ott, amit érdemes megnézni, de persze ehhez tényleg sok-sok pénz kéne. És valóban megérné
2012. július 13. 08:46
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.07.13. 08:37)
Nos, én aHampton Courtot és a Cutty Sarkot leszámítva mindegyikben jártam már (ezekbe idén ősszel nézek be ), s jó szívvel tudom ajánlani őket. Valóban nem olcsóak. Magam is a "két jegyet egy áráért" akcióban tudtam csak 4 év alatt felfedezni őket, úgy viszont már nem annyira vészes. Érdemes kiutazás előtt egy látnivalólistát és költségvetést készíteni. Én így szoktam csinálni és még sosem jöttem haza úgy, hogy ne lett volna elég a pénz.
Külföldre nem utaztam még, de én is mindig így csinálom, még véletlenül sem akarom megkockáztatni, hogy ne legyen nálam elég pénz. Egyébként lehet, hogy mondtam már, de nagyon irigyellek, hogy nem először mész már Londonba és ennyi mindent láttál már. Mázlista vagy.
Sally Sparrow
2012. július 13. 08:50
Nagyon jó cikkek, én nagyon szeretem őket Engem ezek közül a Westminster, és a Tower érdekel nagyon )
Sally Sparrow
2012. július 13. 08:53
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline |
Imádom London szerintem ez a legszebb város Párizs mellet gyönyörü mind a kettö és a cikk is nagyon jó lett
2012. július 13. 08:54
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline |
Imádom Londont.Egyszer kikéne jutni oda is (L)
2012. július 13. 09:22
Oda fogunk költözni ha eladjuk a házunkat *-* : ) *-* ^^!!
2012. július 13. 09:24
Nekem is tetszik London.Én majd az osztályommal fogok menni jövőre
2012. július 13. 09:50
imádom Londont , de még csak 1 repülő jegy is nagyon drága oda , nem , hogy ezekre a helyekre eljutni , de a Kew Gardens be el kell jutnom
2012. július 13. 10:21
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
ilyen cikkek kellenének minden európai fővárosról, nagyobb városokról (pl. Isztambul)...sokkal többet érnek ezek, mint a majdnem mindennapi One Direction- és Justin Bieber-cikkek
London biztos szép, de nekem az észak-európai városok, valamint Isztambul jobban tetszik...de ettől függetlenül mindenhova el akarok jutni legalább egyszer
London biztos szép, de nekem az észak-európai városok, valamint Isztambul jobban tetszik...de ettől függetlenül mindenhova el akarok jutni legalább egyszer
Sally Sparrow
2012. július 13. 10:36
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Juj, ha kint élnék, én mindet meglátogatnám *.*
2012. július 13. 10:42
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
imádom Londont *-* voltam már kisebb koromban 2x de nagyon tetszik, és mostanába is kiszeretnék menni, hiszen egy gyönyörű és érdekes város! Igazán lenyűgözhető dolog lehet ott élni
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.