ő nem szép?? sok az irigy -.-
szerintem nagyon szép és aranyos és igen megállná a helyét,én tudom,mert ismerem )
Külföldi karriert szeretne Weisz Fanni
2012. július 13. 16:04
Igazán megérdemelné, nekem úgy jött le, hogy hiába a rengeteg médiaszereplés, nem szállt el, és nagyjából ugyan az maradt aki volt. Sok sikert, aztán majd kiderül mire jutott.
2012. július 13. 16:27
Nagyon különleges lány, kívülről, belülről Megérdemelné..
2012. július 13. 16:38
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline |
Nagyon aranyos lány, sok sikert neki
2012. július 13. 16:45
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
akarni sokmindent lehet csak nembiztos hogy sikerül is .. pécsi vagyok de nevagyok valami hatalmas weis fanni rajongó x.x egyik barátnőm még egy iskolába is járt vele de nemhatmeg x')
2012. július 13. 17:03
dominika01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 179700 offline |
Mycy nem vagyok irigy rá.....
2012. július 13. 17:19
Imádom ez a lányt, gyönyörű!! SOk sok sikert neki!
2012. július 13. 19:07
tegnap láttam az Aktívos riportot, nagyon aranyos volt. én drukkolok neki, intelligens csaj
2012. július 13. 20:39
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
álmodozi szabad bocs de nem kedvelem azokat akik "elárulják" az országukat !
2012. július 13. 21:16
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Fanni 20 éves, tehát fiatal. A modell világban azonban jóval fiatalabb korban kezdődik egy valamire való karrier. A leghíresebb, és legsikeresebb topmodellek már 17-18 évesen a kifutókat járták, és neves kampányokat tudhattak magukénak.
Apropó.. Most olvasom Fanni személyes honlapján, hogy "csak" 170 cm. Ezzel a magassággal kifutókon nem is alkalmazhatnák. Oda minimum 175 cm. kell. Alacsony lenne kifutói modellnek. Fotómodell még lehet, de egy fotómodellnek nagyon nehéz rangos kampányokban szerepelnie.
Elismerem, hogy Fanni gyönyörű lány, és büszke vagyok rá, hogy siketen is sikeres, de nincs meg minden adottsága ahhoz, hogy nemzetközileg is ismert topmodell legyen.
Apropó.. Most olvasom Fanni személyes honlapján, hogy "csak" 170 cm. Ezzel a magassággal kifutókon nem is alkalmazhatnák. Oda minimum 175 cm. kell. Alacsony lenne kifutói modellnek. Fotómodell még lehet, de egy fotómodellnek nagyon nehéz rangos kampányokban szerepelnie.
Elismerem, hogy Fanni gyönyörű lány, és büszke vagyok rá, hogy siketen is sikeres, de nincs meg minden adottsága ahhoz, hogy nemzetközileg is ismert topmodell legyen.
2012. július 13. 21:57
babyNatasavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 107 Csatolások: 1 Azonosító: 180019 offline |
nemzetközileg szerintem sincs meg minden adottság hogy sikeres legyen. először is úgy gondolom nincs elég különleges arca, én inkább átlagosnak mondanám. másrészt kifutóra tényleg alacsony. magazinokba fotózhatnák, de nem olyanokba mint pl vogue, harper's bazaar vagy ilyesmi.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.