Címlapra retusálták a hercegnőt
2012. július 18. 16:16
Ha tényleg ez profi retusálók munkája egy híres magazinnál, hát én menten elsüllyedek. Ilyen munkát egy ötéves is el tudna végezni, olyan szörnyen van odaphotoshopolva az arca és a haja hogy már én szégyellem magam. Azt meg majd meglátjuk, hogy ezzel milyen perbe keverik majd magukat...
2012. július 18. 16:20
Na ez több mint pofátlanság. -.-" Eddig is utáltam ezeket a lapokat(Cosmopolitan, Marie Claire..meg még mi.....), de ezután egyenest gyűlölni fogom őket. Mégis hogy tehetnek ilyet?? Ráadásul Kate még csak nem is sztár, hanem hercegnő. Amit ő mond, az majdnem hogy parancs számba megy. Szerintem ne csodálkozzon a lap, ha egy jó kis pert akasztanak a nyakukba. És még ezzel akarnak tisztelegni előtte.....eszem megáll.
1 felhasználónak tetszik:
timea15
2012. július 18. 16:48
Ha egyszer elutasította a felkérést, akkor nem értem miért kellet, ilyen rondán ráadásul odaretusálni szegényt!
2012. július 18. 16:55
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline |
Pont egy ilyen befolyásos emberrel kellett ezt tenni? Hát ha nemet mondott, de nem értették meg, akkor csak számoljanak a következményekkel.. (amúgy nem akarok kukacoskodni, de ez egy dél-afrikai lap, és nem kelet-afrikai. )
2012. július 18. 17:10
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
aztaaaa annyira szánalmas ha ennyire a cimlapra akarják rakni kérjék fel istenem
2012. július 18. 17:27
Idézet (eszterke126 @ 2012.07.18. 17:10)
aztaa annyira szánalmas ha ennyire a cimlapra akarják rakni kérjék fel istenem
Jó lenne, ha elolvasnád a cikket is. Benne van, hogy azért retusálták rá, mert nemet mondott nekik.
2012. július 18. 20:09
ha Lady Gagával csinálják ezt,azt mondom oké (bár ő biztos elvállalta volna,haha ),de egy hercegnővel ezt tenni pofátlanság. Ráadásul egy olyan nagy és tiszteletteljes ország hercegnőjével, mint az Egyesült Királyság ...
2012. július 18. 21:33
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Pff...Szánalmasak... -.-"
2012. július 18. 23:26
Ahogy ránézek a képre rögtön megakad a szemem Kate fején!
Egyébként rémes lett...
Egyébként rémes lett...
2012. július 19. 15:21
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline |
ő egy hercegnő! a nagyi adományozott neki címet! én ezt biztosan nem mertem volna megtenni, ráadásul semmi szépészeti érzéke nincsen a szerkesztőnek? ez a címlap borzalmas!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.