2.nap
10 dolog amit szeretek
1.családomat
2.barátaimat
3.New Yorkot
4.TVD
5.The Kardashian/Jenners
6.valóságshowk
7.sorozatok
8.fagyi
9.divat
10.angol nyelv
10.dolog amit nem szeretek
1.magyar celebeket
2.való világ
3.néhány telenovellát
4.volt osztályomat
5.Kínát
6.tesi órákat
7.spenót
8.hazugság
9.kibeszélés
10.betegség
29 napos kihívás
2012. július 16. 14:07
3. nap
Felkeltem, reggeliztem, utána segítettem anyuknak sütni, közben zenét hallgattam/hallgatok később megebédeltem, most pedig starity-zek. Nemsokára vendégek jönnek hozzánk és estig itt is lesznek.
Felkeltem, reggeliztem, utána segítettem anyuknak sütni, közben zenét hallgattam/hallgatok később megebédeltem, most pedig starity-zek. Nemsokára vendégek jönnek hozzánk és estig itt is lesznek.
2012. július 16. 14:14
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
3.nap
Felkeltem,letusoltam,reggeliztem. Netezek és sorozatokat nézek. Most éppen "Már megint Malcolm". Aztán a nap következő részében valószínűleg ezeket felváltva. Na meg zenehallgatás.xd Este fürdés és alvás.^^
Felkeltem,letusoltam,reggeliztem. Netezek és sorozatokat nézek. Most éppen "Már megint Malcolm". Aztán a nap következő részében valószínűleg ezeket felváltva. Na meg zenehallgatás.xd Este fürdés és alvás.^^
2012. július 16. 14:17
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
3.nap:
Felkeltem,reggeliztem, filmet néztem, kutyámat sétálni vittem, zenét hallgatok, ebédeltem, most starizyek, majd pakolok, és elmegyek a barátaimmal valahová, majd hazajövök fürdés, és alszok.
Felkeltem,reggeliztem, filmet néztem, kutyámat sétálni vittem, zenét hallgatok, ebédeltem, most starizyek, majd pakolok, és elmegyek a barátaimmal valahová, majd hazajövök fürdés, és alszok.
2012. július 16. 14:51
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline |
3. nap
Felkeltem, felöltöztem, reggeliztem, dél körül bebiciklizem a városba barátnőmmel. ott megvettük tesóm névnapi ajándékát, meg magamnak egy fekete felsőt. mikor hazaértem gépeztem, ebédeltem, majd 5 fele pedig megyünk a moziba megnézni Jégkorszak 4-et
Felkeltem, felöltöztem, reggeliztem, dél körül bebiciklizem a városba barátnőmmel. ott megvettük tesóm névnapi ajándékát, meg magamnak egy fekete felsőt. mikor hazaértem gépeztem, ebédeltem, majd 5 fele pedig megyünk a moziba megnézni Jégkorszak 4-et
2012. július 16. 14:55
3. nap!
~ Felkeltem.
~ Megreggeliztem.
~ Elmentünk Balaton Szabadiba.
~ Ebédeltem.
~ Zenét hallgatok.
~ Filmet nézek.
~ Starityzek.
~ Tévézek.
~ Fürdök.
~ Vacsizok.
~ Feljövök Starityre kicsit.
~ Alszok.
~ Felkeltem.
~ Megreggeliztem.
~ Elmentünk Balaton Szabadiba.
~ Ebédeltem.
~ Zenét hallgatok.
~ Filmet nézek.
~ Starityzek.
~ Tévézek.
~ Fürdök.
~ Vacsizok.
~ Feljövök Starityre kicsit.
~ Alszok.
2012. július 16. 15:10
3.nap:
Hajnalok hajnalán már kukorékoltam, megnéztem az Abductiont (ami mellesleg borzalmas film volt)Ebédeltem .. még pizsamában vagyok (igen ilyen tapíír vagyok, hogy délután 3 van és még mindig nem sikerült felöltöznöm xd) és döglök a gép előtt..szokásomhoz híven. Plusz zenét hallgatok, olvasok, és nemsokára Harry Potter maratont tartok.
Hajnalok hajnalán már kukorékoltam, megnéztem az Abductiont (ami mellesleg borzalmas film volt)Ebédeltem .. még pizsamában vagyok (igen ilyen tapíír vagyok, hogy délután 3 van és még mindig nem sikerült felöltöznöm xd) és döglök a gép előtt..szokásomhoz híven. Plusz zenét hallgatok, olvasok, és nemsokára Harry Potter maratont tartok.
2012. július 16. 15:12
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
3.nap:felkeltem,lementem kajáért,ettem,gépeztem(és most is),filmet néztem,gondolkoztam,próbáltam elhessegetni a legyet a fülem mellől,stb.
2012. július 16. 18:23
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
3. nap
Dél körül keltem, utána kávéztam, majd segítettem főzni. Később elmentem vásárolni, utána gépeztem , ebédeltem , megint kávéztam majd elkezdtem filmeket nézni. Miután megnéztem 1-2 filmet feljöttem ide, és most itt vagyok.
Dél körül keltem, utána kávéztam, majd segítettem főzni. Később elmentem vásárolni, utána gépeztem , ebédeltem , megint kávéztam majd elkezdtem filmeket nézni. Miután megnéztem 1-2 filmet feljöttem ide, és most itt vagyok.
2012. július 16. 18:40
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
3. nap
9:15 körül felkeltem, megreggeliztem, leültem a gép elé, olyan fél 12 környékén bementünk a városba anyával, körbenéztünk és ruhát vásároltunk, utána elmentem a szüleimmel az ipari parkba, ahol anya leadta az egyik cégnél az életrajzát, hazaértünk, ebédeltem, kitakarítottam a hörcsögömet, visszaültem a géphez és azóta folyamatosan Pretty Little Liars-t nézek. Szerintem ez a program az elkövetkezendő jó néhány órában nem is nagyon fog változni, maximum, ha megunom, de akkor meg nézek Glee-t.
9:15 körül felkeltem, megreggeliztem, leültem a gép elé, olyan fél 12 környékén bementünk a városba anyával, körbenéztünk és ruhát vásároltunk, utána elmentem a szüleimmel az ipari parkba, ahol anya leadta az egyik cégnél az életrajzát, hazaértünk, ebédeltem, kitakarítottam a hörcsögömet, visszaültem a géphez és azóta folyamatosan Pretty Little Liars-t nézek. Szerintem ez a program az elkövetkezendő jó néhány órában nem is nagyon fog változni, maximum, ha megunom, de akkor meg nézek Glee-t.
2012. július 16. 19:11
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2485 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline |
3. nap
Hát jókor jött ez a kérdés.Ma a lehető legegyszerűbb napom volt.Reggel 6-kor elmentem itthonról.Egésznap kórházba voltam.Délután negyed 5-kor hazaértem.Ettem,aludtam és msot itt írom hogy mi volt ma.
Hát jókor jött ez a kérdés.Ma a lehető legegyszerűbb napom volt.Reggel 6-kor elmentem itthonról.Egésznap kórházba voltam.Délután negyed 5-kor hazaértem.Ettem,aludtam és msot itt írom hogy mi volt ma.
2012. július 16. 19:30
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2316 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline |
3.nap
Egész nap itthon voltam úgy fél 10 körül keltem fel. Öcsémmel játszottam majd wifiztem. Kajáltunk után TV-t néztünk most meg ülök és ezt írom
Egész nap itthon voltam úgy fél 10 körül keltem fel. Öcsémmel játszottam majd wifiztem. Kajáltunk után TV-t néztünk most meg ülök és ezt írom
2012. július 16. 19:46
13:30 körül nagy nehezen felkeltem, "reggeliztem", utána rögtön mentem is kockulni és végre végigvittem a Mafia játékot (kb 5ödjére). Aztán találkoztam ismerősömékkel, akik hoztak Angliából ajándékot. Most meg mindjárt vacsizok és töltök le valami jó filmet, hogy hajnalig ne unatkozzak.
2012. július 16. 19:59
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
3.nap
Reggel nyolckor felkeltem,reggeliztem,utána én és még pár velem egykorú felállitottuk a sátrat az udvaron,utána kezdetét vette a bibliahét ami délig tartott,azután ebédeltem,unatkoztam,filmet néztem és este pedig elpróbáltuk a holnap szerepet
Reggel nyolckor felkeltem,reggeliztem,utána én és még pár velem egykorú felállitottuk a sátrat az udvaron,utána kezdetét vette a bibliahét ami délig tartott,azután ebédeltem,unatkoztam,filmet néztem és este pedig elpróbáltuk a holnap szerepet
2012. július 16. 20:05
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
3.nap
Ma fél 11 körül nagy nehezen feltápászkodtam az ágyból,majd miután végeztem a szokásos dolgokkal a fürdőben,az első utam ide vezetett.2 óra kockulás és egy kiadós ebéd után elindultam barátokkal hülyéskedni a városba,ahonnan nemrég értem haza.Most itt vagyok,várom,h a filmem letöltése befejeződjön,valamint a legújabb feliratos videómat próbálom befejezni,miközben ezt írom
Ma fél 11 körül nagy nehezen feltápászkodtam az ágyból,majd miután végeztem a szokásos dolgokkal a fürdőben,az első utam ide vezetett.2 óra kockulás és egy kiadós ebéd után elindultam barátokkal hülyéskedni a városba,ahonnan nemrég értem haza.Most itt vagyok,várom,h a filmem letöltése befejeződjön,valamint a legújabb feliratos videómat próbálom befejezni,miközben ezt írom
2012. július 16. 20:56
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline |
3. nap
10-kor felkeltem majd leültem egy kicsit netezni. Megreggeliztem és elmosogattam. Újra elkezdtem olvasni a Büszkeség és balítéletet. Olyan hat óra körül jöttek a nővéremék, játszottam egy kicsit az unokahúgommal. Megvacsoráztam és most megint ideültem a számítógéphez. Miután végeztem elmegyek lezuhanyozni és lefekszem aludni.
10-kor felkeltem majd leültem egy kicsit netezni. Megreggeliztem és elmosogattam. Újra elkezdtem olvasni a Büszkeség és balítéletet. Olyan hat óra körül jöttek a nővéremék, játszottam egy kicsit az unokahúgommal. Megvacsoráztam és most megint ideültem a számítógéphez. Miután végeztem elmegyek lezuhanyozni és lefekszem aludni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.