29 napos kihívás
2012. július 16. 20:58
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
9 körül felkeltem, megreggeliztem, utána elmentünk anyával boltba, hazajöttünk, újra elkezdtem nézni a glee-t, mert már nagy hiányom van
délután nagyon rossz idő volt, szóval egész nap itthon voltam, anyuval sütöttünk sütit. Most megyek megnézek egy Mentalista részt online.
2012. július 16. 20:58
3. Nap :
Negyed nyolckor keltem ( csoda , mostanában kemény negyed tízig szunyálok
) , reggeliztem , elmentem a falunk melletti táborba , hazajöttem enni , aztán megint vissza mentem kicsit táborozni , lefürödtem , vacsoráztam , és most itt döglök.
Aztán gépezés után még tervbe veszem h megnézem az Aranyhajt, aztán alvás
Negyed nyolckor keltem ( csoda , mostanában kemény negyed tízig szunyálok
2012. július 16. 21:16
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
3. nap
Vicces volt nagyon
Reggel kimentünk kigyomlálni a házunk előtt a virágok között a cuccost, és meg láttunk egy madarat a földön, oda mentünk akkor még mozgott és mire beleraktuk egy dobozba meghalt
imádkoztunk érte, és eltemettük, ez idő alatt a szomszéd helyes fiúk közül az egyik eljött akkor mikor a barátnőm énekelt a madárnak a tesóm ásta a sírját, én meg állok mint a hülye mert félek a szárnyas állatoktól. És megnézett, mi meg csak röhögtünk, és utána szóltunk hogy
Mikor kész lettünk haza jött a barátnőm apja meg anyja, és megkaptunk a dobozz fagyit. Benyomtuk, utána haza jött a másik barátnőm és vele voltuk, beszélgettük, és ennyi
JÓ NAP
Vicces volt nagyon
Idézet
áhh, nem vagyunk hülyék , nyugi
2012. július 16. 21:34
3. nap Hajnali nyolckor keltem (nem aludtam eleget, ha valaki fél kettő körül alszik el, annak nem elég ennyi, én amúgy is mormota vagyok
). Elbúcsúztam a tesómtól, mert táborba ment. Ettem valamit, amire ráfogtam, hogy reggeli. Lezuhanyoztam, átöltöztem, segítettem anyunak a házimunkába. Ebédeltem, gépeztem, elmentem a mamámhoz. Hazajöttem, ettem, zuhanyoztam, filmet néztem a családommal, most pedig itt unatkozom.
2012. július 16. 22:38
|
|
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline
|
3.nap ~ Felkeltem 9-kor,kinyitottuk szüleimmel az éttermet,hoznom kellett az összes felszolgálónak (meg persze magamnak) pár szendvicset reggelire,majd anya elküldött pár dologért a boltba,ami kell otthonra.Úgy volt,hogy mozizok a barátnőmmel,de csak egy fagyizás fért bele,így végül elmentem egy másik barátommal a McDonald'sba,majd elmentünk a könyvtárba és shoppingolni..Vettem 1 ruhát magamnak és 2 fölsőt.Végre hazaestem,de a kutyámat is el kellett vinni sétálni,tiszta energiabomba voltam,mit ne mondjak..Tusoltam,majd száguldottam a gép felé.Rosszul voltam,így inkább ki is kapcsoltam a gépet,megpróbáltam aludni.Nem ment.Így inkább filmeztem.Majd végre hazaért apukám is és hozott nekem enni.Most pedig itt vagyok,és habár mindjárt elalszok, ki kell várnom az éjfélt,egy nagyon nagyon fontos személy miatt.
1 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva
2012. július 17. 06:46
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
4.nap
~ Zene
~ Sorozatok
~ Étel
~ Alvás
~ Barátok
~ Család
~ Zene
~ Sorozatok
~ Étel
~ Alvás
~ Barátok
~ Család
2012. július 17. 06:57
4. nap!
1. ~ Családom.
2. ~ Barátaim.
3. ~ Zene.
4. ~ Alvás.
5. ~ Étel.
6. ~ Pihenés.
1. ~ Családom.
2. ~ Barátaim.
3. ~ Zene.
4. ~ Alvás.
5. ~ Étel.
6. ~ Pihenés.
2012. július 17. 08:29
4.nap:
Barátnőm
Zene
Telefon
Laptop
Víz
Sorozatok
Barátnőm
Zene
Telefon
Laptop
Víz
Sorozatok
2012. július 17. 09:38
4.nap
-innivaló
-ennivaló
-levegő
-barátok
-család
-zene
-innivaló
-ennivaló
-levegő
-barátok
-család
-zene
2012. július 17. 09:43
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
4.nap
Család
Barátok
Zene
Kaja
Víz
Fürdés
Család
Barátok
Zene
Kaja
Víz
Fürdés
2012. július 17. 09:45
4. nap
- család/barátaim
- zene
- alvás
- könyveim
- csoki
- ceruza
- család/barátaim
- zene
- alvás
- könyveim
- csoki
- ceruza
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.