29 napos kihívás
2012. július 14. 18:21
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
1.nap: Noémi névvel láttam meg a napvilágot.Álmodozós vagyok és nehezen tudok beletörődni a dolgokba.Könnyen fel lehet húzni, de nagyon lelkes vagyok és sokszor megbánom, hogy eljár a szám.Társasági lény vagyok, imádom a fogam fehérjét kimutatni és borzasztóan optimistának tartom magam(de nem minden helyzetben).Érzelmeim sokszor kimutatom, makacs és akaratos vagyok.Békeszerető is a tulajdonságaim közé tartozik és az őszinteséget is kiemelném.A zene az életem részévé vált, születésem óta élek-halok érte.Elveszve érzem magam néha napján a nagy világba és az életem nem egy pompa, de próbálok boldog lenni és az álmaim valóra váltani, remélem egyszer meghódítom a Földet
2012. július 14. 18:37
1. nap:
Regina a nevem, 15 éves vagyok, Dunaújváros mellett egy kis faluban élek. Általában mosolygós és bolondos vagyok. A hobbim a barátokkal való lógás, internetezés. És a legfontosabb információ rólam: Jedward now and forever.
Regina a nevem, 15 éves vagyok, Dunaújváros mellett egy kis faluban élek. Általában mosolygós és bolondos vagyok. A hobbim a barátokkal való lógás, internetezés. És a legfontosabb információ rólam: Jedward now and forever.
2012. július 14. 18:42
1.nap
14 éve születtem, pár éve alakult ki az egyéniségem (majd biztos változok, most ez az állandó ), imádom a közlekedést, a járműveket, a lovakat, imádok fotózni. Imádok élni és optimista vagyok. Szeretem az esőt, és a kék eget fehér felhőkkel. Szókimondó, őszinte ember vagyok, aki nem szeret köntörfalazni. Kicsit őrült is vagyok, de ezt már megszokták 2009 előtti zenéket szeretem általában, az újakat nagyon nem, pár sorozat van, amit szeretek nézni, pl. Top Gear, Jóbarátok, Autókereskedők, Állítólag... Kedvenc énekesem MJ, Mester Tomi, Sting, és még rengeteg, kedvenc színészem Owen Wilson, Adam Sandler, Jim Carrey és Rudolf Péter, kedvenc filmem a Jack Jack, kedvenc könyvem pedig: Moldova György - A pénz szaga (kamionos). Kedvenc növényem a pálmafaa. Úúúúgy nagyjából ennyi.
14 éve születtem, pár éve alakult ki az egyéniségem (majd biztos változok, most ez az állandó ), imádom a közlekedést, a járműveket, a lovakat, imádok fotózni. Imádok élni és optimista vagyok. Szeretem az esőt, és a kék eget fehér felhőkkel. Szókimondó, őszinte ember vagyok, aki nem szeret köntörfalazni. Kicsit őrült is vagyok, de ezt már megszokták 2009 előtti zenéket szeretem általában, az újakat nagyon nem, pár sorozat van, amit szeretek nézni, pl. Top Gear, Jóbarátok, Autókereskedők, Állítólag... Kedvenc énekesem MJ, Mester Tomi, Sting, és még rengeteg, kedvenc színészem Owen Wilson, Adam Sandler, Jim Carrey és Rudolf Péter, kedvenc filmem a Jack Jack, kedvenc könyvem pedig: Moldova György - A pénz szaga (kamionos). Kedvenc növényem a pálmafaa. Úúúúgy nagyjából ennyi.
2012. július 14. 18:50
Glambaby04új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179180 offline |
Idézet (Glambaby04 @ 2012.07.14. 18:12)
1. nap A nevem Annabell. 17 éves vagyok. Debrecenbe járok iskolába. Nagyon nagy Adam Lambert rajongó vagyok(azt most nem írom le, hogy miért, mert nem ez volt a kérdés. ) Tommy Joe Ratliff is elnyerte a szívemet. Utálom a csillogó Disney sztárocskákat. Kedvenc színem: fekete, vörös, szürke. Kedvenc gyümölcsöm: barack. 24 évesen emós leszek. Próbálok amennyire csak tudok mindenkivel barátságosan bánni és nehezen bosszantanak fel, bár akik csúfolják a kedvenceimet, azoknak leharapom a fejét. IMÁDOK zenét hallgatni Adamtől, de csak tőle. Idézeteket másolni, írni, olvasni pedig különösen szeretek. Ja, meg persze Adames kitalált vagy létező történeteket nézni. Főleg az olyan rajongóktól, akik a találkozást írják le vele és tényleg megtörtént. Imádom a horrorokat, vígjátékokat, sőt, azt hiszem, hogy minden kategóriát előszeretettel bámulok. A legjobban a klasszikus mesékért rajongok, köztük az oroszlánkirály 1-2 és 3-ért, na meg a Pom Pomért. Ennyi elég is.
Még annyival kiegészíteném, hogy én is álmodozós típus vagyok, de nagyon. 2 legeslegeslegkedvencebb videóm van:
Ez egyben a kedvenc zeném is:
Ezt meg csak a pillanatokért szeretem, meg a háttérzene is elég jó.
Egy nap szeretnék Los Angelesbe vagy HollyWoodba költözni.
2012. július 14. 18:56
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
1.napNevem az igazi Dorina,de gondolm nem volt enhéz kitalálni .Van egy második is az Ágnes de ezt utálom szóval nem használom.Tízen akármennyi vagyok közelebb vagyok a 20-hoz.Egy zala megyei kisfaluban lakom.Nincs tesóm.Már gimibe járok.Elég visszahuzódó vagyok.Utálom ha hülyének néznek és ha sajnálnak.
beillene ez a bemutatkozásom magamról részébe is xD amit most éppen írtam
beillene ez a bemutatkozásom magamról részébe is xD amit most éppen írtam
2012. július 14. 19:23
1.nap A nevem Tündi 14 éves lány vagyok Őrbottyánból.Nagyon szeretem a pankrációt de főleg John Cena-t.Szeretek zenét hallgatni.Van két bátyám és két macska.Az álmom,hogy egyszer találkozzak a WWE Szupersztárokkal de főleg,hogy jöjjenek ide Magyarországra.
2012. július 14. 19:31
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
1.nap
Keresztnevem Dóra,Fejér megyében lakom. Most augusztusban töltöm a 18. Eléggé szerény,visszahúzódó,érzékeny vagyok. 2 bátyám van akikkel elég nagy a korkülönbség van (szerintem nagy;9-7 év) Ők már külföldön dolgoznak,így többnyire egyedül vagyok itthon,ebből adódik,hogy szeretek a virtuális világban "élni". Nagy sorozat rajongó vagyok jelenlegi nagy kedvencem a Shameless amerikai változata. Kedvenc együttesem pedig a Linkin Park. Szeretek barátkozni,próbálok kedves és megértő lenni másokkal. A kedvenceimmel úgy vagyok,hogyha valakit/valamit megkedvelek akkor végsőkig kitartok mellette/tük. Később egyszer szeretném elhagyni az országot,nem nekem nem a magyarságommal van bajom,de vajuk be ez az ország élésre alkalmatlan,sajnos! Németországba vagy Ausztriába szeretnék menni.^^
Keresztnevem Dóra,Fejér megyében lakom. Most augusztusban töltöm a 18. Eléggé szerény,visszahúzódó,érzékeny vagyok. 2 bátyám van akikkel elég nagy a korkülönbség van (szerintem nagy;9-7 év) Ők már külföldön dolgoznak,így többnyire egyedül vagyok itthon,ebből adódik,hogy szeretek a virtuális világban "élni". Nagy sorozat rajongó vagyok jelenlegi nagy kedvencem a Shameless amerikai változata. Kedvenc együttesem pedig a Linkin Park. Szeretek barátkozni,próbálok kedves és megértő lenni másokkal. A kedvenceimmel úgy vagyok,hogyha valakit/valamit megkedvelek akkor végsőkig kitartok mellette/tük. Később egyszer szeretném elhagyni az országot,nem nekem nem a magyarságommal van bajom,de vajuk be ez az ország élésre alkalmatlan,sajnos! Németországba vagy Ausztriába szeretnék menni.^^
2 felhasználónak tetszik:
KathPierce.,
WhiteRosee
2012. július 14. 19:35
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
1. nap Réka vagyok, 11 éves, Romániában élek. Van egy édestestvérem, és három féltestvérem. Kedvenc színem a fekete, sötétrózsaszín, narancssárga és tűzpiros. A szememben egyszerűen minden szín felfedezhető, hajam sötétbarna. Példaképem Selena Gomez.
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2012. július 14. 19:39
1. nap
Az igazi nevem Krisztina. Augusztusban fogom betölteni a 14. életévemet.Van egy bátyám és anyukám. Mindig is magamnak való típus voltam, soha nem voltak úgy nagyon barátaim. Nehezen teszem túl magamat a múlton, és ez megnehezíti az életemet. Sok csalódás és fájdalom ért eddigi életem során, mint családi mint baráti ügyekben. Mindent a szívemre veszek ami szerintem nem túl jó. Eléggé védelmezem azokat akikkel jóba vagyok. Bármi áron is kiállok mellettük.
Az igazi nevem Krisztina. Augusztusban fogom betölteni a 14. életévemet.Van egy bátyám és anyukám. Mindig is magamnak való típus voltam, soha nem voltak úgy nagyon barátaim. Nehezen teszem túl magamat a múlton, és ez megnehezíti az életemet. Sok csalódás és fájdalom ért eddigi életem során, mint családi mint baráti ügyekben. Mindent a szívemre veszek ami szerintem nem túl jó. Eléggé védelmezem azokat akikkel jóba vagyok. Bármi áron is kiállok mellettük.
2012. július 14. 19:45
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Hát akkor már énis
1.nap - Valódi nevem Alexandra de mindenki csak Szandinak szólít.14 éves vagyok és vidéken lakom.Nincs sok barátom,de akik vannak azokat nagyon szeretem.Legtöbben egy örökké vidám és vicces lánynak tartanak pedig szerintem korántsem vagyok olyan.Sokan azért szeretnek velem beszélgetni mert mindig meghallgatom őket.Mániám a sorozatnézés,egyszerre kb.10 sorozatot nézek.Imádom a rock zenét de a mai pop-ot is meghallgatom.Viszont a magyar zenét nem szeretem.A jövőre nézve szeretnék külföldön továbbtanulni és egyetemre járni.Imádok álmodozni és tervezni a jövőmet.New York az álomvárosom.Lucy Hale pedig a példaképem
1.nap - Valódi nevem Alexandra de mindenki csak Szandinak szólít.14 éves vagyok és vidéken lakom.Nincs sok barátom,de akik vannak azokat nagyon szeretem.Legtöbben egy örökké vidám és vicces lánynak tartanak pedig szerintem korántsem vagyok olyan.Sokan azért szeretnek velem beszélgetni mert mindig meghallgatom őket.Mániám a sorozatnézés,egyszerre kb.10 sorozatot nézek.Imádom a rock zenét de a mai pop-ot is meghallgatom.Viszont a magyar zenét nem szeretem.A jövőre nézve szeretnék külföldön továbbtanulni és egyetemre járni.Imádok álmodozni és tervezni a jövőmet.New York az álomvárosom.Lucy Hale pedig a példaképem
7 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
KathPierce.,
Vampiregirl1,
dóóra,
WhiteRosee,
Pixie Buue,
iannina
2012. július 14. 19:46
1.nap
Egy tizenvalahány éves nőnemű faj vagyok, aki Budapest környékén él. Jelenleg egy gimnázium padjait koptatom, de már szeretnék elhúzni onnan a... sunyiba. Van egy kutyám, hörcsögeim és még tengerimalacaim is. (S sajnos 2 testvérem is.) Szeretnék minél hamarabb külföldre menni, valahova Norvégia területére, esetleg Amerikába. Szeretek nyelveket és különböző kultúrákat tanulmányozni, zenével elterelni a mindennapi gondokról a gondolataimat és a fantáziám csiszolása révén rajzolni és rapszövegeket írni.
Egy tizenvalahány éves nőnemű faj vagyok, aki Budapest környékén él. Jelenleg egy gimnázium padjait koptatom, de már szeretnék elhúzni onnan a... sunyiba. Van egy kutyám, hörcsögeim és még tengerimalacaim is. (S sajnos 2 testvérem is.) Szeretnék minél hamarabb külföldre menni, valahova Norvégia területére, esetleg Amerikába. Szeretek nyelveket és különböző kultúrákat tanulmányozni, zenével elterelni a mindennapi gondokról a gondolataimat és a fantáziám csiszolása révén rajzolni és rapszövegeket írni.
Beliyah
2012. július 14. 20:01
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
1. nap: 1994. novemberében születtem, egy Veszprém megyei kisvárosban. Van egy kishúgom, aki hét évvel fiatalabb nálam, de azért aránylag jól kijövünk egymással, szerintem. Idén nyáron elég elszántan küzdök, hogy meg tudjam szerezni a nyelvvizsgámat. Gimnazista vagyok, szeptemberben 12-es leszek, és már alig várom, hogy végezzek a sulival, meg hogy szeptember végén a tanárnőm orra alá dugjam a nyelvvizsgám.
dóóra
2012. július 14. 20:13
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
1.nap
Boglárkának hivnak,15 éves vagyok.Most végeztem a VIII.ostályt,ősztől a kolozsvári református kollégiumban fogok tanulni.Ebből lehet arra következtetni,hogy Romániában élek.Még hozzá Erdélyben egy faluban a szüleimmel és az öcsémmel
Boglárkának hivnak,15 éves vagyok.Most végeztem a VIII.ostályt,ősztől a kolozsvári református kollégiumban fogok tanulni.Ebből lehet arra következtetni,hogy Romániában élek.Még hozzá Erdélyben egy faluban a szüleimmel és az öcsémmel
2012. július 14. 20:29
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Az én nevem Julcsi. 14 leszek november 7-én. Egyke vagyok, ami néha elég rossz, viszont vannak napok amikor nem bírnák elviselni egy testvért. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, a barátaimmal lenni és weboldalt szerkeszteni. Általában kedves, segítőkész vagyok, de nagyon hirtelen feltudom kapni a vizet, utána viszont hamar lehiggadok. Imádok utazni, főleg repülővel. Legnagyobb álmom, hogy találkozzak a példaképemmel, Lea Michelvel.
2012. július 14. 21:17
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
1.nap
Ahogy az itteni nicknevemből nem nehéz kitalálni,Andinak hívnak.2 éve koptatom a helyi gimnázium padjait,ahol még ugyanennyi időt szándékozok eltölteni.Fontosnak tartom az emberi kapcsolatokat,habár mindigis nehezen megnyíló típus voltam.Még a legjobb barátaim előtt is képes vagyok bezárkózni,nagyon kevés embert engedek be a "személyes zónámba".De aki oda bekerül,azt nehezen eresztem,vagyis eléggé ragaszkodó típus vagyok.
Imádom a szabadságot,számomra ez nagyon fontos.Soha nem szerettem,ha irányítanak,mindig a saját fejem után megyek.
Nagyon szeretem a veszélyes dolgokat,képes vagyok belevágni olyasmikbe,ami másnak álmában se jutna eszébe.Kedvenc városom New York,nagy álmom,h egyszer eljuthassak a Nagy Almába.
Ahogy az itteni nicknevemből nem nehéz kitalálni,Andinak hívnak.2 éve koptatom a helyi gimnázium padjait,ahol még ugyanennyi időt szándékozok eltölteni.Fontosnak tartom az emberi kapcsolatokat,habár mindigis nehezen megnyíló típus voltam.Még a legjobb barátaim előtt is képes vagyok bezárkózni,nagyon kevés embert engedek be a "személyes zónámba".De aki oda bekerül,azt nehezen eresztem,vagyis eléggé ragaszkodó típus vagyok.
Imádom a szabadságot,számomra ez nagyon fontos.Soha nem szerettem,ha irányítanak,mindig a saját fejem után megyek.
Nagyon szeretem a veszélyes dolgokat,képes vagyok belevágni olyasmikbe,ami másnak álmában se jutna eszébe.Kedvenc városom New York,nagy álmom,h egyszer eljuthassak a Nagy Almába.
2012. július 14. 21:32
1. nap - Igazi nevem Viktória, amit mindig is utáltam, de interneten és már néhányan az életben is Rileahnak hívnak. Van két nővérem. Személyiségzavarokkal és fóbiákkal küzdök 6 éves korom óta. Eredetileg szőkéshajam van, most vörösesszőke, és néha szeretek átmeneti festékkel bele csíkokat húzni. Szemem zöld színű, stílusom húz a hipster stílus felé. Szeretnék úgy kinézni, mint Bella Thorne.
2012. július 14. 23:32
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
1.Nap :
Születési nevem Éva, egy Budapesthez közeli városban lakom, vagy egy ikrem, Betti, és egy kutyánk Orsi. Márciusban hagytam el a 14. élet évem, és mivel év vesztes vagyok most jön a gimi, sajnos nincs még elképzelésem róla hogy mi lesz, hogy lesz; de alakul ahogy alakul. Egy életvidám, barátságos, vicces ember vagyok, aki imád új dolgokat és embereket mg ismerni. Szeretem a divatot, és tavaszt; a nyarat meg csak azért mert jó a strandon lenni.. imádom a barátaim és a családom, szeretet igénylő vagyok, aki ha kap akkor még többet ad. (kicsit sok lett, nem baj)
Születési nevem Éva, egy Budapesthez közeli városban lakom, vagy egy ikrem, Betti, és egy kutyánk Orsi. Márciusban hagytam el a 14. élet évem, és mivel év vesztes vagyok most jön a gimi, sajnos nincs még elképzelésem róla hogy mi lesz, hogy lesz; de alakul ahogy alakul. Egy életvidám, barátságos, vicces ember vagyok, aki imád új dolgokat és embereket mg ismerni. Szeretem a divatot, és tavaszt; a nyarat meg csak azért mert jó a strandon lenni.. imádom a barátaim és a családom, szeretet igénylő vagyok, aki ha kap akkor még többet ad. (kicsit sok lett, nem baj)
2012. július 15. 00:35
2. nap
10 dolog, amit kedvelek;
1. Chris Colfert
2. A bátyámat (a nővéremet is)
3. Angliát
4. A legjobb barátnőmet
5. Az esőt
6. A sorozatokat
7. Igényes zenéket
8. Jó könyveket
9. Angol nyelvet (brit)
10. Az angol órák örömeit
10 dolog, amit nem;
1. A hazai celebeket
2. Orosz / Német nyelvet
3. A pezsgőt
4. A telenovellákat
5. Koreai / Ázsiai zene
6. Hamar ítélkezést
7. Animéket
8. A gombát
9. Pókokat / bogarakat
10. A kémia órákat
10 dolog, amit kedvelek;
1. Chris Colfert
2. A bátyámat (a nővéremet is)
3. Angliát
4. A legjobb barátnőmet
5. Az esőt
6. A sorozatokat
7. Igényes zenéket
8. Jó könyveket
9. Angol nyelvet (brit)
10. Az angol órák örömeit
10 dolog, amit nem;
1. A hazai celebeket
2. Orosz / Német nyelvet
3. A pezsgőt
4. A telenovellákat
5. Koreai / Ázsiai zene
6. Hamar ítélkezést
7. Animéket
8. A gombát
9. Pókokat / bogarakat
10. A kémia órákat
Dancsyy97
2012. július 15. 09:15
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline |
2. nap
10 dolog, amit kedvelek:
- Selena Gomez
- zene
- telenovellák
- Maite Perroni
- Spanyol nyelv (mexikói)
- Angol nyelv (amerikai)
- Justin Bieber
- One direction
- nyár
- lazulni/lustálkodni
10 dolog, amit nem kedvelek:
- Miley Cyrus
- Park Bom Lee
- animék
- pókok
- román nyelv
- iskola
- takarítás
- fájdalom
- unalom
- tél
10 dolog, amit kedvelek:
- Selena Gomez
- zene
- telenovellák
- Maite Perroni
- Spanyol nyelv (mexikói)
- Angol nyelv (amerikai)
- Justin Bieber
- One direction
- nyár
- lazulni/lustálkodni
10 dolog, amit nem kedvelek:
- Miley Cyrus
- Park Bom Lee
- animék
- pókok
- román nyelv
- iskola
- takarítás
- fájdalom
- unalom
- tél
2012. július 15. 09:16
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
2. nap
1.Sorozatok
2.Kedvenc sztárjaim
3.Barátaim
4.családom
5.ofőm hülyeségeit
6.akik pozitívan gondolkodnak
7.tavaszt
8.epret
9.kutyánkat
10.hajamat
1.a legtöbb magyar előadót
2.hideget
3.cukkinit
4.azokat az állatokat amiket nem szeretek
5.a kínai animé izéket..
6.az összes kínai féle nyelvet és éneket
7.fizika órát
8.a nyálas sorozatokat, filmeket
9.a bunkó, egoját kecsegtető embereket
10.akinek lenő a haja, erősen sminkelje magát mikor nem áll neki jól, és azért öltözik kihívóan nem divat b.ziként mert menő
1.Sorozatok
2.Kedvenc sztárjaim
3.Barátaim
4.családom
5.ofőm hülyeségeit
6.akik pozitívan gondolkodnak
7.tavaszt
8.epret
9.kutyánkat
10.hajamat
1.a legtöbb magyar előadót
2.hideget
3.cukkinit
4.azokat az állatokat amiket nem szeretek
5.a kínai animé izéket..
6.az összes kínai féle nyelvet és éneket
7.fizika órát
8.a nyálas sorozatokat, filmeket
9.a bunkó, egoját kecsegtető embereket
10.akinek lenő a haja, erősen sminkelje magát mikor nem áll neki jól, és azért öltözik kihívóan nem divat b.ziként mert menő
2 felhasználónak tetszik:
Snowkiss,
zsofivokcs
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.