Justin Bieber mostanában inkább botrányairól híres, bár újabban a sport felé is hajlik, nemrég ugyanis elárulta, futball csapatot akar összehozni a One Directionnel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber szeretne egy focicsapatot a One Directionnel
2012. július 15. 13:36
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline |
Nagyon rendes tőle De nekem még egy kicsit fura hogy már közös focicsapatot akar velük,eddig meg azt mondta hogy Liam másolja a frizuráját...nekem ez egy kicsit fura
2012. július 15. 13:39
Hát az bisztos fura lesz mikor Justin szoknyába fog szaladgálni a focipályán!
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Szerintem Justin is inkább beállhatna Sellyke és Victoria mellé pomponozni,van egy olyan érzésem az jobban menne neki De,ha már itt tartunk a direksön-fiúknak is inkább pompont nyomnék a kezükbe. Nem elég,hogy a mai pop-zene ipar fekete foltjai már a footballt is meg akarják szégyeníteni?
Én bírnám ha az 5 kis szerelmem ott focizna*____* plussz Bow Wow (exférj;)) is:$$
2012. július 15. 13:40
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
hiába szeretem justin-t,nem hiszem,h ennek olyan sok értelme lenne.mindannyian elfoglaltak mostanában,szerintem ez már nem igazán férne bele az amúgy is kevés idejükbe.ezt csak egy kis figyelemfelkeltő dolognak tartom,de végülis ők tudják.
de ha mégis megvalósulna a dolog,kíváncsi vagyok vajon mit hoznak össze.bár annyira nem lelkesít a dolog,h pont a One Directionre esett a választás..
de ha mégis megvalósulna a dolog,kíváncsi vagyok vajon mit hoznak össze.bár annyira nem lelkesít a dolog,h pont a One Directionre esett a választás..
2012. július 15. 13:43
VioletDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 180069 offline |
A 1D-s fiúk jól fociznak láttam már róla videót. Justint hát én nem tudom.. Szerintem valami rossz fog ebből kisűlni. xDD
2012. július 15. 13:45
Fura ez a J gyerek. Egyszer azt mondja hogy Liam másolja a haját most meg mintha örök haverok lennének. Nem vagyok 1D-rajongò de azért így kihasználni a hírnevüket a legaljasabb dolog a világon.
2012. július 15. 13:52
Amúgy nem tom h képzeli h majd lesz olyan jó az 1D-vel mint akármelyik focicsapat. Remélem nem gondolta komolyan mert ez ugyse fog sikierülni
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.