Britney Spears - AEH (Az Esernyõs Huligán)
2007. február 25. 13:45
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
múltkor belinkeltem egy scannelt képet (egy újságról) ide, oszt valaki letörölte... nem tom mér... de abban benne volt, hogy azért kattant be, mert megerõszakolták...
2007. február 25. 13:56
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
valami bibi biztos volt a képpel/cikkel.
azt azért figyelembe kell venni, hogy se +18 as kategóriás képet se rossz minõséget nem igazán engedünk. Lehet én gyaktam le. Elõfordulhat.
nekem már ez a zaklatás elég lenne, hogy kiakadjak.
azt azért figyelembe kell venni, hogy se +18 as kategóriás képet se rossz minõséget nem igazán engedünk. Lehet én gyaktam le. Elõfordulhat.
2007. február 25. 13:59
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
Idézet(ViC @ 2007. February 25. - 13:56)
valami bibi biztos volt a képpel/cikkel.
nem vót +18 -as kép, de a minõsége igen rossz volt
2007. február 25. 14:32
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én nagyon aljas, alávaló embereknek tartom a bulvárújságírókat és a paparazzókat.
Persze, tisztelet a nagyon kevés kivételnek. Ha valaki nem elég erõs lelkileg, mentálisan, akkor könnyen ide juthat.
Gondolom, nem volt stabil támasza, hogy átjusson a nehézségeken.
2007. február 25. 16:54
|
|
Leo·٠•●•٠· |
|
Idézet(Necros @ 2007. February 25. - 14:32)
Én nagyon aljas, alávaló embereknek tartom a bulvárújságírókat és a paparazzókat.
Igazad van. De ezek ebbõl élnek...
2007. február 25. 19:02
|
|
ppetyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.04. Hozzászólás: 231 Csatolások: 158 Azonosító: 11669 offline
|
Én azon csodálkozom, hogy túl ritkán támadnak rá a paparazzikra. Mellesleg undorító, hogy valaki ebbõl él...
Szegény Britney helyében, tuti felnyársaltam volna az esernyõvel!
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: