Sorozat hivatalos Youtube csatornája / IMDB
The CW csatorna egyik újonc őszi sorozata.
Műfaja: kórházi dráma
szereplők:
Mamie Gummer
Justin Hartley
Aja Naomi King
Kelly McCreary
Michael Rady
Necar Zadegan
Emily Owens M.D. (2012- )
2012. július 16. 19:47
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Wow, végre valami nekem való sori.
Bár először egy kicsit meglepődtem, mert ugye Mamie az ABC-s Dzsungeldokikban is játszik, ez meg CW... én meg így: What?
De időközben utánanéztem, és kiderült, hogy az is kaszát kapott, szóval mindegy.
Ez is várós, nagyon!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. július 16. 21:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ha jól tudom, a csatorna úgy van vele, hogy bármi lehet vele. Hatalmas bukás, vagy kedvenc.
A magyar kommenteket olvasgatva inkább bukás lesz a magyarok körében. Én azért belenézek.
dave095
2012. július 16. 23:22
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Bessie @ 2012.07.16. 21:17)
Ha jól tudom, a csatorna úgy van vele, hogy bármi lehet vele. Hatalmas bukás, vagy kedvenc.
A magyar kommenteket olvasgatva inkább bukás lesz a magyarok körében. Én azért belenézek. 
Egyébként itthon szerintem is bukás lesz, bár tök mindegy, nem mi számítunk. Kicsit olvasgattam külföldi oldalakon, és nagyon szidják a CW-t amiatt, hogy ez a Grace Klinika copy kell, de a Secret Circle-t meg eltörlik.
Bessie
2012. július 17. 19:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (dave095 @ 2012.07.16. 23:22)
Egyébként itthon szerintem is bukás lesz, bár tök mindegy, nem mi számítunk. Kicsit olvasgattam külföldi oldalakon, és nagyon szidják a CW-t amiatt, hogy ez a Grace Klinika copy kell, de a Secret Circle-t meg eltörlik.
Kíváncsi leszek majd a nézettségre. 
Starityn biztos nem sokan fogjuk nézni.
dave095
2012. október 29. 11:40
|
|
BessieJung Kook |
|
Azonkívül, hogy a főszereplő néha idegesítően sokat csacsog, nem lenne ez olyan rossz sorozat. Valahogy nagyon tündi-bündi lett a karaktere. Fura, hogy idén ennyire rákapott a The CW a narrálásra minden új sorozatánál. Még nézem, aztán lesz ami lesz. Justin még mindig imádatos számomra.
Minimanó94
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.