London valóban nagyon szép már voltam sok helyen de london a kedvencem! Mi mondjuk a legfőbb látnivalókat néztük meg pl.: London Eye, trafalgar square, westminster apátság és még sorolhatnám... A kaja is nagyon finom volt!
És a Brit-et nagyon kedvesek voltak. Nekem a zsúfoltság tetszett nagyon! :)annyi taxi meg piros emeletes busz közelekedik, de mégsincs dugó! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Irány London! – Drága, de megéri
2012. július 14. 00:39
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
én szívesen kimennék, akár egy napra is Londonba^-^ bár nem csak az ilyen látnivalókért, inkább az 1Dért:$ xd
2012. július 14. 09:01
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Itt az egyetlen gond,hogy most válság idején is elég nehéz kijutni,az ember örül,ha megtud élni,nem,hogy ilyen helyekre mennie.Én például lehet,hogy még strandra se tudok menni itt Magyarországon belül,szóval én már annak is örülnék,ha a Balatonra mennék,ami nehezen jön össze,mivel jó drága hely.Én is szívesen kimennék Londobna,máshová is,de hogy a fenébe,amikor a környező országokból egyedül Szlovákiába jártam eddig.16 éves létemre,én alig jártam valahol más szóval.Ráadásul jó sok pénz kell egy ilyen úthoz,és hát sokak nem lehetnek olyan szerencsések,hogy kijutnak Londonba.
2012. július 14. 11:01
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (darázs zsolt @ 2012.07.13. 21:37)
NEM OLVASTAM VÉGIG...
Gratulálok akkor, de ha már, akkor nem kéne reklámozni. Mellesleg ha annyira imádod Londont, nem tudom, de... Ha én valamit szeretek, akkor mindent megnézek és elolvasok, ami azzal kapcsolatos, főleg, ha még az értelmesebb dolgok közé is tartozik. Ajánlom figyelmedbe neked is ezt a lehetőséget.
Idézet (Little Dreamer @ 2012.07.13. 22:04)
Ezek a dolgok csak akkor dragak, ha mindenfajta elozetes korultekintes nelkul odamesz es kikered a sima jegyet a penztarnal. Ahogy teszi ezt a legtobb turista. En ezekre a helyekre mind felaron vagy annal olcsobban jutottam be. Rengeteg fele kedvezmeny van, csak picit utana kell nezni.
Pontosan. Ezért is írtam oda a cikk végére, hogy az interneten lehet tájékozódni akciókról és kedvezményekről. Bár hozzá kell tenni, hogy némelyik látnivaló még kedvezménnyel is brutálisan drága.
Idézet (cukki11 @ 2012.07.14. 00:10)
Annyi taxi meg piros emeletes busz közelekedik, de mégsincs dugó!
Hogy nincs dugó???! Ne légy naiv! Dehogy nincs, sőt! Én már ültem piros buszon dugóban egy órát... (de csak mert a másik alternatíva (= metró) sem működött) Tény, hogy az ottani közlekedés elég gördülékeny, de ha porszem kerül a gépezetbe, akkor nagyon meg tudja nehezíteni a dolgodat és csendben káromkodhatsz magadban...
Idézet (ilus1996 @ 2012.07.14. 09:01)
Itt az egyetlen gond, hogy most válság idején is elég nehéz kijutni, az ember örül, ha megtud élni, nem, hogy ilyen helyekre mennie. Én például lehet,hogy még strandra se tudok menni itt Magyarországon belül, szóval én már annak is örülnék, ha a Balatonra mennék, ami nehezen jön össze, mivel jó drága hely. Én is szívesen kimennék Londonba, máshová is, de hogy a fenébe, amikor a környező országokból egyedül Szlovákiába jártam eddig. 16 éves létemre, én alig jártam valahol más szóval. Ráadásul jó sok pénz kell egy ilyen úthoz, és hát sokak nem lehetnek olyan szerencsések, hogy kijutnak Londonba.
Nem tudom, hol laksz, de sok az ingyenes strand is. A közeletekben nincsen olyan tópart például, ahol ingyenes a fürdés? Vannak ingyenes strandok is, csak ezekről kevesen tudnak. Érdemes lenne esetleg utánanézni.
Én 16 évesen Bécsig jutottam el, ahol fél napot töltöttem. Azóta lassan eltelt 9 év, de magam is alig jártam külföldön. Ilyen fél napokat (vagy még annyit sem) voltam Szlovákiában, Szlovéniában osztálykirándulások alkalmával. Egyszer voltam néhány napot Horvátországban, oda is 20 évesen jutottam el. Egyedül London az, ahová visszajárok évente egyszer-egyszer. Mondjuk nekem olyan szempontból könnyebb dolgom van, hogy dolgozom és a keresetemből még futja arra, hogy félretegyek belőle. Én pedig próbálom kihasználni a lehetőséget. Később már valószínűleg nem tehetem meg, legalábbis nem ilyen gyakran. Én soha nem jártam buliba, diszkóba, nem hagytam ott egy-egy szórakozóhelyen 5-10 ezer forintokat. Nekem ez a mániám, erre spórolom össze a fizetésem egy részét. Más okostelefonokat vesz és cserélgeti úgy, mint az alsóneműjét, más táblagépet vesz, megint más cigarettát, vagy márkás ruhát, vagy chipset, vagy csokit, vagy cukros üdítőket... Azért elképesztő, hogy az ember egy év alatt mennyi felesleges dologra bír költeni... És ha ezt mind összeadnánk, meglepődnénk. Ha tudatosabban élnénk és költekeznénk, ha nem is olyan nagyon sokkal, de valamivel biztosan több maradna a családi kasszákban.
2012. július 14. 17:17
Nagyon jó cikk! Köszi! Remélem majd eljutok némelyikhez.
2012. július 14. 19:27
sztár klauúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.26. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 164405 offline |
Karina99 : teljesen eggyetértek veled !! D
2012. július 15. 00:29
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline |
Nagyon szeretnék eljutni Londonba (mint bárki más xdd) de csak Párizs után :DDDD
2012. július 15. 01:05
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
Idézet (ilus1996 @ 2012.07.14. 09:01)
Itt az egyetlen gond,hogy most válság idején is elég nehéz kijutni,az ember örül,ha megtud élni,nem,hogy ilyen helyekre mennie.Én például lehet,hogy még strandra se tudok menni itt Magyarországon belül,szóval én már annak is örülnék,ha a Balatonra mennék,ami nehezen jön össze,mivel jó drága hely.Én is szívesen kimennék Londobna,máshová is,de hogy a fenébe,amikor a környező országokból egyedül Szlovákiába jártam eddig.16 éves létemre,én alig jártam valahol más szóval.Ráadásul jó sok pénz kell egy ilyen úthoz,és hát sokak nem lehetnek olyan szerencsések,hogy kijutnak Londonba.
A penz nem lehet kifogas ha valaki utazni szeretne. Ha betoltotted a 18-at onnantol kezdve te alakitod a sorsod. Ha nem tudsz kimenni turistakent akkor kimesz dolgozni es kozben felfedezed az orszagot. Vagy palyazol osztondijra, hogy kulfoldon tanulhass. A mi generacionk szerencses, mi oda juthatunk el, ahova csak akarunk, csak egyeni akarateron es ratermettsegen mulik h ki mit hoz ki az eletebol. A mi szuleinknek, nagyszuleinknek nem voltak ilyen lehetosegeik, de nekunk igen. Ha valaki nem el ezzel, csak magara vethet...
2012. július 15. 07:58
A kedvenc városom London. Nagyon szeretnék oda eljutni.
2012. július 15. 09:55
cherry99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 153662 offline |
Nagyon jó cikk lett London az egyik kedvenc városom és volt szerencsém kétszer is kijutni oda.A cikkben szereplő látványosságok közül majdnem mindegyikben voltam.Ami viszont érdekel,de sajnos nem tudtam megnézni az a Hampton Court Palace.Remélem lesz még alkalmam kimenni
2012. július 15. 13:14
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Idézet (Little Dreamer @ 2012.07.15. 01:05)
A penz nem lehet kifogas ha valaki utazni szeretne. Ha betoltotted a 18-at onnantol kezdve te alakitod a sorsod. Ha nem tudsz kimenni turistakent akkor kimesz dolgozni es kozben felfedezed az orszagot. Vagy palyazol osztondijra, hogy kulfoldon tanulhass. A mi generacionk szerencses, mi oda juthatunk el, ahova csak akarunk, csak egyeni akarateron es ratermettsegen mulik h ki mit hoz ki az eletebol. A mi szuleinknek, nagyszuleinknek nem voltak ilyen lehetosegeik, de nekunk igen. Ha valaki nem el ezzel, csak magara vethet...
Azért nem ilyen egyszerű. Hiába lesz 18 éves az ember, ha mondjuk pénze nincs rá, hogy repülőre szálljon, vagy valahogy máshogy elutazzon. Nem tudom te milyen világban élsz, de nem mindenkinek raknak mindent a segge alá, ha meg nem segít a háttérből a család, 18 évesen igen nehéz lenne sok pénzt szerezni, pláne ha még diplomája sincs az illetőnek (mert 18 évesen hogy lenne már?)...
2012. július 15. 14:39
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Nagy álmom válna valóra ha eljutnék Londonba
2012. július 15. 19:30
Snowy LoveSomething |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 959 Csatolások: 0 Azonosító: 179453 offline |
Szívesen mennék Londonba, de nem igen tudnék ott élni. Biztos szép látnivalói vannak, de engem nem ez a város fogott meg...
2012. július 15. 20:28
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Nagyon nagy álmom eljutni Londonba, de sajnos, sem pénzem, sem lehetőségem nincs rá, hogy valaha is eljussak oda. :/ De remélem, egyszer talán elmehetek az UK. bármelyik részébe.
2012. július 16. 09:09
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (AliceBitch @ 2012.07.14. 16:39)
A Madam T. hol marad? D
Majd a legutolsó cikkben, egy másik kategóriában megtalálod.
2012. július 16. 11:31
kitti_1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 151926 offline |
nagyon jó lett a cikk.D tetszik!) és remélem hogy egyszer kijutok Londonba:D *.*
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.