Starity

29 napos kihívás

150 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 14. 18:21 #21
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
1.nap: Noémi névvel láttam meg a napvilágot.Álmodozós vagyok és nehezen tudok beletörődni a dolgokba.Könnyen fel lehet húzni, de nagyon lelkes vagyok és sokszor megbánom, hogy eljár a szám.Társasági lény vagyok, imádom a fogam fehérjét kimutatni és borzasztóan optimistának tartom magam(de nem minden helyzetben).Érzelmeim sokszor kimutatom, makacs és akaratos vagyok.Békeszerető is a tulajdonságaim közé tartozik és az őszinteséget is kiemelném.A zene az életem részévé vált, születésem óta élek-halok érte.Elveszve érzem magam néha napján a nagy világba és az életem nem egy pompa, de próbálok boldog lenni és az álmaim valóra váltani, remélem egyszer meghódítom a Földet smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Lady Suzy, DiscoDiva, dóóra, Dancsyy97, Snowkiss
2012. július 14. 18:37 #22
- törölt felhasználó -    
1. nap:
Regina a nevem, 15 éves vagyok, Dunaújváros mellett egy kis faluban élek. Általában mosolygós és bolondos vagyok. A hobbim a barátokkal való lógás, internetezés. És a legfontosabb információ rólam: Jedward now and forever.heart.gif
2012. július 14. 18:42 #23
- törölt felhasználó -    
1.nap
14 éve születtem, pár éve alakult ki az egyéniségem (majd biztos változok, most ez az állandó tongue.gif), imádom a közlekedést, a járműveket, a lovakat, imádok fotózni. Imádok élni és optimista vagyok. Szeretem az esőt, és a kék eget fehér felhőkkel. biggrin.gif Szókimondó, őszinte ember vagyok, aki nem szeret köntörfalazni. Kicsit őrült is vagyok, de ezt már megszokták tongue.gif 2009 előtti zenéket szeretem általában, az újakat nagyon nem, pár sorozat van, amit szeretek nézni, pl. Top Gear, Jóbarátok, Autókereskedők, Állítólag... Kedvenc énekesem MJ, Mester Tomi, Sting, és még rengeteg, kedvenc színészem Owen Wilson, Adam Sandler, Jim Carrey és Rudolf Péter, kedvenc filmem a Jack Jack, kedvenc könyvem pedig: Moldova György - A pénz szaga (kamionos). Kedvenc növényem a pálmafaa. Úúúúgy nagyjából ennyi.biggrin.gif
2012. július 14. 18:50 #24
Glambaby04
Glambaby04
új tag

StátuszAzt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 179180
Idézet (Glambaby04 @ 2012.07.14. 18:12)
1. nap A nevem Annabell. 17 éves vagyok. Debrecenbe járok iskolába. Nagyon nagy Adam Lambert rajongó vagyok(azt most nem írom le, hogy miért, mert nem ez volt a kérdés.  wink.gif ) Tommy Joe Ratliff is elnyerte a szívemet.  wub.gif  smileeee.gif  Utálom a csillogó Disney sztárocskákat.  rolleyes.gif  Kedvenc színem: fekete, vörös, szürke. Kedvenc gyümölcsöm: barack. 24 évesen emós leszek.  mellow.gif Próbálok amennyire csak tudok mindenkivel barátságosan bánni és nehezen bosszantanak fel, bár akik csúfolják a kedvenceimet, azoknak leharapom a fejét.  biggrin.gif IMÁDOK zenét hallgatni Adamtől, de csak tőle. Idézeteket másolni, írni, olvasni pedig különösen szeretek.  smileeee.gif Ja, meg persze Adames kitalált vagy létező történeteket nézni. Főleg az olyan rajongóktól, akik a találkozást írják le vele és tényleg megtörtént.  wink.gif Imádom a horrorokat, vígjátékokat, sőt, azt hiszem, hogy minden kategóriát előszeretettel bámulok.  wub3.gif A legjobban a klasszikus mesékért rajongok, köztük az oroszlánkirály 1-2 és 3-ért, na meg a Pom Pomért.  smileeee.gif Ennyi elég is.  wink.gif

Még annyival kiegészíteném, hogy én is álmodozós típus vagyok, de nagyon. smileeee.gif 2 legeslegeslegkedvencebb videóm van:

Ez egyben a kedvenc zeném is:

Ezt meg csak a pillanatokért szeretem, meg a háttérzene is elég jó. smileeee.gif

Egy nap szeretnék Los Angelesbe vagy HollyWoodba költözni.
2012. július 14. 18:56 #25
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2485
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
1.napNevem az igazi Dorina,de gondolm nem volt enhéz kitalálni tongue.gif.Van egy második is az Ágnes de ezt utálom szóval nem használom.Tízen akármennyi vagyok közelebb vagyok a 20-hoz.Egy zala megyei kisfaluban lakom.Nincs tesóm.Már gimibe járok.Elég visszahuzódó vagyok.Utálom ha hülyének néznek és ha sajnálnak.
beillene ez a bemutatkozásom magamról részébe is xD amit most éppen írtam tongue.gif
2012. július 14. 19:23 #26
- törölt felhasználó -    
1.nap A nevem Tündi 14 éves lány vagyok Őrbottyánból.Nagyon szeretem a pankrációt de főleg John Cena-t.Szeretek zenét hallgatni.Van két bátyám és két macska.Az álmom,hogy egyszer találkozzak a WWE Szupersztárokkal de főleg,hogy jöjjenek ide Magyarországra.
2012. július 14. 19:31 #27
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6279
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
1.nap
Keresztnevem Dóra,Fejér megyében lakom. Most augusztusban töltöm a 18. Eléggé szerény,visszahúzódó,érzékeny vagyok. 2 bátyám van akikkel elég nagy a korkülönbség van (szerintem nagy;9-7 év) Ők már külföldön dolgoznak,így többnyire egyedül vagyok itthon,ebből adódik,hogy szeretek a virtuális világban "élni". Nagy sorozat rajongó vagyok jelenlegi nagy kedvencem a Shameless amerikai változata. Kedvenc együttesem pedig a Linkin Park. Szeretek barátkozni,próbálok kedves és megértő lenni másokkal. A kedvenceimmel úgy vagyok,hogyha valakit/valamit megkedvelek akkor végsőkig kitartok mellette/tük. Később egyszer szeretném elhagyni az országot,nem nekem nem a magyarságommal van bajom,de vajuk be ez az ország élésre alkalmatlan,sajnos! sad.gif Németországba vagy Ausztriába szeretnék menni.^^ smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: KathPierce., WhiteRosee
2012. július 14. 19:35 #28
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
1. nap Réka vagyok, 11 éves, Romániában élek. Van egy édestestvérem, és három féltestvérem. Kedvenc színem a fekete, sötétrózsaszín, narancssárga és tűzpiros. A szememben egyszerűen minden szín felfedezhető, hajam sötétbarna. Példaképem Selena Gomez.
1 felhasználónak tetszik: WhiteRosee
2012. július 14. 19:39 #29
- törölt felhasználó -    
1. nap
Az igazi nevem Krisztina. Augusztusban fogom betölteni a 14. életévemet.Van egy bátyám és anyukám. Mindig is magamnak való típus voltam, soha nem voltak úgy nagyon barátaim. Nehezen teszem túl magamat a múlton, és ez megnehezíti az életemet. Sok csalódás és fájdalom ért eddigi életem során, mint családi mint baráti ügyekben. Mindent a szívemre veszek ami szerintem nem túl jó. Eléggé védelmezem azokat akikkel jóba vagyok. Bármi áron is kiállok mellettük.
5 felhasználónak tetszik: ItsLénaa, KathPierce., dóóra, WhiteRosee, Judit107
2012. július 14. 19:45 #30
Alexis_0504
Alexis_0504
2015 with Eszti ♥

StátuszA bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed.
Hozzászólás: 3617
Csatolások: 855
Azonosító: 133339
Hát akkor már énis laugh.gif

1.nap - Valódi nevem Alexandra de mindenki csak Szandinak szólít.14 éves vagyok és vidéken lakom.Nincs sok barátom,de akik vannak azokat nagyon szeretem.Legtöbben egy örökké vidám és vicces lánynak tartanak pedig szerintem korántsem vagyok olyan.Sokan azért szeretnek velem beszélgetni mert mindig meghallgatom őket.Mániám a sorozatnézés,egyszerre kb.10 sorozatot nézek.Imádom a rock zenét de a mai pop-ot is meghallgatom.Viszont a magyar zenét nem szeretem.A jövőre nézve szeretnék külföldön továbbtanulni és egyetemre járni.Imádok álmodozni és tervezni a jövőmet.New York az álomvárosom.Lucy Hale pedig a példaképem smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, KathPierce., Vampiregirl1, dóóra, WhiteRosee, Pixie Buue, iannina
2012. július 14. 19:46 #31
- törölt felhasználó -    
1.nap
Egy tizenvalahány éves nőnemű faj vagyok, aki Budapest környékén él. Jelenleg egy gimnázium padjait koptatom, de már szeretnék elhúzni onnan a... sunyiba. Van egy kutyám, hörcsögeim és még tengerimalacaim is. (S sajnos 2 testvérem is.) Szeretnék minél hamarabb külföldre menni, valahova Norvégia területére, esetleg Amerikába. Szeretek nyelveket és különböző kultúrákat tanulmányozni, zenével elterelni a mindennapi gondokról a gondolataimat és a fantáziám csiszolása révén rajzolni és rapszövegeket írni. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2012. július 14. 20:01 #32
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
1. nap: 1994. novemberében születtem, egy Veszprém megyei kisvárosban. Van egy kishúgom, aki hét évvel fiatalabb nálam, de azért aránylag jól kijövünk egymással, szerintem. Idén nyáron elég elszántan küzdök, hogy meg tudjam szerezni a nyelvvizsgámat. blush.gif Gimnazista vagyok, szeptemberben 12-es leszek, és már alig várom, hogy végezzek a sulival, meg hogy szeptember végén a tanárnőm orra alá dugjam a nyelvvizsgám. biggrin.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
2012. július 14. 20:13 #33
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
1.nap
Boglárkának hivnak,15 éves vagyok.Most végeztem a VIII.ostályt,ősztől a kolozsvári református kollégiumban fogok tanulni.Ebből lehet arra következtetni,hogy Romániában élek.Még hozzá Erdélyben egy faluban a szüleimmel és az öcsémmel
2012. július 14. 20:29 #34
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Az én nevem Julcsi. 14 leszek november 7-én. Egyke vagyok, ami néha elég rossz, viszont vannak napok amikor nem bírnák elviselni egy testvért. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, a barátaimmal lenni és weboldalt szerkeszteni. Általában kedves, segítőkész vagyok, de nagyon hirtelen feltudom kapni a vizet, utána viszont hamar lehiggadok. Imádok utazni, főleg repülővel. Legnagyobb álmom, hogy találkozzak a példaképemmel, Lea Michelvel.
6 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, ItsLénaa, dóóra, Judit107, olsenfan.., iannina
2012. július 14. 21:17 #35
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
1.nap
Ahogy az itteni nicknevemből nem nehéz kitalálni,Andinak hívnak.2 éve koptatom a helyi gimnázium padjait,ahol még ugyanennyi időt szándékozok eltölteni.Fontosnak tartom az emberi kapcsolatokat,habár mindigis nehezen megnyíló típus voltam.Még a legjobb barátaim előtt is képes vagyok bezárkózni,nagyon kevés embert engedek be a "személyes zónámba".De aki oda bekerül,azt nehezen eresztem,vagyis eléggé ragaszkodó típus vagyok.
Imádom a szabadságot,számomra ez nagyon fontos.Soha nem szerettem,ha irányítanak,mindig a saját fejem után megyek.
Nagyon szeretem a veszélyes dolgokat,képes vagyok belevágni olyasmikbe,ami másnak álmában se jutna eszébe.Kedvenc városom New York,nagy álmom,h egyszer eljuthassak a Nagy Almába.
3 felhasználónak tetszik: dóóra, ItsLénaa, Judit107
2012. július 14. 21:32 #36
- törölt felhasználó -    
1. nap - Igazi nevem Viktória, amit mindig is utáltam, de interneten és már néhányan az életben is Rileahnak hívnak. Van két nővérem. Személyiségzavarokkal és fóbiákkal küzdök 6 éves korom óta. Eredetileg szőkéshajam van, most vörösesszőke, és néha szeretek átmeneti festékkel bele csíkokat húzni. Szemem zöld színű, stílusom húz a hipster stílus felé. Szeretnék úgy kinézni, mint Bella Thorne.
3 felhasználónak tetszik: ItsLénaa, Dancsyy97, iannina
2012. július 14. 23:32 #37
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
1.Nap :
Születési nevem Éva, egy Budapesthez közeli városban lakom, vagy egy ikrem, Betti, és egy kutyánk Orsi. Márciusban hagytam el a 14. élet évem, és mivel év vesztes vagyok most jön a gimi, sajnos nincs még elképzelésem róla hogy mi lesz, hogy lesz; de alakul ahogy alakul. Egy életvidám, barátságos, vicces ember vagyok, aki imád új dolgokat és embereket mg ismerni. Szeretem a divatot, és tavaszt; a nyarat meg csak azért mert jó a strandon lenni.. imádom a barátaim és a családom, szeretet igénylő vagyok, aki ha kap akkor még többet ad. (kicsit sok lett, nem baj)
2012. július 15. 00:35 #38
- törölt felhasználó -    
2. nap

10 dolog, amit kedvelek;
1. Chris Colfert
2. A bátyámat (a nővéremet is)
3. Angliát
4. A legjobb barátnőmet
5. Az esőt
6. A sorozatokat
7. Igényes zenéket
8. Jó könyveket
9. Angol nyelvet (brit)
10. Az angol órák örömeit

10 dolog, amit nem;
1. A hazai celebeket
2. Orosz / Német nyelvet
3. A pezsgőt
4. A telenovellákat
5. Koreai / Ázsiai zene
6. Hamar ítélkezést
7. Animéket
8. A gombát
9. Pókokat / bogarakat
10. A kémia órákat
1 felhasználónak tetszik: Dancsyy97
2012. július 15. 09:15 #39
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
2. nap

10 dolog, amit kedvelek:
- Selena Gomez
- zene
- telenovellák
- Maite Perroni
- Spanyol nyelv (mexikói)
- Angol nyelv (amerikai)
- Justin Bieber
- One direction
- nyár
- lazulni/lustálkodni

10 dolog, amit nem kedvelek:
- Miley Cyrus
- Park Bom Lee
- animék
- pókok
- román nyelv
- iskola
- takarítás
- fájdalom
- unalom
- tél
2012. július 15. 09:16 #40
Évike12
Évike12
Ŧยckiภgρєяƒєct*♛
Hozzászólás: 6857
Csatolások: 4984
Azonosító: 131678
2. nap
1.Sorozatok
2.Kedvenc sztárjaim
3.Barátaim
4.családom
5.ofőm hülyeségeit
6.akik pozitívan gondolkodnak
7.tavaszt
8.epret
9.kutyánkat
10.hajamat

1.a legtöbb magyar előadót
2.hideget
3.cukkinit
4.azokat az állatokat amiket nem szeretek
5.a kínai animé izéket..
6.az összes kínai féle nyelvet és éneket
7.fizika órát
8.a nyálas sorozatokat, filmeket
9.a bunkó, egoját kecsegtető embereket
10.akinek lenő a haja, erősen sminkelje magát mikor nem áll neki jól, és azért öltözik kihívóan nem divat b.ziként mert menő
2 felhasználónak tetszik: Snowkiss, zsofivokcs
150 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!